Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מחיר קורטינה 74'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב הבא שלי הוא רק E30 1800 אוטומט. לא רואה משהו אחר ("מטורף. לא רואה בעיניים")

מה עוד, שכרגע רכישה של רכב נוסף לא באה בחשבון, אני בקושי מחזיק את הרכב הנוכחי. עיקר בגלל העובדה שבחשבון הבנק שלי אפילו קורי העכביש נכנסו לאובר, והתקופה המגעילה של פסח (לא הכשירו את האולם, והיה חופש של שבועיים נטולי עבודה) וספירת העומר, שבה אין את כל טיפי חתונות ה"אמזלג-מרציאנו" הנדיבות, לא מטיבות עמי... :cry:

אני עושה גם תריסים,

תתקשר, נעשה לך מחיר טוב. :wink:

תמיד תוכל להתפרנס מדוגמנות של צמיגים שמנים ווישרים.......:wink:

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

if anyone is intrested in buying this cortina

i have a good parts car a 1974 cortina station which is running

and had a test until a few months ago

i want 1250 shekel's for it

it has four new tires on it which cost me more than that

(the tires is a hard size to find)

Aron

050-6732-613

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

פורסם
השאלה הנישאלת היא היכן זה מיסתיים,כלומר,האם מספיק יישור קו רציני,או שצריך להחליף את כל המשאבות,גומיות,מחזירי שמן וכולי.

אם אכן נידרשת עבודת שיקום מסיבית,הרבה היא לא שווה,מאחר ומכוניות כאלו יכולות להיות בור ללא תחתית.

שוב,הערך העיקרי של הקורטינה הוא סנטמינטלי בעיקרו,כמו לאחוז גבוה ממכוניות שנות ה 70'.

מהניסיון שלי, לקחת רכב שעמד הרבה שנים זה הוצאה מטורפת. גם המנטה שלי עמדה 5 שנים בחצר בקרית ים, האוטו כבר היה חצי שקוע באדמה, וזה לא מנע ממנו להניע במכה ראשונה אחרי טיפול קטן של החלפת שמנים ופילטרים. עם כל הכבוד שהמנטה שלי נוסעת היום מבלי שפתחתי מנוע או גיר (והיא נוסעת דיי טוב לרכב שעמד 5 שנים) זה עדיין לא זה. התקופה שהמנוע עמד גמרה את הרינגים (ולכן יש לחץ עוקה גבוה שפרץ את כל האטמים והמחזירי שמן, ככה שהרכב שלי מסמן טריטוריה לכל מקום שאני לוקח אותו), כל הגומיות של האוטו כבר לא שמישות (עכשיו הזמנתי סט גומיות קומפלט לרכב, אתם ממש לא רוצים לדעת מה המחיר), כל הפלסטיקה הפנימית בטוח לא שרדה כ"כ הרבה שמש ישראלית (ובוא אני אגלה לך סוד, זה החלק הכי יקר בשיפוץ רכב אספנות, אחרי שנה וחצי של חיפושים מצאתי בחור בגרמניה שהסכים לשלוח לי דשבורד שלם למנטה שלי, זה עלה לי 3K ש"ח לפני מיסים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שלום לך מנסיון אין על האוטו הזה למרות שאני רוצה למכור אותו , אם האוטו מצא חן בעינך אין מחיר .

אני רוצה על האוטו שלי 9000 שח שהוא חדש יד שניה אחרי שיפוץ ועושים עלי פוזות .רק בגלל שהוא גיר אוטומט. יש כאלה שאומרים לי ראינו כזה אוטו ב5000 שח אבל צריך לעשות לו פחחות וצבע ועוד כמה דברים . אם אני יפרט לך מה אני עשיתי לאוטו אני עברתי את ה15000 שח השקעה . אז תחשוב טוב אם אתה בנוי לזה

פורסם

הקורטינה שראיתי דומה לזו אבל בלי הפס לבן ועם צבע יותר שרוף

היא שייכת לאדם שגר ברח' גניחובסקי 10-12 כמו שפירטתי, יש שם גם פורד אנגליה סטיישן ירוקה במצב גרוע, ברנדה 80 תכלת עם פנסים מרובעים במצב יפהפה ועוד משהו מכוסה שנראה כמו פיאסטה Mk1.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מהניסיון שלי, לקחת רכב שעמד הרבה שנים זה הוצאה מטורפת. גם המנטה שלי עמדה 5 שנים בחצר בקרית ים, האוטו כבר היה חצי שקוע באדמה,

תיקון קל : קרית אתא .

, אפרופו , התנעת הרכב , גם הקוביה שהיתה לי (תודות לאלעד שקישר )

היתניעה אחרי טיפולי מנוע מסביב , וכמה נסיונות התנעה - המנוע השמיע צליל

של פורד טיפוסי .

אולם זה לא העיקר בשיפוץ רכב שעמד . כלל וכלל לא .

גם הקדט שלי הצהובה - להניע - היניע , אבל כל מה שקשור בגומיות , תושבות

הוחלף , כגון תושבות מנוע , נזילות שנוצרו עם הנסיעות הראשונות , משאבות בלמים - כולל מרכזית וכ' וכ' .

כך שמנוע זה ממש לא העיקר .

לך על משהו נוסע , יותר זול , יותר מהר תנהג ברכב ופחות צרות .

בהצלחה

דרור .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...