Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, מי שיודע יודע, מי שלא יודע לא יודע, יש ברשות משפחתי פוקוס שנת 2004, הרכב זקוק לצמיגים חדשים, קנינו אותו מאלדן כאשר על הסרן האחורי מורכבים המישלין אנרג'י שהגיעו ככה מהחברה, תאריך יצור 0503 (הרכב עלה לכביש בחודש מאי 2003), מקדימה הורכבו צמיגים סינים, משהו FEDRAL, תאריך יצור 2005, מתי שקנינו את הרכב, כלומר הם עברו 10K ק"מ בערך

החלטתי שמחליפים את כל הרבעיה למשהו קצת יותר איכותי

עכשיו אני מתלבט:

בספייר יש את הצמיג שהגיע מהמפעל, הגלגל לעולם לא הורכב על הרכב, הוא חדש לגמרי, תאריך יצור 0503, עדיין משומן מהמפעל

האם להחליף אותו בפדרל שירדו מהקדימה של הרכב, או לעזוב אותו שם פשוט ?

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תניח לו לנפשו.... כל עוד הוא לא נסע ולא התייבש תשאיר אותו שם.

מקסימום יהיה לך פ'נצר... בדיוק כמה קילומטרים בודדים לפנצ'ריה.

אם אין כסף מיותר אז לפי דעתי לא לגעת.

פורסם

חוששני שלא הבנת:

אני מחליף 4 צמיגים, חשבתי לשים את הפדרל בספייר, כיון שלא נסע הרבה...

אם אתה אומר שזה מיותר, אני אציע אותם למכירה בסכום סמלי, ואת המישלין למסירה בתור עציצי גינה (אני אחתוך אותם בדפנות לפני, ע"מ להיות בטוח שלא ישמשו לנסיעה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם אני לא טועה חלק גדול (מאוד) של האופל אסטרה הצבאיות נועלות את הפדרל הנ"ל.

אתם בטוחים שזה (זבל) סיני? קשה לי להאמין שעם אופל אסטרה יבוא משהו סיני (ואם זה לא בא ככה מהחברה, אז קשה לי להאמין שצה"ל יקנה משהו מעפאן כזה [האליאנס והפאלקן דווקא בסדר מבחינת עמידות ולא שומעים על התפוצצויות צמיגים בצבא]).

פורסם
אם אני לא טועה חלק גדול (מאוד) של האופל אסטרה הצבאיות נועלות את הפדרל הנ"ל.

אתם בטוחים שזה (זבל) סיני? קשה לי להאמין שעם אופל אסטרה יבוא משהו סיני (ואם זה לא בא ככה מהחברה, אז קשה לי להאמין שצה"ל יקנה משהו מעפאן כזה [האליאנס והפאלקן דווקא בסדר מבחינת עמידות ולא שומעים על התפוצצויות צמיגים בצבא]).

האמת? לא נראה לי שלצבא אכפת מטיב הצמיגים במכוניות שלו

פשוט הולכים על הזול ביותר.

ד"א יש לי קצת ניסיון עם הפדרל על האסטרה הצבאית - צמיג לא מוצלח, בינוני ברמת האחיזה שלו - על רטוב אין הרבה מה לדבר, סובל מבורות ושפות מדרכה (לא כמו האליאנסים שלפחות הם עמידים יותר) ורועש... לא הייתי שוקל לקנות אותו לרכב הפרטי שלי.

• תוכן חדש...