Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Skyline עם הגה שמאל??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מיטב ידיעתי ה-Nissan Skyline ,המטורפת והמוטרפת ,נבנתה עם הגה ימני בלבד, ולכן אופשר ייבואה (האפור) למדינות כמו אנגליה וקפריסין....

בסרט The fast and the furios וגם בסרט 2fast 2furios הופיעו סקייליינים עם הגה שמאל.... הזמנה אישית או שיש חיה כזאת???!

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

פורסם

וגם בסרט "בן חור" מופיעה באחת הסצנות מכונית, בטעות כמובן.

אני לא אומר שהם סתם בילפו ב"מהיר ועצבני", אבל לא צריך לקחת הכל משם כריאלי.

תומר

172

פורסם
אני מאמין שבאנגליה יצרו אותה עם הגה שמאלי

אתה רוצה לחשוב על זה שוב?

דניאל, באנגליה ההגה - הפלא ופלא, בצד ימין...

סליחה סליחה טעית היד בלי השעון שכחתי :oops::lol:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ישנה חברה בארה"ב שמייבאת ומעבירה את הניסאן סקייליין תקינה אמריקאית. מן הסתם , העניין כולל גם המרה להגה שמאלי. המחיר ל- R34 VSPEC II חדשה לאחר כל השינויים הוא 95500$. אפשר לקנות גם R32 ו-R33 משומשות. לכל מי שתוהה מהם כל השינויים שהחברה הזו מבצעת בסקייליין הנה ציטוט מהאתר:

In order to protect our business interests, research and evelopmentcosts, the answer to this question is confidential. Some of the basic items that are changed are things such as US emissions, speedometer , crash structure , lighting , US VIN , warning , and information labels.

כתובת האתר:

http://www.motorex.net

פורסם
אני מאמין שבאנגליה יצרו אותה עם הגה שמאלי

אתה רוצה לחשוב על זה שוב?

דניאל, באנגליה ההגה - הפלא ופלא, בצד ימין...

סליחה סליחה טעית היד בלי השעון שכחתי :oops::lol:

לא בטוח כלל שדניאל טעה.

אם אני זוכר נכון את המכוניות עם ההגה בצד ימין מיבאים לאנגליה מיפן, שם גם נוהגים הפוך כמו באנגליה, בעוד מכוניות ניסאן המיוצרות באנגליה מיוצרות עם הגה שמאלי, לשם מכירה באירופה (משיקולים כלכליים).

אבל... אם אני לא טועה במפעל של ניסאן באנגליה מייצר מכונית הרבה פחות אקזוטית מהסקייליין. משהו יותר בכיוון של המיקרה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...