Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסאן הציגה את האלטימה החדשה בתערוכת ניו-יורק. פלטפורמה חדשה וכו'. לא חשוב.

מה שכן מעניין הוא שלא כל הגרסאות מגיעות עם ABS! וזה בדגם 2007 חדש שלהזכירכם - מתחרה באקורד/קאמרי בארה"ב...

תהרגו אותי אם אני מבין. ושלא יהיה ספק - המכונית מגיעה עם שש כריות אוויר, משענות ראש אקטיביות, חיישני לחץ אוויר בצמיגים... WTF?

טל

Altima-f3q.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
ניסאן הציגה את האלטימה החדשה בתערוכת ניו-יורק. פלטפורמה חדשה וכו'. לא חשוב.

מה שכן מעניין הוא שלא כל הגרסאות מגיעות עם ABS! וזה בדגם 2007 חדש שלהזכירכם - מתחרה באקורד/קאמרי בארה"ב...

תהרגו אותי אם אני מבין. ושלא יהיה ספק - המכונית מגיעה עם שש כריות אוויר, משענות ראש אקטיביות, חיישני לחץ אוויר בצמיגים... WTF?

טל

לא הבנתי מה כונת המשורר ? האם כוונתך ששם לא צריך ABS ? האם הם חושבים ששם לא צריך ABS?

או ששמא לאמריקאי הממוצע זה לא חשוב כל כך אם יש או אין ולכן זה לא בא כסטנדרט?

או שהכי נכון שהמחוקק האמריקאי לא קבע abs כסנדרט בכל מכונית?

פשוט מסקרן אותי לדעת עד כמה דפוק האמריקאי לפי דעתך?

בברכת מועדים לשמחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

truejoker - אני דיי מאמין שהוא נדהם ומתפעל (לרעה) מהעובדה שהרכב לא מגיעה עם ABS כסטנדרט. שכן זהו דבר מאוד מאוד שכיח בימנו ברכבים, ומאוד חשוב אפשר להגיד.

הוא מנסה להבין מדוע הדבר כך, שכן הרכב מגיע באבזור מושלם של המון דברים טכנולוגיים חדישים אחרים.. אבל דווקא ABS אין.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

truejoker, הנה כוונת המשורר:

... WTF?
כלומר, למה לעזאזל אין לאלטימה ABS כסטנדרט בכל הדגמים

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

הפונטיאק גרנד פרי (החדשה, אני הייתי הראשון לנהוג באקזמפלר ההוא) שקיבלתי בסן דייגו הייתה ללא ABS אף היא. מנוע 3500 V6, כיוון כסא חשמלי, מצפן משולב במחשב הדרך - וABS הוא אופציה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הפונטיאק גרנד פרי (החדשה, אני הייתי הראשון לנהוג באקזמפלר ההוא) שקיבלתי בסן דייגו הייתה ללא ABS אף היא. מנוע 3500 V6, כיוון כסא חשמלי, מצפן משולב במחשב הדרך - וABS הוא אופציה.

אולי אתה מתכוון ל-G6? הגרנד-פרי מגיעה רק עם ה-3.8 או ה-5.3.

ובקשר לשאלה המקורית, ABS היא מערכת יקרה גם ליצרן (מחשב, משאבה, שסתומים, חיישנים) וכנראה שאם הצרכן (או חברת ההשכרה) האמריקאי עומד בין האפשרות להצטייד ב-ABS או לחסוך 400$, הוא יבחר לוותר על ה-ABS. והצרכן מאד רוצה את הבחירה הזאת.

"I will do my own braking, thank you very much"

וזה כבר עניין של מנטליות אמריקאית שיכולה להיות מאד שטחית.

אורי

פורסם

אתם לא הבנתם אותי , השאלה הייתה האם הנהג האמריקאי כל כך לא מבין שהוא לא רוצה ABS ?

האם המחוקקים שלו דורשים כריות ולא ABS ?

או ששמא האמריקאי הממוצע חושב שהוא נהג כל כך טוב עד שהוא לא צריך ABS?

פשוט צריך לדעת עד כמה ירוד המצב ?

כי אם האמריקאי חושב שהוא צריך מד לחץ בצמיג ולא חושב שהוא צריך ABS כי הוא נהג כל כך טוב , אזי המצב שם טרמינלי לחלוטין , וצריך את כולם להכניס למקום עם כותנות כפיה :-)

אז פשוט רציתי לדעת מה כונתו

בברכת מועדים לשמחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ובקשר לשאלה המקורית, ABS היא מערכת יקרה גם ליצרן (מחשב, משאבה, שסתומים, חיישנים) וכנראה שאם הצרכן (או חברת ההשכרה) האמריקאי עומד בין האפשרות להצטייד ב-ABS או לחסוך 400$, הוא יבחר לוותר על ה-ABS. והצרכן מאד רוצה את הבחירה הזאת.

"I will do my own braking, thank you very much"

וזה כבר עניין של מנטליות אמריקאית שיכולה להיות מאד שטחית.

אורי

לדעתי החיים שווים קצת יותר מ 400 דולר... שיהיו בריאים החבר'ה האלה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

גרנד פרי. אכן 3800.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
האם הנהג האמריקאי כל כך לא מבין שהוא לא רוצה ABS ?

האם המחוקקים שלו דורשים כריות ולא ABS ?

או ששמא האמריקאי הממוצע חושב שהוא נהג כל כך טוב עד שהוא לא צריך ABS?

המצב ?

כי אם האמריקאי חושב שהוא צריך מד לחץ בצמיג ולא חושב שהוא צריך ABS כי הוא נהג כל כך טוב , אזי המצב שם טרמינלי לחלוטין , וצריך את כולם להכניס למקום עם כותנות כפיה :-)

כל התשובות נכונות... המחוקקים דורשים כריות (ציון מינימלי במבחני ריסוק), אבל לא ABS.

הנהג האמריקאי מאד לא מודע לבטיחות אקטיבית, ולכן לא מבין בכלל "למה זה טוב".

באופן מעניין דוקא מד לחץ האויר הפך לנדרש ע"י המחוקק האמריקאי בכל רכב חדש, והוא מיושם ע"י חיישני הגלגל של ה-ABS (השוואת מהירות סיבוב יחסית של הגלגלים).

זה ייצור אנומליה שבה ייתכנו רכבים עם חיישני גלגל ומחשב דמוי ABS, בלי המשאבה המכנית והשסתומים.... אכן "ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות"...

אורי

פורסם

-רוב ה SUV לא נמכרים עם 4X4 בארה"ב.

-לא בדקתי את כל הדגמים האחרונים בשוק האמריקקי אבל עד לא מזמן GM היו מוכרים רכבים ענקיים

עם בלמי תוף מאחור.

-רוב האמריקאים לא עושים ביטוח מקיף על הרכב,מה שאומר שאף אחד לא מחייב אותם לשים אזעקה,מה שאומר שאין להם אזעקות ברכב.בארץ כל רכב שיוצא מהחברה מגיע עם אזעקה בגלל דרישות הביטוח.

אייל

פורסם
-רוב ה SUV לא נמכרים עם 4X4 בארה"ב.

-לא בדקתי את כל הדגמים האחרונים בשוק האמריקקי אבל עד לא מזמן GM היו מוכרים רכבים ענקיים

עם בלמי תוף מאחור.

-רוב האמריקאים לא עושים ביטוח מקיף על הרכב אתה בטוח ? אז מה קורה כשהרכב נגנב ?,מה שאומר שאף אחד לא מחייב אותם לשים אזעקה,מה שאומר שאין להם אזעקות ברכב.בארץ כל רכב שיוצא מהחברה מגיע עם אזעקה בגלל דרישות הביטוח.

בברכת מועדים לשמחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
בברכת מועדים לשמחה יהודה

אני מחפש לך את הנתונים המדוייקים באינטרנט.

בארץ,אחת חברות ההי-טק האמריקאיות הגדולות לא מבטחת את הרכבים שלהם.

יותר זול להם שיגנבו מלשלם ביטוח לכל הרכבים.

אייל

פורסם
...וכנראה שאם הצרכן (או חברת ההשכרה) האמריקאי עומד בין האפשרות להצטייד ב-ABS או לחסוך 400$, הוא יבחר לוותר על ה-ABS
אני לא בטוח שהעניין הוא לחסוך 400$, אלא במקום לקבל ABS האמריקאי הממוצע יעדיף להשתמש באותם 400$ בשביל חשמול מלא של כל פיפס ברכב ועוד קצת מחזיקי כוסות לכל נוסע...:roll:

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תוכן חדש...