Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מחפש לך את הנתונים המדוייקים באינטרנט.

בארץ,אחת חברות ההי-טק האמריקאיות הגדולות לא מבטחת את הרכבים שלהם.

יותר זול להם שיגנבו מלשלם ביטוח לכל הרכבים.

ככה נוהג כל צי רכב גדול.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ככה נוהג כל צי רכב גדול.
אתה צודק לגביי ציי רכב , כי בצי רכב , מעל מספר מסויים הסטטיסטיקה עובדת עבורם והם המבטחים של עצמם . הרי יש טבלה שכל אקטואר ביטוח בונה שקובעת מה הסיכוי שיגנבו X מכוניות בהנתן הנתונים האלו והאלו וע"פ זה חברת הביטוח בונה את המחירון שלה . היות והיא בביזנס להרוויח כסף אז היא לוקחת מעל הטבלה האקטוארית מקדם מסויים שיהיה הרווחים שלה . ולכן בציי רכב גדולים יתכן וכדאי להם .

אבל לאדם פרטי איך כדאי לא לבטח ביטוח מקיף ? הוא הרי כן בקבוצת הסיכון . ובאמריקה נגנבים רכבים קצת יותר מפה ?!!!

טוב עם כל הבחירות הטפשיות שלהם (כמו כריות אוויר אבל לא ABS) , לא אתפלא אם גם זה טיפשי כמו שזה נשמע

בברכת מועדים לשמחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מחירי הביטוח המקיף בארה"ב גבוהים בצורה קטסטרופלית..

דוד שלי, שגר בארה"ב, עשה חשבון וראה שעדיף לו שיגנבו לו את הרכב פעם ב4-5 שנים מאשר לבטח את הרכב ביטוח מקיף.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

להגיד שהם גבוהים זו הצהרה קצת כוללנית. זה מאוד תלוי מי אתה, מה העבר שלך ואיפה אתה נמצא.

למשל, אני יודע על אנשים שמבטחים 911 טורבו ב1300$ לשנה. יקר? זה פחות ממה שכאן עולה לבטח אימפרזה, על רכב שעולה פי 2.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מקריאת המפרט עולה שהדגמים שאינם כוללים ABS כסטנדרט (וגם לא כריות צד) הם הדגמים המצויידים בתיבת הילוכים ידנית...

מהיכרותי עם השוק האמריקאי, הדגמים הללו ישארו על הפרוספקט, עם ABS או בלעדיו...

פורסם
מקריאת המפרט עולה שהדגמים שאינם כוללים ABS כסטנדרט (וגם לא כריות צד) הם הדגמים המצויידים בתיבת הילוכים ידנית...

מהיכרותי עם השוק האמריקאי, הדגמים הללו ישארו על הפרוספקט, עם ABS או בלעדיו...

וזה הביא אותי ל"הארה" - יכול להיות שהדגמים הפשוטים והחפים מכל אבזור האלה, נועדו לשרת מטרה פשוטה אחת - לאפשר ליצרן לכתוב בפרסומת, לדוגמא - starting at $21,999

ובשטח הם כמעט לא נמכרים.

אולי זה העניין?

אורי

• תוכן חדש...