Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס ל"עניים" - יתפוס בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום!

תוך כדי שוטטות ברשת נתקלתי בדגמים החדשים של לקסוס שהגיעו לארץ. הופתעתי לגלות שקיימת גם לקסוס בארץ בפחות מחצי מיליון שקלים, ועוד שלל דגמים שעוד לא זכיתי לראות.

אז מה אתם אומרים, האם העשירים או אפילו האמידים של ארצינו יחליטו לחדש הפעם ולרכוש לקסוס חדשה במקום מרצדס אאודי או במוו? האם המחיר של ה-IS יכול לדבר אל ליבו של המבוסס?

להלן הלינק: http://www.motocar.co.il/motocar/model/index.asp?id=2345

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

כשאבא שלי עשה קצת "סקר שוק" לפני שהוא הזמין את האודי, הוא דיבר עם אנשים על הלקסוס...

לפי התגובות שלהם המכירות של הלקסוס לא יעלו בהרבה ממה שהיא מוכרת עכשיו..

היחידים שיקנו אותה יהיו מי שירצה משהו יותר סולידי פחות מושך מבטים וכו'

ועם כל הכבוד - רוב האנשים שקונים מכוניות במחירים של 300-400 אלף שקל ומעלה - כן מחפשים קצת את ה"ניקור" והפוזה..

אחרי הכל הבנאדם הוציא כמעט (או מעל) חצי מליון שקל..

מה גם שבסופו של דבר הוא קונה טויוטה.. ואולי בארה"ב הצליח להם...

אבל האנשים בארץ, כמו שהם לא עברו לאמריקאיות (ע"ע קאדילק) - ספק גדול אם הם יעברו ליפניות יקרות במיוחד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

325 אלף ש"ח זה לעניים?? הלוואי עליי להיות כל כך עני שאצטרך לחיות עם רכב זול כזה...

אני מאמין שברגע שבישראל יתחילו להכיר את המותג טוב יותר, דווקא ה-IS תהיה הלקסוס הנמכרת ביותר.

פורסם

לא ממש קשור, אבל - אני באמת לא יודע אם גם בסדרה 3 וC קלאס המצב הוא כזה, אבל ישבתי היום בIS ומבחינת מרחב ראש, זו הייתה המכונית הכי גרועה שזכורה לי - BY FAR. ואני מתנייד מדי יום במאזדה 3, לא בסדרה 5.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כמו שכבר אמרתי כמה פעמים, דעתי היא שלקסוס לא תעשה מהפך בארץ ואני בספק אם מרצדס,ב.מ.וו

ואאודי ירגישו בכלל בהבדלים שלפני בוא לקסוס ואחריי..

בקיצור, תמיד כיף לראות גיוון על הכביש, טוב שיש עוד חברות שמתחילות לשווק כאן אבל אני לא חושב

שבואם יחולל משהו בשוק.

1.8T 8)

• תוכן חדש...