Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עקב בעיית קפיצת טורים לאחרונה סידרתי מחדש את בורג הטורים.

לאחר שבעייה (חשמלית כנראה, רטיבות במוח או חיבורים), נעלמה באופן מפתיע הטורים ירדו, לאחר שסידרתי בבוקר את הטורים למצב הכי קרוב למצב שהיו לפני תחילת הבעייה, חשבתי לעצמי האם סידרתי את בורג הטורים למצב אופטימלי.

כמובן שאת הבורג כיוונתי לפי תחושה ושמיעה וללא ציוד מדידה מקצועי.

שאלתי, איך ניתן לבדוק אם הטורים בסרק מכוונים הייטב כשאין מד סלד באוטו?

כמובן שחשבתי שצריך ללכת במיוחד למוסך שהם יחברו מכשיר מדידה, אך לפני זה רציתי לדעת אם ישנה דרך פשוטה יותר.

תודה.

פורסם

אם זה לנסר 95 (לפי החתימה)

ייצוב הטורים בסרק לא מבוצע בעזרת הבורג הנ"ל.

עכשיו תתחיל לעבוד (מנסיוני), מצא את דליפת האוויר שלך בסעפת היניקה/תקינות מנוע הצעדים/ ועוד...

צריך גם להגדיר למחשה מחדש את נקודת הסרק החדשה לאחר ששינית אותה :? .

בדוק בשירשורים שלי, יש שם מידע בנושא.

פורסם

לגבי המעצרת, והסעפת, הן שניהן במצב טוב, עברו פירוק ובדיקה וניקוי על ידי לפני כמה שבועות לאחר שהבעייה התחילה, גם כן צינור ואקום, מנוע צעדים, במצב טוב.

ולהגדיר למחשב נקודת סרק מתבצע איך? ניתוק המצבר?

פורסם

אם פרקת מבית המצערת את רגש מצב מצערת לפני הניקוי, אולי הבעיה במקורית עברה (בית מצערת מלוכלך גורם לבעיית סרק) לזיהוי נקודת הסרק ע"י המחשב...

ראשית כל, צריך להגדיר את נקודת המצערת הנכונה בסרק:

אם אתה אומר שאין דליפת ווקום...

http://minimopar.knizefamily.net/idleproblems.html

לך חשוב הקטע :"Minimum Air Adjustment"

דרך אגב, AIS זה מנוע הצעדים...

לגבי איפוס המחשב אצלך, אין לי מושג, נסה לנתק מצבר ל 15 דקות...

פורסם

אני יודע שאתה מחיפה תיגש לדני ממצת אור הוא כבר יעזור לך בבעיה הנ"ל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...