Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה בתוך אחד הביתנים של האביזרים לרכב את מועדון מרוצי ישראל..

ראיתי שם את ג'יי ואת ד"ר שליטא... אבל היו הרבה אנשים אז לא רציתי להפריע..

נחמד מאוד שיש תצוגה של ספורט מוטורי בתערוכה :-)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ביתן קטן - אבל גדול!!!

אני חושב שעדיין לא הפנמנו כולנו את העובדה שיש ספורט מוטורי חוקי בישראל.

פגשתי שם את דני לוי ואת טל שביט מסתובבים ומסבירים על הספורט המוטורי בארץ. (מה שהיה ויותר חשוב, מה שיהיה).

אפשר לתת אלף הערות לגבי הביתן - מה צריך לשנות וכו' - אבל זה שולי לעומת העובדה האחת החשובה - שההתאחדות לספורט מוטורי - על המפה!

בחום, בדוחק (כן, כן, יש הרבה אנשים שחושבים שהמחיר הגבוה מוצדק - לדיון נפרד!) ובהקדשה של הרבה זמן פנוי (לא יודע כמה מאתנו היו מוכנים לוותר על הזמן הזה) - מחזיקים שם את הביתן - על זה צריך להגיד רק דבר אחד:

כל הכבוד!

אלון.

פורסם

היום הראשון בביתן עבר בהצלחה מסחררת לאחר לילה של הקמה ,עד 2 לפנות בוקר ועוד בקרת בטיחות,

כבר בשעה 10 בבוקר צבאו על הביתן המוני בית ישראל,יבואני הרכב באו לפרגן (טוב לא כולם, נסחפתי)

הגדיל לעשות מאיר שטרית שר התחבורה ווהחינוך שבא לחנוך,לפרגן,ולהודיע שהוא לא האמין עד הרגע האחרון שהחוק יעבור, הופיע גם שמעון מזרחי מר כדורסל מכבי ת"א שנעזרתי בו המון איך להוביל מבנה

של התאחדות, פירגן והלך, הגיע אברהם פורז, מחר יום חדש.

מה כן השתנה בארץ הזו בעקבות החוק? כמעט כל יבואני הרכב קישטו את הביתנים שלהם במכוניות מירוץ

יש לנו לכולם רצון עז להצליח,ועם המתנדבים הנהדרים (אין לי מילים יותר חמות) לא היה שום סיכוי להעמיד

את ההתאחדות בגאון.

ראו את נותני החסויות ,למי שביקר, אביב קדשאי? מדנס ביטוחים,איגוד המוסכים,הונדה,לרט ביגוד אופנועים,פירלי,נהיגה בשליטה,מטרו,עמותת הקרטינג,עמותת הדראג, מה אגיד לכם? התחלה מבטיחה

וכמובן איך אפשר בלי הדגל," עמותת נהגי המירוצים " שבלעדיה ובלי חבריה לא היה קם ספורט מוטורי בישראל

שבת שלום

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

טוב חזרתי עכשיו מהתערוכה ואם הייתי מאמין לנדב לגבי כל הדוגמניות הייתי אולי הולך בחבר'ה אחרת...

בכל מקרה היה כייף לפגוש את בועז קורפל בדוכן של ההתאחדות . איזה סבלנות יש לו לאנשים .

עמדתי בצד כמה דקות בלי שהוא יראה אותי וזה מדהים .

חבר'ה - היתה הרבה התעניינות שם ואם על כל 5 אנשים אחד יצטרף אז זה שווה .

כמובן שהיה גם הדוכן של מועדון מירוצי ישראל שמשך אליו גם התעניינות של אנשים , ושוב , ככה אנחנו נראים לכולם ויש התענינות , רמי וג'יי נתנו הסברים שם לכל דורש , גם לנודניקים ...

בכלל , ניתן היה לראות ספורט מוטורי בכל פינה כמעט , מה שמכניס לאנשים שיש בישראל אהבה לספורט מוטורי וזה חשוב .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני לא יודע כמה ממכם עוקבים אחרי ההתפתחות וההתקדמות של התקנות וההתאחדות לספורט מוטורי , אבל נראה לי שכדאי שתקראו את זה -

http://www.irda.co.il/articles/10112.html

שבת שלום

דובי

פורסם
יום שלם עבר ואין עדיין תגובה לזה...?

אתה רוצה לפתוח פה תיבת פנדורה, דובי?

:wink:

לדעתי, עדיף שנשאיר את מלחמות ממס"י בדני לוי בצד. עייפנו ממלחמות וזה גם לא יקדם אותנו לשום מקום. אני בדיעה, שדווקא דני לוי עושה בשכל - הוא עזב אותם בצד ומקדם את העניינים לבד. נכון, יותר קשה - אבל, בסופו של תהליך אם ממס"י לא יסייעו - הם עלולים למצוא את עצמם ללא השפעה ואולי גם ללא זיכיון. מי יודע מה יחליטו ב FIA לגבי נציגיהם בארץ כשתהיה פה תרבות ספורט מפותחת.

זיכיון כשמו כן הוא - הוא ניתן לפרק זמן - ויכול גם להלקח!

AS FAR AS I KNOW - מחר, אתה יכול להיות הנציג החדש של ה FIA...

אלון.

פורסם
עמותת הקרטינג

דני שלום,

מי מייצג את "עמותת הקארטינג" ?

כמה שאני יודע העמותה הזו לא פעילה מזה זמן רב.

אני לא שואל כדי לעורר סערות אלה באמת מתוך רצון לדעת...

תודה,

רפי.

שואל ועונה, ירוחם

פורסם
אתה רוצה לפתוח פה תיבת פנדורה, דובי?

לדעתי, עדיף שנשאיר את מלחמות ממס"י בדני לוי בצד.

ממש לא מלחמות , יש כמעט הצהרה מממסי שהם לא מעונינים בספורט מוטורי או יותר נכון בארגון מירוצים ...

חשבתי שזה יעורר משהו לגבי הויכוח הישן....

פורסם

לא כמעט אלא הצהרה כתובה

אנו מצהירים שאיננו רוצים להיות חלק או כלל בהתאחדות הספורט המוטורי בישראל

זה גם נאמר קבל עם ועידה בישיבות הכנסת

אלון

אין שום מלחמות בין ממס"י להתאחדות ,אנחנו מקדמים את מיסוד הספורט והם לא ,מרצונם, זהו!

מירוצי מכוניות

פורסם

את עמותת הקרטינג שנרשמה בהתאחדות רשם מוקי אדיב כרגע

אנחנו יודעים כי עמותה זו לא פעילה ,אנחנו גם יודעים שיש עוד גופים העוסקים בענף הקרטינג

הנוסחה היא מאד פשוטה, הגוף הסופי שיעמוד וייצג בהתאחדות את הענף יהיה זה שיעמוד

בקריטריונים שקבעו התקנות . התחלה בעזרת השם 2007 .

למשל

קלנדר תחרותי שנתי,מספר המתחרים בעמותה, כוח כלכלי, ,לא מן הנמנע שכמה גופים יהיו בהתאחדות

ואנו נחלק את הליגה לפי תאריכים (במידה ולא תהיה הסכמה בין הגופים בינם לבין עצמם)

גופים = מועדונים רשומים (לא בהכרח עמותות)

בהצבעות בהתאחדות יהיה נציג לענף, השאר משקיפים.

זו פחות או יותר הפורמולה שקיבלנו מהגופים הבין לאומיים שאנחנו בקשר (נכון גם הFIA )

אנחנו נעשה ככל שניתן למנוע את המלחמות שאיפיינו את הענף בעבר

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

לדני לוי,

כשמתקיימים ארועים בסדר גודל כזה מין הראוי להציג לקהל הרחב מידע כללי לגבי ספורט הקארטינג בארץ, כגון מאיזה גיל מתחילים, ליגות, קורסים, מסלולים וכ"ו.

ולא לאפשר לנציג הספורט המוטורי כביכול להשתמש בבמה זו ע"מ לשרת את האינטרסים

הפרטיים שלו ולייצג את המסלול שלו (מדבקות), להציג קארט מסוג "דינו" ולרשום שזהו בעצם קארט מסוג "קארולי" (תוצרת הקארטים במסלול שלו).

האם מסירת מידע "מוטעה" לקהל משרת אתהאינטרסים של עמותת הקארטינג?

9.jpg

ולראיה שאתה עצמך לא ניצלת את התערוכה לפרסום המוסך שבבעלותך אלא באת לייצג את הספורט

המוטורי

חומר למחשבה להבא.

שבוע טוב

דוד מנשה

פורסם

דוד שלום

מגה קרטינג שילם חסות עבור הזכות להציג בתערוכה כמו איגוד המוסכים,אביב סוכנויות,מטרו,לארט, ועוד

את דעתי בנושא עמותת הקרטינג ואיך אני רואה את העתיד כתבתי קודם.

מירוצי מכוניות

פורסם

ראו את נותני החסויות ,למי שביקר, אביב קדשאי? מדנס ביטוחים,איגוד המוסכים,הונדה,לרט ביגוד אופנועים,פירלי,נהיגה בשליטה,מטרו,עמותת הקרטינג,עמותת הדראג, מה אגיד לכם?

"מגה-קארטינג" לא מופיעה ברשימת נותני החסות שפורסמה על ידך

וגם אכן כך היו הדברים למה הזדמנות זו לא ניתנה לכל המסלולים?

בכל מקרה נציין שוב כי "מגה-קארטינג" היא לא "עמותת הקארטינג" כידוע לך.

דוד

• תוכן חדש...