Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת לא מבין למה חצי מהמגיבים מאוכזבים. הרי ברור לכולנו שרובם המוחלט של יבואני הרכב עושה עלינו קופה אדירה בעלויות חלפים. קרסו הוא רק אחד מני רבים. מה שקרה כאן זו התאגדות של כמה בעלים של מכונית מדגם מסוים, שאיננו נפוץ בארץ, שנועדה להקטין את עלויות הטיפולים והתיקונים הנפוצים ברכב. והנה, הצלחנו. כיום גונבים מאיתנו קצת פחות. אני חושב שזו בהחלט סיבה להיות גאים ולשמוח, ובוודאי צעד בדרך הנכונה.

ברור שאפשר לקנות מכונית אחרת, אבל מה לעשות שאני רציתי קליאו ספורט. ברור שהמחירים בכל מקרה לא נמוכים, אבל מה לעשות ועם תג ה"ספורט" מגיעים חלקים שאמורים להיות איכותיים יותר, וגם בחו"ל אינם זולים כמו החלקים המקבילים במכוניות הרגילות. בסופו של דבר הכסף מדבר, ולי יהיה הרבה יותר קל להוציא 800 שקל על תושבת עליונה מאשר 1400, או 600 על פולי במקום 1300.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני באמת לא מבין למה חצי מהמגיבים מאוכזבים. הרי ברור לכולנו שרובם המוחלט של יבואני הרכב עושה עלינו קופה אדירה בעלויות חלפים. קרסו הוא רק אחד מני רבים. מה שקרה כאן זו התאגדות של כמה בעלים של מכונית מדגם מסוים, שאיננו נפוץ בארץ, שנועדה להקטין את עלויות הטיפולים והתיקונים הנפוצים ברכב. והנה, הצלחנו. כיום גונבים מאיתנו קצת פחות. אני חושב שזו בהחלט סיבה להיות גאים ולשמוח, ובוודאי צעד בדרך הנכונה. התשובה ללמה חצי מאוכזבים נחלקת לשני חלקים :

א : אלו שלא זכו ומקנאים

ב: אלו שיש להם כנראה תסמונת פטרישה הרסט , ומרוב זה שדפקו אותם , הם חושבים שעכשיו ידפקו אותם עוד יותר

ברור שאפשר לקנות מכונית אחרת, אבל מה לעשות שאני רציתי קליאו ספורט. ברור שהמחירים בכל מקרה לא נמוכים, אבל מה לעשות ועם תג ה"ספורט" מגיעים חלקים שאמורים להיות איכותיים יותר, וגם בחו"ל אינם זולים כמו החלקים המקבילים במכוניות הרגילות. בסופו של דבר הכסף מדבר, ולי יהיה הרבה יותר קל להוציא 800 שקל על תושבת עליונה מאשר 1400, או 600 על פולי במקום 1300.

רוני יש אפשרות שתקנה מרצדס ותעשה גם לכלמוביל סדר ? אתה לא חיב לקנות אמיתית אתה יכול גם לקנות מונית לשעבר

רוני

כול הכבוד ותצליח , ואם תצליח גם בקמור ובכלמוביל אשמח מאוד

בתודה יהודה.

בברכה יהודה

פורסם
אבל מה לעשות ועם תג ה"ספורט" מגיעים חלקים שאמורים להיות איכותיים יותר

אם הם היו באמת איכותיים יותר, אז אתה לא היית יודע כמה הם עולים. אני למשל, לא ממש יודע כמה עולה פולי בהיילקס שלי עם 310K ק"מ , וגם לא כמה עולה תושבת מנוע. למעשה, אני לא מכיר מחירים של חלפים בכלל למעט מסננים, רצועות, רפידות בלם, פחמים לאלטרנטור, ועוד כמה מיסבים.

ואני לא היחיד. סביר להניח שלמעט בעלי הקליאו ספורט, אף אחד בפורום הזה לא יודע כמה עולה פולי לרכב שלו.

אז במקום לקטר על עצם זה שאתה צריך להחליף פולי, אתה מבסוט מזה שהורידו לך מ1400 ל865. הלוואי על כולנו לקוחות כמוך.

אבל את האמת? אני בהחלט מבין את השמחה שלך, כי זה הרכב שאתה אוהב, וזו העלות המופרכת של האחזקה שלו, לטוב ולרע, והצלחת להוריד אותה קצת. רק כדאי להישאר בפרופורציות. לא ניצחת את היבואן הגדול. רק צמצמת בפסיק את הרווח המופקע שהוא עושה עליך. וגם זה יפה מאוד כשלעצמו.

פורסם

אני יחלק את התשובה שלי לשני חלקים לגבי הדברים שנאמרו פה.

דבר ראשון שאמרו לגבי מחירי החלקים שיכניסו לבעלים הרכבים ממקום אחר אני איפשהו מאמין לזה.

הדבר שיותר מעצבן אותי שאנשים באמת ובתמים מסכימים שחלקים זהים לחלוטין למנועים ודגמים אחרים יעלו יותר כי הם שייכים לדגם "ספורט" הרי מעט מאוד חלקים בסופו של דבר לא זהים לדגמים הרגילים של הקליאו או למנועי 2 הליטר האחרים בחברה.

אז נכון שלחלקים הייחודים יש איזה הצדקה לקחת יותר כסף אבל עד כדי כך הרבה? הרבה כל כך שזה מגיע למחיר שערורייתי שאינו מתקבל כבר כחלק יקר אלא פשוט כגנבה!

החלק השני זה והמצחיק אותי אישית לפחות זה בן אדם עם טויוטה היילקס בא ואומר שהוא לא יודע כמה עולה הפולי אצלו.

ואני אומר ככה בן אדם שמתעניין ובאמת זה לא מעניין אם זה טויוטה היילקס גוססת או 911 חדשה ידע כמה עולים חלקים, כמה עולה שעת עבודה, ואיזה חברה הברקסים שהוא שם על האוטו. כאשר לבן אדם לא אכפת הוא שם את הרכב במוסך וסומך עליהם (כמו 90 אחוז מהאוכלוסיה) חוץ מסכום החשבונית הסופי במוסך הוא לא יודע מה עשו בכלל על האוטו.

אתה מנסה להגיד בציניות שזה בגלל רנו/פג'ו/סיטרואן או עוד מספר יצרנים לא אמינים ולכן בעלי הרכבים יודעים כל כך הרבה ואני אומר זה שטויות זה פשוט אנשים שאכפת להם.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

כבוד על ההצלחה.

רק פרגון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מה שקרה כאן זו התאגדות של כמה בעלים של מכונית מדגם מסוים, שאיננו נפוץ בארץ
בקיצור- יש לנו מכונית שעבור היבואן מדובר בכאב ראש די רציני להביא אותה ארצה.(ומדובר בקרסו- חברה שמבחינת מנטאליות גם לא בדיוק תומכת בהבאת רכבים כאלה) רווחים בקושי יש עליה (בדוק),כמות הקילקולים שלה יחסית למוצרי קרסו האחרים (מה לעשות.....ניסאן) גבוהה, היתה התנגדות די רצינית אם להביא אותה מלכתחילה ובנוסף לכל- אלה שהתנגדו לייבוא שלה תמיד ניפנפו בתואנה שחבל על המאמץ-מכרו רק יחידות ספורות,שעבורן הוחזק מלאי חלפים וכו וכו.עדיף למכור אלמרות,טראנואים,מגאנים וכו.

לפחות היה שקט תעשייתי מבעלי המכוניות. אבל זהו-שלא. בנוסף לכל, רוב האנשים שיש להם רכבים כאלה ראו לנכון להתחיל עם פקסים ותלונות במשרד התחבורה-(מה שממש אוהבים בקרסו,שידועה בתפיסותיה המודרניות-"הלקוח תמיד צודק, במיוחד זה שיש לו מכונית ספורט"), מה שדי חיזק את עמדתם של אלה שהתנגדו בכלל לייבא את המכונית (אלפים שקנו אלמרות וכו לא ראו לנכון להגיע לדרגים גבוהים). גם הטיעונים של "נביא מכונית שתקדם את התדמית" (שמעולם לא היו חזקים בקרסו-הם הבינו לבד שהצלחה במכירות של הטראנו או של הסניק שווה להם הרבה יותר מרנו ספורט קליאו. אנחנו חיים בישראל. הישראלי לא רואה קליאוספורט ומפנטז שבא לו לקנות רנו.) די בטלים בשישים-כי הקומץ שקנה את הרכב גם רואה לנכון לעשות ליבואן צרות.

מבחינה כלכלית-גם הרווח הזעום שהיה להם על פקעקטע תושבת מנוע-הלך לפח. גם ידוע שבעלי הרכבים האלה נוטים להיות בעייתיים כשהם מגיעים לטיפול (פשוט לעשות "חיפוש" בפורום).

אני לא אומר שעשיתם את הדבר הלא נכון. מימשתם את זכותכם כצרכנים. אף אחד לא רוצה להידפק ביודעין- אבל בזכותכם קרסו מבינים כמה היה "מטופש" להביא את המכוניות ה"לא אמינות" האלה וכמה אסור לחזור על ה"טעות". צדק סולל הדרך בעמוד הקודם שאמר (אומנם בהקשר אחר) שפשוט "עדיף לוותר" על יבוא מכוניות כאלה. קיבלתם הנחה על תושבת אבל מכוניות ספורט מבית קרסו יחשבו פעמיים אם להביא.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני לא מבין על מה אנשים מתלוננים פה.

יש כאן דוגמא טובה לקבוצת צרכנים/לקוחות, שיש להם כנראה לתפיסת קרסו השפעה וכוח, שפעלה למען האינטרס שלה והצליחה. העובדה שבכל זאת דופקים אותנו וכנראה שמכלול כמו פולי מנוע אמור להחזיק יותר מכמה עשרות ק"מ לא משנה את זה שעל אותו פולי שהלך לעולמו בעלי קליאו ספורט ישלמו עכשיו חצי ממה ששילמו מקודם וזאת מבורך!

תומר הדר כתב משהו על האמינות של הספורט...אני לא בטוח שקליאו ספורט, או כל מכונית ספורטיבית, כל כך לא אמינה שלא שווה ליבואנים להביא אותן. סובארו וסיאט מכרו הרבה אימפרזות מיושנות ואיביזות סתמיות על חשבון גלי האהדה וההערצה לגירסאות הספורטיביות (בסיאט פחות, בסובארו יותר...).

כמות המילים שנכתבות במדיה על יצרן X עולות בגלל גירסאות ספורטיביות, משהו בסגנון "אם אתה שם, אתה קיים"

ד"א, כל השוואה בין טויוטה היילקס דיזל לרנו קליאו ספורט מבחינת אמינות המכלולים פסולה מיסודה, אני מאמין שאם ישימו בטויוטה שמן בישול הוא עדיין יגיע לאילת...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הדיון הוא לא על אמינות.

הסברתי קודם ואסביר פעם נוספת-יש יבואנים שעבורם התדמית היא הכל-סובארו בהחלט בנו הרבה על האימפרזה טורבו-ומכרו הרבה (כמובן-במונחים ישראליים) ולאחרונה תכנית השיווק שלהם גם מראה תוצאות. סיאט בנו על האיביזה טורבו-ומכרו הרבה (מונחים ישראליים) ואסור לשכוח שסיאט לא מוכרים כל כך הרבה -כך שעבורם מכירות רכבי ספורט מהוות נתח יפה. קרסו לא בנו כלום על הקליאו ספורט והביאו אותה כאיזשהוא ספיח-יש להם מותגים חזקים ומוכרים גם בלעדיה (קליאוספורט מכרו פחות מאיביזות ואימפרזות). אם היו ניגשים לסובארו עם בעיות, הם היו מקשיבים.סיאט אפילו יצאו בזמנו עם ליין שיפורים לרכבים שלהם. עבור קרסו-מדובר במיטרד שהם עכשיו יבינו לבד (וחבל) שהם לא צריכים.

אני לא מאשים את רוני או מריוס.

זה מזכיר לי תכנית שהיתה בטלויזיה לפני כמה זמן- איזה עבריין כבד ממשפחת פשע דקר מישהו באיזה מועדון והמשטרה באה בטענות כלפי עשרות שראו ולא מוכנים להעיד. כמובן שיש להבדיל אלפי הבדלות- אבל הפרנציפ דומה- זה שיש לו עקרונות בסופו של דבר יאכל אותה בהסתכלות על התמונה הגדולה.

הוא ינצח בקרב הקטן כשילך להלשין במשטרה אבל יפסיד במלחמה כשישרפו לו את האוטו.

הבעיה כאן טמונה בקרסו. הם מלכתחילה לא רואים בקהל הזה כוח משמעותי -יש להם מותגים חזקים גם בלי כמה חובבי ספורטיביות.

זו לא הצהרה בסגנון "איזה מטומטמים שהם לא רואים את הפוטנציאל השיווקי האדיר שגלום בקהל הזה" כי הפוטנציאל לא כזה אדיר עבור חברה שמביאה ארצה את ניסאן ורנו. כמה קליאוספורט זה לא מה שיעשה אותם עשירים יותר, בטח שלא תדמיתית. הם לא סובארו והם גם לא רוצים להיות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כאשר לבן אדם לא אכפת הוא שם את הרכב במוסך וסומך עליהם (כמו 90 אחוז מהאוכלוסיה) חוץ מסכום החשבונית הסופי במוסך הוא לא יודע מה עשו בכלל על האוטו.

אתה מנסה להגיד בציניות שזה בגלל רנו/פג'ו/סיטרואן או עוד מספר יצרנים לא אמינים ולכן בעלי הרכבים יודעים כל כך הרבה ואני אומר זה שטויות זה פשוט אנשים שאכפת להם.

מצאת לך למי לכתוב את זה. לאדם שמחזיק גרוטאות כבר מעל לעשרים שנה, בלי לראות מוסך, גם לא בשביל שיפוציים אינטנסיביים של מכלולים ראשיים. לאחד שבנה אתר, עם אלפי עמודי תוכן, שעיקרו הוא אחזקה עצמית ומודעות לרכב. מה נראה לך? שאני אקפוץ למחסן החלפים ואשאל: "כמה עולה פולי? לא, אני לא צריך. אני סתם שואל, בשביל לדעת" ?

רוב הסיכויים שלא רק בעלי היילקסים לא יודעים כמה עולה פולי, אלא גם שבמחסנים של שאר היבואנים המחסנאים עצמם לא יודעים כמה עולה פולי. תבין מזה מה שנראה לך.

אגב, שלא יובן לא נכון. אני מוריד את הכובע על המעשה עצמו, של הורדת המחיר. כל הכבוד לכל מי שמעורב. הספק שלי הוא לגבי השמחה הגדולה.

פורסם

רוני

תושבת מנוע עליונה בחיים לא עלתה 1400 שקל.

אני בזמנו שהתכוונתי להחליף במוסך מורשה,רצו ממני 1000 שקל ללא קומבינות.

מכיוון שלא הייתי מוכן לשלם את הסכום הזה-ניגשתי למחסן החלפים בקרסו וקניתי תושבת מקורית ב-500 שקל.ואת עבודת ההחלפה ביצעתי עם חבר מכונאי.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
מצאת לך למי לכתוב את זה. לאדם שמחזיק גרוטאות כבר מעל לעשרים שנה, בלי לראות מוסך, גם לא בשביל שיפוציים אינטנסיביים של מכלולים ראשיים. לאחד שבנה אתר, עם אלפי עמודי תוכן, שעיקרו הוא אחזקה עצמית ומודעות לרכב. מה נראה לך? שאני אקפוץ למחסן החלפים ואשאל: "כמה עולה פולי? לא, אני לא צריך. אני סתם שואל, בשביל לדעת" ?

רוב הסיכויים שלא רק בעלי היילקסים לא יודעים כמה עולה פולי, אלא גם שבמחסנים של שאר היבואנים המחסנאים עצמם לא יודעים כמה עולה פולי. תבין מזה מה שנראה לך.

אגב, שלא יובן לא נכון. אני מוריד את הכובע על המעשה עצמו, של הורדת המחיר. כל הכבוד לכל מי שמעורב. הספק שלי הוא לגבי השמחה הגדולה.

השמחה הגדולה היא כי היבואן לקח עד היום מחיר גבוה מאוד על טיפול/תיקון מסוים, דבר שאפילו השפיע על ערך הקליאו ספורט בשוק המשומשות כאשר בכל שרשור לגבי רכישת קליאו ספורט עלתה סוגית הטיימינג+תושבת+פולי כאשר יש כאלו שהתרחקו מהרכב בגלל העלויות הגבוהות.

אם נבחן זאת בהקשר לקליאו ספורט, לכל רוכש קליאו ספורט פוטנציאלי כמוני יש למהלך הזה משמעות רבה.

אם נבחן זאת בהקשר לשוק הרכב הישראלי, קמה פה קבוצה וככל הנראה שינתה מדיניות ספציפית של יבואן. ההסטוריה של שוק הרכב הישראלי אינה רצופה במהלכים כאלו ועל זה השמחה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אם הם היו באמת איכותיים יותר, אז אתה לא היית יודע כמה הם עולים. אני למשל, לא ממש יודע כמה עולה פולי בהיילקס שלי עם 310K ק"מ , וגם לא כמה עולה תושבת מנוע. למעשה, אני לא מכיר מחירים של חלפים בכלל למעט מסננים, רצועות, רפידות בלם, פחמים לאלטרנטור, ועוד כמה מיסבים.

.

מסננים

רצועות

רפידות בלם

פחמים

ועוד כמה מיסבים:???: נראה לי ששכחתה עוד כמה חלקים...

האמת, נראה לי שמשהו לא מובן, או מפוספס, או שמה שאתה לא יודע לא קיים !

בארץ המודעות נוטה לכיוון החשיבה שלך שאם ברכב שלך - הכל תקין, לדעתך (וטוב שכך)אז כל הרכבים האחרים הם "זבל", לכן אולי צריך לקנות את הדגם שאתה נוהג בו!

תתפלא אתה כנראה אינך יודע, לא מודע או או שאתה לא רוצה לדעת, מותגים שנמכרים במס' גדול מאשר ההילאקס שלך (כדאי לך לבדוק אם היו לדגם שלך קריאות לתיקון) כמו כאן:

http://www.nowpublic.com/node/10585 ...:shock:

מרצדס ,הייתה בין מובילי הרשימה בקריאות לתיקון ב2005 כ2.5 מיליון קריאות! רולס רויס, במו, ניסאן, טויטה, מאזדה,סובארו אימפרזה, וולספאגן ועוד הרשימה ארוכה!

סביר להניח שלמעט בעלי הקליאו ספורט, אף אחד בפורום הזה לא יודע כמה עולה פולי לרכב שלו.

כנראה שגם הם לא ידעו מה המחיר של הפולי שלהם:shock: , אבל היו שני גורמים חשובים שאיזנו את המצב

שנוצר, לא תמיד בידיעת הקונים:

1. היצרן שרוצה לשמור על האמינות שלו ודאג ליפנות לאותם לקוחות, על מנת שיגיעו למוסך לצורך תיקון ללא כל חיוב.

2.חלק מבעלי הרכב לא היו פראיירים, הייתה להם מודעות לתקלות שלא נבעו מבלאי רגיל והכי חשוב לא טמנו את ראשם בחול וטענו שרק אצל אחרים זה קורה!

אז במקום לקטר על עצם זה שאתה צריך להחליף פולי, אתה מבסוט מזה שהורידו לך מ1400 ל865. הלוואי על כולנו לקוחות כמוך.

אז במקום לקטר, אני, רוני, חן, ברשד וגם אחרים החליטו לעשות מעשה (חלק מהם בכלל לא ידע שיש צורך להחליף את הפולי)...

מה שאני מנסה להאיר, אלו כמה נקודות פשוטות אבל חשובות:

*לא קיים רכב שאין בו תקלות - לכן נשאלת השאלה האם התקלות הן עקב בלאי סביר או עקב תקלה סדרתית ועל מי מוטל תיקון התקלה ובאיזה עלות?

*אכן יש רכבים שאמינות היצור היא גבוהה יותר - העובדות לצערנו מוכיחות אחרת, עשרות מיליוני קריאות לתיקון בשנה מכל היצרנים, לצערנו קיימת עלייה מתמדת מדי שנה בקריאות אלו!

*המודעות שלנו לנושא בישראל היא מהנמוכות בעולם וכתוצאה מכך הוצאות רבות על תיקונים שהצרכן כלל לא אמור לשלם!

אבל את האמת? אני בהחלט מבין את השמחה שלך, כי זה הרכב שאתה אוהב, וזו העלות המופרכת של האחזקה שלו, לטוב ולרע, והצלחת להוריד אותה קצת. רק כדאי להישאר בפרופורציות. לא ניצחת את היבואן הגדול. רק צמצמת בפסיק את הרווח המופקע שהוא עושה עליך. וגם זה יפה מאוד כשלעצמו.

לא מדובר לנצח את היבואן, אלא מדובר על כך "שלא להיות פראייר כי להיות פראייר עולה הרבה כסף",

אגב, הפרשה עדיין לא הסתיימה, לכן אני נמנע אישיית להגיב על השתלשלות הארועים או על ההישגים.

ממליץ לקרוא את המאמר שכתבתי והמאיר את הנושא בישראל:

www.carinfocus.com/Fmamarmain.htm

מריוס,

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

פורסם

גם אתה, מריוס, רחוק מאוד מלהבין את צורת המחשבה שלי.

פירוט תקלות בקנגו :

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=902459#post902459

תיקון פחמים לאלטרנטור בהיילקס:

http://www.jeepolog.com/201.html

ועוד עשרות כתבות על תיקונים שונים בהיילקס, בCJ וברכבים אחרים:

www.jeepolog.com

לא ממש הבעלים האופייני שמנסה להצדיק את הרכישה שלו, ולטעון שהאחרים הם זבל.

אם תקרא שוב, אני בטוח שתבין למה כן התכוונתי.

ועוד כמה מיסבים:???: נראה לי ששכחתה עוד כמה חלקים...

האמת, נראה לי שמשהו לא מובן, או מפוספס, או שמה שאתה לא יודע לא קיים !

אני אשמח אם תאיר את עיניי ותספר לי מה עוד התקלקל/מקולקל ברכב שלי. לא, זה לא ברצינות. כשהדיון יהיה על היילקס זה יהיה רלוונטי. במקרה זה אחד הרכבים שיש לי כרגע והבאתי אותו בתור דוגמא לכך שהחלפת פולי זו לא גזירה שהוטלה משמיים על כל בעלי הרכבים, כמו למשל החלפת שמנים תקופתית. הצדק היה אמיתי ומוחלט, אם הייתם מקבלים את הפולי הזה על חשבון היבואן/יצרן , כולל עבודה. אוטופיה, אני יודע. כנראה לא ממש ריאלית. אבל ככה אני רואה את הצדק, ואם היה סיכום סיפור כזה, אני חושב שבאמת היה לכם על מה לשמוח שמחה שלמה ומוצדקת. כרגע זו שמחה של "זה מה יש, והצלחנו לשלם כמה גרושים פחות על מה שלא היינו צריכים לשלם בכלל" , לדעתי.
פורסם
אם הם היו באמת איכותיים יותר' date=' אז אתה לא היית יודע כמה הם עולים. אני למשל, לא ממש יודע כמה עולה פולי בהיילקס שלי עם 310K ק"מ , וגם לא כמה עולה תושבת מנוע.[/quote']הטיעון (המצוטט) נכתב על ידך והוצג מול הערכה של רוני ולכן התייחסתי לדגם שברשותך שהצגתה אותו כשיא האמינות.

העובדה היא שלטויטה היו 800000 קריאות לתיקון, כולל לדגם היילוקס, מה לדעתך זה אומר לגבי איכות המותג לפרטיו בניגוד למצב(לפי דבריך) של הדגם שברשותך?

זה שאינך מודע לתקלות הקרדינליות שהיו בחלק מהמכוניות מהדגם שברשותך , זה לא אומר שתקלות כאלו לא קיימות, לכן המלצתי בפניך לבדוק, בדיוק כפי שאני חושב שצריך לעשות כל בעל רכב לגבי קריאות לתיקון - מדובר על מודעות מוטורית ובהחלט היא נדרשת מחובבי המוטוריקה.

עפ"י דבריך , לא נראה לי שנושא זה מוכר לך בהקיף הרחב שלו.

איכות החלקים, כמו תושבת מנוע ופולי המנוע ברנו הם היו ועדיין נושא לתביעה מצדי, שעל היצרן\יבואן החובה להחליף אותם בצורה זו או אחרת וכאמור הנושא לא סגור ובחלקו מהווה חלק מתביעה משפטית שאני התובע.

לעת עתה נעשה מהלך חד צדדי מצד היבואן בארץ, שלא הוסכם עליו מצדי או מצד משרד התחבורה.

לכל אחד הזכות לפרש את תוצאות המהלך (עובדתית הורדת 50% במחיר פולי המנוע ועשרות אחוזים הורדה על מחיר תושבת מנוע).

מהלך זה לא נעשה ע"י היבואן לפני טיפולי ופנייתי למשרד התחבורה ומהלכים נוספים בה היו שותפים בעלי הקליאו ספורט.

המודעות לנושא התקלות או איכות המכלולים היא לא קשורה לעובדה שמדובר ברכב יחודי, היא כתוצאה

של הבאת המידע על הזכויות לידיעת בעלי הרכב, רצון טוב לתרום מהידע המקצועי שלי בתחום ושל אחרים למען כלל חובבי המוטוריקה, במקום לשבת על הגדר ולייבב או לטמון את הראש בחול בטיעון זה או אחר.

הבנת הזכויות הללו לא יחודיות לבעלי הקליאו ספורט בלבד, אלא נוגעת לכל בעל רכב באשר הוא, המעדיף לא להמשיך להיות "פראייר"-ראה את המאמר:www.carinfocus.com/Fmamarmain.htm

מריוס

פורסם

חבל שאתה מתגונן, ותוקף, במקום להבין שאני בצד שלכם. לא נגדכם.

גם בקנגו שלי נגמר בוסטר בלם לאחר כ90K ק"מ ופחות משלוש שנים. בתקופת האחריות ה"לא מורחבת" . קרסו "עשו לי טובה" ולקחו על החלק "רק" 1600 ש"ח "לפנים משורת הדין" במקום כמה אלפי ש"ח. עדיין אני חושב שלא הייתי אמור לשלם בכלל על החלק הזה, או על ההחלפה שלו. ההנחה לא עשתה אותי מאושר, או גרמה לי לחשוב ש"ניצחתי את היבואן הגדול" .

על חיישן ההצתה בקנגו לא קיבלתי שום הנחה.

אל תנסה לגרור אותי לדיון על ההיילקס. זה לא ילך. אם זה היה הולך זה סתם היה מחרב את הדיון הנוכחי. תרצה לדבר עליו בשרשור אחר? בשמחה. אני יודע הרבה מאוד על הדגם הזה. כנראה הרבה יותר ממה שאתה חושב שאני יודע.

את האמת? אין לנו ויכוח, אז אני לא מבין על מה אנחנו ממשיכים לדון. אתה רוצה לעשות ויכוח טויוטה מול רנו? תעשה את זה בדיון אחר, וגם שם אני לא מבטיח להשתתף בו. זה משעמם.

• תוכן חדש...