Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כנראה מתייחס לעלות עבודה של טיפול 75K כמו שכתוב אצלהם במחשב.

אני מניח ממה שאמרת שהחלפת הדיסקים האחוריים זה היה משהו "לא צפוי" לכן הם גם קראו לי וביקשו את אישורי

כי בהתחלה אמרו שטיפול 75K אמור לצאת בסביבות ה600 ש"ח.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אגב אחריי כמה ק"מ זה סביר שילכו הדיסקים האחוריים???

תודה על התגובות.

בלמים אחוריים מחזיקים המון זמן כי הם עובדים פחות מהקדמיים.

נראה לי שבאלבר "עיגלו" את ספידומטר ברכב שלך.

פורסם

קשה לי מאוד להאמין שזה כך..

כי הרכב טופל במוסכים מורשים וגם קיים תיעוד מלא וגם האחראי מחסן בדק ואמר לי שהכל נראה לו תקין ושאין סיבה לדואג..רק לשים לב שהטיפולים נעשים בזמן שנה או 15K הראשון מבניהם וזה מה שאני עושה..

פורסם

העבודה כתובה למטה בסעיף נפרד, לא מובן בכלל על מה לקחו 93 ש"ח, תשאל אותם, נראה , מעניין איך יתרצו לך את זה.

לעניין הק"מ, ב 70 אלף מליסינג הגיוני שילכו ברקסים אחוריים, ולמה שזה שמעליי טוען, ייתכן מאוד שבאמת שינו את הק"מ, את זה קשה מאוד לגלות, כי גם חתימות של טיפולים במוסך מורשה , גם את זה קשה לגלות את אמיתות החתימות מכיוון שחברות למיניהם מקושרות למוסכים המורשים, אם חסר חתימה פה,חסר שם, הם מעגלים פינות, אני אישית הייתי נוכח ברכב שהיה חסרים לו שני טיפולים , שלחנו מנהל תפעול למורשה, והחתימו לו 2 חתימות בלי שום בעייה, הכל בקומבינות.

פורסם

טוב אין לי מושג הכל יכול להיות..

מה שאני יודע שהרכב עבר בדיקה במכון ושם אמרו שהכל בסדר..

אבל שוב אם זה קשה לגילוי וכ"ו...אז כאן אני לא יודע..

ואני עוד לא מצליח להבין מה הבעיה עם ה93 ש"ח?

זה המחיר שהמוסך לוקח על הטיפול 75K עצמו לפי המחירון שלהם...החלפת שמן, מסנן שמן, מסנן דלק וכ"ו.

פורסם

אגב אני לא מדבר על חתימות..

אלא כניסה למוסכים..

אלא אם כן הם גם יכולים למלא טיפול "מדומה" במוסך כולל החלפת חלקים "מדומה"

טוב כאן כבר אין גבול לי זה נראה מופרך...אבל היי אנחנו בישראל...אף פעם אסור לדעת מה היה.

פורסם
טוב אין לי מושג הכל יכול להיות..

מה שאני יודע שהרכב עבר בדיקה במכון ושם אמרו שהכל בסדר..

אבל שוב אם זה קשה לגילוי וכ"ו...אז כאן אני לא יודע..

ואני עוד לא מצליח להבין מה הבעיה עם ה93 ש"ח?

זה המחיר שהמוסך לוקח על הטיפול 75K עצמו לפי המחירון שלהם...החלפת שמן, מסנן שמן, מסנן דלק וכ"ו.

אז למה לקחו עוד 280 ש"ח בסעיף נפרד על עבודה?

או שאולי את העבודה הם חילקו ל2 חלקים:

1 . טיפול 75 אלף = 93 ש"ח (שמן,פילטרים,מים למצבר ועוד...)

2. החלפת בלמים אחוריים = 280 ש"ח.

אם כך אז זה בסדר שהם כתבו כך.

רק תוודא את זה סתאם לייתר ביטחון.

פורסם

אחי אני לא מצליח להבין למה אתה מתכוון :@ לי נראה שהכל תקין...

הטבלה העליונה היא לעלות העבודה שכוללת 93.50 ש"ח לטיפול 75K עוד 102 ש"ח להחלפת דיסקים אחוריים ועוד 82 ש"ח לטיפול בפלסטיק תחתון לאטם חלון קידמי שסה"כ יוצא 280 ש"ח לפני מע"מ..

והטבלה השנייה היא פירוט החלפים ומחיר הסה"כ שלהם 539.30 ש"ח

עלי לציין כמו שכבר כתבתי נאמר לאבי בתחילה שעלות הטיפול תהיה סביב ה600 ש"ח לטיפול 75K כולל המחיר הגיע ל955 ש"ח בגלל הדיסקים האחוריים והאטם בשמשה הקידמית..אז מבחינתי אין לי אליהם שום טענות..

אגב לגבי ההנחה שניתנה לי על מחיר העבודה 93.50 במקום 187 ש"ח, אין לי מושג למה זה ככה לא שאלתי ולא התעניינתי אמרתי תודה והלכתי :) יכול להיות מכיוון שאני לקוח חדש שם או סתם הנחת רצון טוב...

פורסם

תראה בסה"כ מראה שעלות הטיפול סבירה. לגבי הדיסקים האחרויים לדעתי בהחלט יכול להיות שהם עשו את שלהם אחרי 75K

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שוב אני לא יודע אני מסתכל בטופס הבדיקה ממכון "קמפיוטסט" ושם רשום שרמת הבלימה תקינה לחלוטין וכ"ו..

אני יודע שהם לא מפרקים גלגלים אבל יש להם את מתקן ההרצה הזה שעליו הם עושים את בדיקת הבלימה.

מה שכן אבא שלי אוהב להעמיס על הבלמים יתר על המידה אבל בטוח שב3 חודש הוא לא שחק אותם לחלוטין :) אבל אני מניח שגם הוא הוסיף.. :)

טוב אז אני חושב כדיי לסכם את הדיון ואני נזהר...אני יכול להמליץ על המוסך "מרוץ" מורשה פורד ומזדה בק.ביאליק שמחיריו סבירים והטיפול גם נראה לי מקצועי...לכל המעוניין :)

רב תודות לכל העונים ולרפי לין על הכיוון :)

פורסם

ראשית - לא מן הנמנע כי לחברת הליסינג ממנה רכשת את רכבך קשרים עם מכון הבדיקה כך שבמקומך לא הייתי אץ רץ להסיק מסקנות או לייחס חשיבות רבה לטופס הבדיקה.

כמו כן - כשם שתמיד מכוני הבדיקה משרבבים את אותם סעיפי כסת"ח הרגילים, לא אחת קורה שהם כלל לא עולים על תקלות שמאוד קל לגלות.

אצלי, באחד הרכבים שרכשתי, לא צויין דבר ולא חצי דבר על בולמים קידמיים אך נסיעה קצרצרה על הרכב הייתה זועקת כי הם גמורים. ואכן, ביישור הקו הדבר הראשון שהוחלף היו זוג בולמים קדמיים לאחר שאחד מהם נזל בצורה כבדה.

פורסם

תראה אני הגעתי למכון הבדיקה האמור מיוזמתי ולא הודעתי להם לפני או משהו אז אני לא יודע..

לגבי התיאום..אבל שוב הכל יכול להיות..

ונהפוכו דווקא מכון בדיקה זה גילה נזילה ברדיאטור של המזגן והחברה נאלצה להחליף אותו על חשבונם לפני שהם מסרו לנו את הרכב.

מה שמראה שהכל בסדר זה הטיפול שבו נבדק הרכב כמו שצריך ועובדה שהכל בסדר..

מה גם שרכב נוסף שרכשנו וגם נבדק באותו מכון ובאמת הדברים שנכתבו תאמו לאחר מכן בדיקה מקיפה שבוצעה במוסך..

אז אין לי תלונות למכון הבדיקה האמור וגם הוא מומלץ לדעתי..

פורסם

המחיר שהשגת זול בהרבה מהמקובל במוסכים ירושלמים.

170 ש"ח לשעת עבודה לעומת 218 ש"ח במוסכים ירושלמים.

(אם תחפש בפורום זה תגלה שרשור ארוך שדן במחיר טיפול לפוקוס ושם דובר על מחיר של 190 ש"ח לשעת עבודה)

על השמן חויבת ב110.6 +27.6 במוסך ירושלמי הית משלם 170 ש"ח.

על רפידות שלמת 154 ש"ח. אותי חיהו ב 179 ש"ח (אומנם רפידות קדמיות, אך לא נראה לי שצריך להיות הבדל).

בקשר למנקה מזרקים+פיח (55 ש"ח) לא ברור לי מה זה? האם ניסת לברר?

אך על מחיר כל כך נמוך עוד קבלת 50% הנחה ממחיר שעת העבודה על הטיפול?

הבאת לי את החשק לנסוע לטיפול בקריית ביאליק.

ושאלה למבינים: האם מחירי החלפים במוסכי יבואן לא אמורים להיות זהים?

נ.ב כל המחירים לא כולל מע"מ.

ושאלה נוספת למה דווקא בירושלים המחירים כל כך יקרים?

פורסם

גם אני מצטרף לשאלה זו :@ מוזר

אבל אתה יכול בעצם לשאול במוסך או אצל היבואן עצמו...

אבל רגע זה נראה על פניו לא משמעותי...

זה יכול להגיע להבדל של 150-200 שקל..

מוזר...

אני לא ביקשתי הנחה...

אולי אם תבקש גם לך יתנו לרוב זה ככה...

פורסם

המחירים בחשבונית נראים לי סבירים לחלוטין, לפחות בהשוואה למחירי טיפולים במוסכי פורד מורשים באיזור המרכז (חפש שרשור עבר בנושא בפורום זה), ואין לדעתי מקום לקונספירציות ופאראנויה:

ראשית, בפוקוס 2 ליטר אכן קיימים בלמי דיסק מאחור (להבדיל מתוף ב- 1.6).

שנית, שחיקה כעבור 73K ק"מ היא סבירה במיוחד בהתחשב בכך שמדובר בגיר אוטומטי ואתה יודע מה - גם עבר בליסינג.

אז תהנה מהאוטו ולדעתי אתה בהחלט יכול לישון בשקט.

• תוכן חדש...