Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה עדכונים....

ניסיתי לחבר לאנטנה אוטומטית הזאת ולא הלך.... אז עשיתי משו מיוחד לעצמי חחחח

חיברתי כפתור שמדליק ומכבה את המגבר רק צריך לעשות את זה יותר אסטטי פשוט לא היה לי זמן מקווה שאני יצלם ויעלה פה....

פורסם

אני מאמין שלא ניסית את זה כשאתה במצב רדיו נכון?

יש hu שרק במצב של רדיו הם מפעילים את האנטנטה החשמלית\מגבר אנטנה ולכן זה כנראה לא עבד לך .

אין שרטוט על הhu? איזה hu ?

פורסם

אבל מה יעזור לי אם אני יקבל זרם רק במצב רדיו ושאני ישים דיסק המגבר יכבה ??

יש לי HU של Explosion יש שרטוט על הHU ולא נתון שום רימוט היום בדקתי הכל בבוקר.... מחוסר ברירה חיברתי כפתור... קצת מציק אבל מסתדרים....

פורסם

הייתי ממליץ לפנות למתקין מקצועי... חבל שתשרוף דברים...

ולפי התפתחות העניינים זה נראה לי בלתי נמנע...

חבל, תוכל למצוע התקנה באיזה 350 ש"ח שיחסכו לך הרבה בלאגן אם לדוגמא תשרוף יציאת REM חס וחלילה

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

אה OK קצת יותר הגיוני

אבל אני לא מאמין שיש לך יצואות RMS למגבר בלי רימוט

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

את בטח מתכוון לrca ואין בדקתי כבר כמה פעמים משו דפוק בר"ד הזה אבל נסתדרים לא נורא בינתיים נשמע ככה שומעים סבבה בעזרת השם נקנה סט קומפוננט חדש וזהו...

פורסם

אני מעדיף דבר ראשון רמקולים 6*9 אחוריים חדשים כי לפי מה שאמרו פה אחד נשרף....

תגידו לי אם מה שקורה אומר שהוא נישרף הוא מרשרש קצת לא ממש מורגש ולפעמים מחליט להפסיק לפעול....

• תוכן חדש...