Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן החלו לצוץ רעשים מוזרים במנוע של הרכב.

הרכב, מסוג ניו פליסייה 1300 סמ"ק, מדגם LXI שנת 99 - החל לעשות רעשים בכל פעם שאני מחזיר את המצמד (קלץ'), והכי מוזר - יש רעשים כאשר אני לוקח סיבובים שמאלה, אבל בפניות ימינה אין רעש.

גם ברוורס יש את הרעש וגם כאשר יש מהמורות בדרך, וגם כאשר אני עושה בלימה בעזרת כח מנוע.

מה שעוד מוזר - אם האוטו נח כמה שעות אז אין את הרעשים האלו, אבל אחרי נסיעה קצרה הם מתחילים.

הרעש נשמע כמו איזשהו חיכוך בין ברזלים.

לקחתי את הרכב למוסך מרכזי (!) ושם אמרו לי שכנראה זו בעייה בתיבת הילוכים. כששאלתי אם אולי הבעייה היא בדיסק המצמד (חשוב לאמר שקלץ' חדש ומקורי החלפתי שנה קודם) - אמרו שלא!.

החלפנו שמן גיר ותיקנו כמה בעיות אחרות שנמצאו - אבל לא נמצא מזור לבעיית הרעשים.

אז אולי יש למישהו רעיון?? באמת זו בעייה בתיבת הילוכים?

פורסם

מאוד קשה לשמוע רעשים דרך מסך המחשב.

אין מנוס מזה שמכונאי מיומן ישמע אותם ויתן לך אבחנה.

אם תרצה המלצות - כתוב מיקום ונמליץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

צהריים טובים.

לגביי הרעש שמתחיל בהחזרת המצמד- אצלי בפולו היה מדובר בקלאץ' ששבק חיים ואיזשהו מייסב ששחכתי את שמו (לא מייסב לחץ, אבל גם אותו החלפתי כמובן), מישהו כתב באחד מהשרשורים לגביי הפולו שלי, שהייתה לו בעייה דומה בסיאט איביזה והוא החליף שמן גיר וזה עבר (כמובן אם הרעשים לא חזקים, אצלי זה היה נשמע כמו תאונת רכבות ולכן למחרת האוטו כבר היה במוסך).

כמו שקודמי אמר, גש למוסך שמכונאי מיומן ייבדוק זאת.

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אני אשמח לקבל המלצה למוסך אמין באיזור חולון-בת ים שמתמחה בגיר - קלאץ', אבל לא במוסך מרכזי - שם רק בשביל דיאגנוזה על הגיר רצו 400 ש"ח - לפני חלפים ושעות העבודה שאני מניח שהיו מצטרפות למחיר.

פורסם

פנה למוסך אלכס ברחוב היוצר בחולון, יש לי נסיון טוב איתם והם מבינים בסקודה.

"מוסך אלכס" , היוצר 16 אזור תעשיה חולון, 03-5583088

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...