Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עובר לשר התחבורה בראש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שחיפש את האישור הסופי: משרד התחבורה הכריז מלחמה!! (בכיס של ציבור הנהגים :roll:)

שיטרית מחפש מתחת לבלטות איפה אפשר להתעסק בשטויות ולא בבטיחות

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

למי שראה את "רשיון להרוג", ראה באיזו קלות כל אדם יכול להוציא רשיון נהיגה (אדם עם רגל קטועה הוציא טופס לרשיון ללא כל בעייה ונכתב שהוא כביכול בריא לחלוטין).

אולי הגיע הזמן להחמיר את הבדיקות, אבל לא בצורה כזו.

אולי משרד התחבורע צריך לחייב את רופאי המשפחה למסור את כל המידע הרפואי אליהם.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

אני מקווה ששר התחבורה החדש יבטל חלק גדול מהחוקים המטומטמים באופן מוגזם של השר המיותר הזה.

פורסם

וכמובן שהבדיקה תחוייב בתשלום מסויים, פשוט מדהים איך הם יעשו הכל אבל לטפל בבעיה האמיתית הם לא יטפלו.

מה עשינו, הוספנו עוד בירוקרטיה למה שכבר קיים , כאילו לא חסר פה בארץ הזאת.

הכל פה בנוי מטלאים טלאים, הינה הוספנו עוד טלאי.

והעיקר שבסוף השנה יציגו גראפים חיוביים כמו בכל שנה.

פורסם

רופא משפחה בקופת חולים לא עולה שום דבר..

קובעים תור רגיל בקופ"ח, נכנסים לרופא - הוא ממלא את השאלון, וזהו.

זה מה שאני עשיתי בזמנו כשהוצאתי את הרשיון..

לדעתי זה מוצדק ביותר. לא רק שזה לא עולה לציבור יותר כסף - זה אפילו חוסך כסף.

וזה הרבה יותר הגיוני שרופא שמכיר אותך יענה על השאלות שיש שם ולא רופא שזאת הפעם הראשונה שאתה רואה אותו ולא יודע על העבר הרפואי שלך דבר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בוא תשמע סיפור , אני יתחיל ממש בהקדמה כי זה מה שלמעשה הציל את חלק ממשפחתי אותם.

יום לפני התאונה - דוד שלי עשה טרייד אין על הרכב הישן שלו (סופר לאנסר) בניסן טראנו.

היום של התאונה - אמא שלי,2 דודים שלי,וסבתא שלי נוסעים לאירוע של איזה משפחה רחוקה ליד טבריה.

הם נוסעים בכביש דו סטרי עם נתיב אחד לכל כיוון ללא גדר הפרדה , הם נוסעים ולפניהם שני רכבים , פתאום ממול מגיע מיציבושי L200 2X4 במהירות של כ-100 קמ"ש ומתחיל לזגזג כשבהמשך הוא עובר לנתיב ממול , שני הרכבים שהיו לפני המשפחה שלי הצליחו לברוח ובתוך שניות אותו בנאדם נכנס חזיתית ברכב של משפחתי , בנוסף הגיע רכב מאחור שלא הספיק לבלום וגם נכנס בהם, בנס הם יצאו מזה בשלום ואני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הם היו נמצאים בלאנסר ולא בגי'פ .

בהתחלה במשטרה חשבו שמדובר בשיכור , אבל יום לאחר מכן לאחר שאיתרו את הוריו של הילד הזה (בן 17 וחצי) התברר שהוא סובל מסוכרת ויש לו לעיתים התקפות שבהם הוא מאבד את ההכרה .

אם היה חוק שקובע חד משמעית שבנאדם שעולה להגה צריך לעבור בדיקות (ולא חרטה של רופא משפחה) תאונה כזאת היתה נמנעת.

אותו ילד יכל להרוס 4 משפחות!

מיקי.

פורסם

קראתי את הכתבה ולא הצלחתי להבין מה הבעיה ולמה מתקיפים את שר התחבורה בנושא הזה (בלי קשר אם מגיע לו במקרים אחרים) - נראה לי הגיוני ביותר

פורסם

לכל מי שמגיב אני אישית מתעב את שיטרית על יכולת המצאת השטויות שלו לפי קילוגרם

החל מקטע הפקעת נתיב תחבורה רגילה מכל כביש והפיכתו לכביש תחבורה ציבורית וכלה בהוספת "מתנות" מיסוי שעולות בסוף יותר כסף.

ולכן לא אבחר בו או במפלגתו בבחירות הקרובות.

ולענייננו אני אישית התגלתי בגיל 33 כחולה אפילפסיה ולכן רישיוני נשלל לשנה

אם תשימו לב ברישיון עצמו כתוב

שכל שינו במצבכם הבריאותי מחויב בהודאה למשרד הרישוי !

במידה ותמשיכו לנהוג ביודעין עם בעיה המסכנת את שאר הנהגים אז:

הביטוח לא תקף ותהיו חייבים לשלם מכספכם על הנזק.

ב. זוהי עבירה פלילית במקרה של נפגעים בנפש ואתם יכולים "לשבת"

תודה טל.:2gunfire:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לדעתי אחלה חוק, גם חוסך כסף אם אתם נמצאים במכבי או במאוחדת וכללית ניראה לי גם יש.

כמו שאיתמר אמר, ראיתם איך הבחור בלי הרגל עשה טופס לקבלת רישיון.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

יש לי ידידה טובה מאוד שהרופא המשפחה שלה כתב לה בטופס ממסי שהיא התעלפה פעם אחת

מאז עושים לה בעיות מממש רציניות בהוצאת טופס ממסי היא אפילו לא התחילה לנהוג!

והחוק הזה מוצדק לדעתי...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

לאלה שמפחדים שלא יינתן להם רשיון ומעלימים מידע רפואי מרשות הרישוי, אתן לכם דוגמא משלי:

בעבר הרחוק סבלתי מבעיות גב חמורות שגררו נכות של 100% וריתוק לכיסא גלגלים למשך שנתיים. תודה לאל עברתי שיקום והתחלתי ללכת, אך עם צליעה קלה. כשהלכתי להוציא רשיון לפני כמעט 3 שנים, מסרתי את כל המידע הרפואי לרשות הרישוי, ואמרו לי לבצע בדיקות ושיכול להיות שאוכל לנהוג רק ברכב אוטומטי. ביצעתי בדיקות עם חשש כבד שלא ייתנו לי לנהוג ברכב עם גיר רגיל, אך לאחר הבדיקות שביצעתי הוחלט בסופו של דבר שהצליעה לא קשורה ושאני יכול לנהוג ללא כל בעייה ברכב עם גיר רגיל.

נכון, זה לקח לי כמעט חודש, אני יודע שאני אצטרך לעבור כל הזמן בדיקות, אבל אני רגוע כי לא העלמתי מידע ויש לי חוות דעת של רופאים מומחים שמכירים את העבר הרפואי שלי טוב מאוד, ורופא בכיר במשרד הרישוי אישר את הבקשה שלי לרשיון (לא רופא של ממסי, אלא רופא של הוועדה הרפואית של משרד הרישוי).

איתמר ג'ורג'.

פורסם

כמו שכתבתי, לדעתי החוק הזה מוצדק.

הבעיה עם החוק, היא שהבדיקות יתבצעו ע"י רופא המשפחה.

והבעיה היא, שלעתים קרובות, רופא המשפחה הוא כמו חבר המשפחה, ולרוב יכתוב מה שתבקשו ממנו ולא את האמת.

אם במשרד הרישוי היה יושב רופא, שדעתו לא משוחדת, והיה מבצע את הבדיקות, החוק הזה היה הרבה יותר הגיוני.

פורסם

והבעיה היא, שלעתים קרובות, רופא המשפחה הוא כמו חבר המשפחה, ולרוב יכתוב מה שתבקשו ממנו ולא את האמת.

שירתתי בחיל רפואה, ופגשתי עשרות, אם לא מאות של רופאים

אני לא מכיר הרבה שיסכנו את הרישיון והפרנסה שלהם ויעידו שאדם כשיר לנהיגה בניגוד לדעתם.

אישור מחלה לביס' או לעבודה כשהם יודעים שלא היה לך חשק ללכת זה דבר אחד, אבל זה כבר יותר רציני. כמו שאמרתי, אין הרבה בעיות שימנעו ממך לנהוג, תראה את הסיפור של איתמר. אם רופא המשפחה סבור שאדם לא כשיר לנהיגה- יש לו סיבה טובה, והוא לא יכול לחפף את זה.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

• תוכן חדש...