Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALPINE 9856 HU

Rst
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהבנתי מקצת חיפוש פה בפורום מכשיר זה הוא בעצם היורש של ה47....

לפי גם מה שהבנתי הוא לא נתמך בארץ?

קודם כל, האם זה בטוח שאין לו תמיכה בארץ?

אם כן אז אני אלך על ה47 אלא אם יש המלצות אחרות בתקציב של 200$.

השינוי תחנות מארצות הברית לאירופה זה אופציה קטנה בתפריט המכשיר נכון? זה לא דורש עוד סיבוכים ושטויות כאלה?

תודה

מתי תבוא הVTS?

פורסם

אתה יכול להיות יותר ספציפי?

חשוב לי 3 יציאות למגבר...

יש לי כבר JBL שמחובר לדוטק 5.26 ופולס 6*9

עם סתם HU מעאפן ישן של פיוניר....

מתי תבוא הVTS?

פורסם

מבדיקה מעמיקה מאוד, לא ניתן לשנות את תדרי הרדיו ל 9856 בשום צורה. התדרים לא מתאימים לארץ. המקבילה הארופאית (9850ri) מתאים לארץ אבל יש לו רק יציאה אחת.

יום טוב.

פורסם

עוד תגובות בבקשה...גם לשאלה השניה, האם השינוי תדר ברדיו זה אופציה בתפריט או שצריך להקתין איזה משו.

מתי תבוא הVTS?

פורסם

לגבי הרדיו אתה לא יכול לשנות אותו בתפריט. כך שעם הרדיו זה בעיה .

לגבי המכשיר עצמו - הוא יותר שווה מהפיונייר , דעתי האישית אם יש לך מחיר טוב עליו - לך על זה

מש"ק זרזור

פורסם

אני לא הייתי הולך על המכשיר הזה, אין שום דבר מיוחד פרט לעובדה שהוא ממותג תחת השם "אלפיין" מעבר לכך מדובר על מכשיר אומלל ללא כל צל של משהו שיצדיק את המחיר שלו.

ב200 דולר, הייתי מוסיף טיפה ולוקח בארץ את הפיוניר פרימייר 480, גם עם אחריות וגם 3 יציאות למגברים בעוצמה של 4V.

מכשיר פשוט וטוב.

מעבר לזה אם כבר להביא משהו מחו"ל אז להוסיף טיפה ולהביא את ה9853 של אלפיין (באיזור ה240-260 דולר).

under construction..

פורסם

אחי הטיפה טיפה טיפה שאתה מדבר עליו זה עוד 40% בערך.....

ה53 זה בהחלט החלום שלי...אבל לא ניראה לי שהוא יתגשם....

יותר טוב 4V או 2V?

מה כל כך לא טוב ב47 שטוב בפרמייר?

מתי תבוא הVTS?

פורסם

לפותח התרד, הייתי הולך על הממלצה של ניר ו"קורע את עצמי" ומביא את ה53.

אם אתה משקיע 200$ לפנל, אני חושב שאם תתאמץ ותשקיע אתה תודה לעצמך שלא קנית מכשיר פחות טוב בגלל 200 שקל, כי אם יש לך כבר את ההזדמנות להביא מחול, ואתה כבר קונה פנל חדש, עדיף שתשקיע עד הסוף.

לא תתאכזב !

מקווה שהצלחתי לגרום לך לראות מה שאני רואה. (ומה שכולם גם רואים)

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

9847 179 דולר (בערך 850 שקל)

9853 279 דולר (בערך 1285 שקל)

לא מדובר בהבדל של 200 שקל אלא 450...100$!!!!

כמה זה מוצדק? מה הגן עדן במכשיר הזה שלא קיים ב47?

מתי תבוא הVTS?

• תוכן חדש...