Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

eaby.

סטס
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר את כול העסק של האתר.

איך מזמינים?

איך אני יודע מאיפה המוצא?

ואת הטלפון?

ועוד דברים.

בבקשה תעזרו לי.

תודה לעונים.

נ.ב

עם זה לא המקום של ההודעה המנהלים תעבירו

פורסם

שלום לך מר סטס , וברוך הבא ל-CF.

כיוון שזו הודעתך הראשונה , ניתן לך ליהנות מן הספק.

בתור התחלה ,אנא קרא את כללי הפורום.

כמו כן , נבקשך לנסח כותרות מעט יותר רלוונטיות לשרשורים אותם אתה פותח. אף אחד לא צריך לנחש מה כוונתך ב-EBAY.

בנוסף - יש לך את מקש החיפוש . יעזור לך למצוא דברים שלא חלמת עליהם.

ולבסוף - אנחנו לא עובדים אצלך. אם אתה רוצה לכתוב הודעה כלשהי , דאג לכתוב אותה בפורום המתאים ,או שאל תכתוב אותה בכלל.

דרך צלחה.

פורסם

את eaby אני לא מכיר אבל יש את eBay שזה די קרוב... :wink:

בכל מקרה, ברוך הבא לפורום, נהוג לבצע חיפוש אחרי מה שאתה רוצה ללמוד לפני שפותחים שרשור חדש, אם תלחץ על הכפתור "חפש" בסרגל הכחול למעלה ותריץ כמה חיפושים על הערך ebay או איביי אני בטוח שיעלו לך מספיק תוצאות שיענו לך על כל שאלותיך.

שוב, ברוך הבא לפורום :-).

מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...