Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי המכונית המועדפת עליכם מבין הבאות?  

192 הצבעות

1. 1. מהי המכונית המועדפת עליכם מבין הבאות?

• אופל אסטרה
    • הונדה סיוויק (האצ'בק או סדאן)
    • טויוטה קורולה
    • מאזדה 3
    • מיצובישי לנסר
    • ניסאן אלמרה
    • סובארו אימפרזה
    • סיאט לאון
    • סיטרואן C4
    • סקודה אוקטביה
    • פולקסווגן גולף
    • פורד פוקוס
    • פיז'ו 307
    • רנו מגאן 2

פוסטים מומלצים

פורסם
nissan_almera_05.jpg

אבל מה... היא לא יפה? :wink:

לא. משעממת, אפורה, לאדה-מליסינג, מעוררת פיהוק, מזגן יופי ובלי אופי.

כל האסוציאציות האלה עולות, אבל לא יופי. מצטער.

ותאמין לי, אני ושירו נקאמורה עיצבנו אותה. סליחה, בזמן שעיצבנו מכוניות היתה לנו הפסקה של 25 דקות,

אז חילטרנו על המקרר הזה. פייר, אני מה זה מרוצה. כמעט לא שמים לב שזו מכונית.

אני לא באמת מעצב ניסאן. אבל באמת קוראים לי טאיג'י טויוטה. 正直に

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא. משעממת, אפורה, לאדה-מליסינג, מעוררת פיהוק, מזגן יופי ובלי אופי.

כל האסוציאציות האלה עולות, אבל לא יופי. מצטער.

ותאמין לי, אני ושירו נקאמורה עיצבנו אותה. סליחה, בזמן שעיצבנו מכוניות היתה לנו הפסקה של 25 דקות,

אז חילטרנו על המקרר הזה. פייר, אני מה זה מרוצה. כמעט לא שמים לב שזו מכונית.

אתה בטח מכיר את Fuji TypARSE המעצב של ה-CIVIC החדשה, הנה מה שהיה לו לומר על העיצוב:

HondaConcept430.jpg

"לא יפה, מצועצעת, ערסית, מכונית למתבגר בן 16 בלי חברה, מעוררת בחילה, תאונת דרכים בין חללית של קלינגונים וצעצוע POWER RANGER שהפכה לאוטו.

ותאמין לי, אני ושינטו פיקנסין עיצבנו אותה. סליחה, בזמן שעיצבנו מכוניות הילד שלי נידנד לי לשחק בפלייסטיישן אז הבאתי לו בלוק נייר וטושים ונתתי לו לעצב מכונית.

פייר, אני מה זה מרוצה. כמעט לא רואים שעיצב אותה ילד בן 4 עם תסמונת קשב קשה."

בלי להעליב כמובן, הכול ברוח טובה...

פורסם

פיירלי אווידנט-סאן היקר.

אני מבין שאתה מאסכולת האנשים שצריכים להעליב מכוניות אחרות כדי להוכיח ששלהם טובות.

בשום מקום לא כתבתי שהסיוויק יפה (ולמה שאכתוב זאת על מכונית מתחרה?!).

אבל לא צריך יותר מחוש ראייה (בעצם, גם עיוור ישים לב) כדי להבחין שהאלמרה - מה לעשות,

היא לא מכונית יפה. אי אפשר לתת שמות תואר כאלה גדולים למכונית כל כך מינורית.

אתה יכול להגיד שהיא סולידית (משעממת), או שהיא לא צעקנית (מעוררת פיהוק), או שהיא מתאימה

לאנשים בוגרים (סליחה, דפקתי את הראש על השולחן כשנרדמתי). אבל כל השיעמומונים הללו לא הופכים

אותה ליפה. רק למשעממת.

פייר.

פורסם
על טעם וריח...

לקחתם את זה קצת קשה, לא? אני חושב שהגיע הזמן להתקדם...

אני שמח שהגענו ל"על טעם ועל ריח". ועכשיו, נאה דורש - נאה מקיים:

הרשה לי לגחך, לא הייתי אומר שהיא מכוערת אבל לא יותר מזה.

מצטער, אבל אני לא מרשה לך לגחך...

תודה על תשומת הלב,

טאיג'י טויוטה.

נ.ב:

כן, קוראים לי טויוטה ואני עובד בניסאן. אז?

פורסם
אתה מדבר על מנוע ה-S4? ה-BHP שלו היה 160 אם אני לא טועה אבל זה לא היה מנוע למשפחתית סטנדרטית, ה-B18 כן.
לא מכיר.. מה זה S4?

חוצמזה את מי זה מעניין לאיזה רכב מיועד המנוע? אם הוא מיוצר באופן סדרתי ולא למכוניות מרוץ או לתערוכות, מה מבדיל אותו ממנוע לרכב משפחתי? אני חושב שהספק כזה ממנוע 1.6 זה אדיר. ועוד זה מסוג המנועים שאפשר לשפר בלי סוף..

גורם לכל שאר היצרנים להראות כאילו הם משחקים בקקה.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
לא מכיר.. מה זה S4?

חוצמזה את מי זה מעניין לאיזה רכב מיועד המנוע? אם הוא מיוצר באופן סדרתי ולא למכוניות מרוץ או לתערוכות, מה מבדיל אותו ממנוע לרכב משפחתי? אני חושב שהספק כזה ממנוע 1.6 זה אדיר. ועוד זה מסוג המנועים שאפשר לשפר בלי סוף..

גורם לכל שאר היצרנים להראות כאילו הם משחקים בקקה.

אני לא מדבר על מכוניות כמו ה- TypeR או ה- SpecV שהן מכוניות מיועדות לביצועים ספורטיביים. המנוע שאני דיברתי עליו היה מנוע שמצא דרכו לדגמים רגילים של הונדה. תחשוב על מנוע כזה בקורולה, אלמרה או מאזדה 3. בד"כ מנועים חזקים מאוד של יצרן ספציפי מגיעות רק לגירסאות ספורטיביות של הדגם, בעוד ה-1.8 שאני דיברתי עליו הותקן גם בדגמים DOWN TO EATH לגמרי.

כן, שוב, מנועים של הונדה תמיד היו מצויינים. הם קצת איבדו מה-EDGE בזמן האחרון אבל עדיין...

• תוכן חדש...