Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי המכונית המועדפת עליכם מבין הבאות?  

192 הצבעות

1. 1. מהי המכונית המועדפת עליכם מבין הבאות?

• אופל אסטרה
    • הונדה סיוויק (האצ'בק או סדאן)
    • טויוטה קורולה
    • מאזדה 3
    • מיצובישי לנסר
    • ניסאן אלמרה
    • סובארו אימפרזה
    • סיאט לאון
    • סיטרואן C4
    • סקודה אוקטביה
    • פולקסווגן גולף
    • פורד פוקוס
    • פיז'ו 307
    • רנו מגאן 2

פוסטים מומלצים

פורסם

ההונדה האצ'בק הזאת... כמה שהיא מוזרה ביחס לשאר, היא פשוט נראית מעולה!!

מה גם שלסקר הנ"ל אין עניין של סכום רכישה אלא לפי סגמנט- אחרת מעולם לא הייתי משלם את הסכום שדורשים בארץ עבור ההונדה.

אמיר.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע עד כמה הסיוויק מתחרה בקטגוריה הזו. אין סיוויק בקבוצת רישוי 2 והגרסה הזולה ביותר עולה 143,000 שקל. זה הרבה מעל שאר המתחרות שלה (שנמכרות בגרסה הבסיסית באזור ה-120 ובגרסה המאובזרת ב-130). זה כבר נכנס קרוב מדי לקטגוריה של מכוניות קבוצה 4....

אני לא מכיר מישהו שמחפש מכונית משפחתית ומתלבט בין קורולה, מאזדה, לנסר או סיוויק חדשה. הפרש המחיר גבוה מדי. לטעמי.

פורסם

המכוניות החדשות מקבלות יותר קולות או שזה רק נדמה לי ?

הכי ההיגיון אומר שכמה שהמכונית יותר חדשה (סיויק, C4) פחות אנשים נהגו עליה, לעומת המאזדה 3 או ה-307 שעליהם נהגו כבר הרבה יותר אנשים או לפחות שהו בתוך אחת כזאת.

אז על סמך מה אתם מצביעים, על סמך איכות או על סמך התלהבות ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון אולי פספסת את החלק הזה.

ברור כי אינכם מכירים חלק מהמתמודדות כאן כיוון שלא נהגתם עליהן או התעמקתם בנתוניהן, אבל הסקר הזה נועד לכולם, לא רק לאלו שנהגו במכוניות. אתם יכולים לבחור לפי מראה עיניים, לפי יכולת טכנולוגית, לפי כוח מנוע – מה שבא לכם. אם תרצו, אתם מוזמנים לפרט את הסיבות לבחירה שלכם. הבחירה מוגבלת למכונית אחת לכל גולש.

חוץ מזה שה-C4 בארץ כבר שנה.

ואתה חייב להודות שהסיוויק (האצ'בק) נראית מדהים חיצונית ופנימית וכנראה גם מגיעה עם מנועים טובים.

פורסם
גרשון אולי פספסת את החלק הזה.

חוץ מזה שה-C4 בארץ כבר שנה.

ואתה חייב להודות שהסיוויק (האצ'בק) נראית מדהים חיצונית ופנימית וכנראה גם מגיעה עם מנועים טובים.

אם בנראית מדהים אתה מתכוון לערס מוביל לייט (בעוד הערס מוביל הרגיל זה TypeR או משהו בסגנון) אז כן, היא קולעת לקהל היעד שלה יפה מאוד.

מה שכן,בנוגע למונעים באמת אין להונדה תחרות. מישהו זוכר את מנוע ה-B18 של הונדה? בלי VTEC, שנת 1994, 1800 סמ"ק ו-140 כ"ס. המכונית הראשונה שצויידה בו היא ה-LS Integra.

פורסם
ל-147, סדרה 1, A3, S40 וכו' יהיה מן הסתם סקר נפרד.

גם הגולף שייכת לרשימה הזו.

בחרתי בה, אבל אם אפשרי אז ב3 דלתות, טוב ? :wink:

Golf%203dr-800.jpg

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לירן, ה-A3 היא הפלפורמה היוקרתית של הגולף ולכן אין לגולף מה לחפש בסקר הזה.

FairlyEvident אז מה עדיף עיצוב משעמם לחלוטין כמו של האלמרה?

פורסם
מה שכן,בנוגע למונעים באמת אין להונדה תחרות. מישהו זוכר את מנוע ה-B18 של הונדה? בלי VTEC, שנת 1994, 1800 סמ"ק ו-140 כ"ס. המכונית הראשונה שצויידה בו היא ה-LS Integra.
מישהו זוכר את ה-B16A2, הונדה סיוויק 1992, 1600 סמ"ק, 168 כ"ס?

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
לירן, ה-A3 היא הפלפורמה היוקרתית של הגולף ולכן אין לגולף מה לחפש בסקר הזה.

FairlyEvident אז מה עדיף עיצוב משעמם לחלוטין כמו של האלמרה?

משעם? כנראה התכוונת שקט, בוגר, אלגנטי, סולידי וזורם.

שתי קצוות של הקשת הסיוויק והאלמרה. רוב המכוניות האחרות נופלות איפה באמצע.

דרך אגב, להגיד שהעיצוב של האלמרה משעמם זה להגיד שהעיצוב של BMW משעמם... :roll:

30616.jpg

bmw-front.jpg

פורסם
מישהו זוכר את ה-B16A2, הונדה סיוויק 1992, 1600 סמ"ק, 168 כ"ס?
אתה מדבר על מנוע ה-S4? ה-BHP שלו היה 160 אם אני לא טועה אבל זה לא היה מנוע למשפחתית סטנדרטית, ה-B18 כן.
פורסם

fairly evident - בכל הנוגע לעיצוב האלמרה מול ב.מ.וו - יחי ההבדל ה"קטן"... אמנם מרחוק הן תהיינה טיפה דומות בגלל שגודל האלמנטים העיצוביים ומיקומם דומה, אבל ברגע שמתקרבים רואים את ההבדל. באלמרה העיצוב הזה מצליח להעלות פיהוק, בב.מ.וו כל אלמנט מוקפד ומדויק ומשתלב היטב עם השאר.

איש איש וטעמו, אבל תראה לי אחד שיביט על שתי המכוניות הללו ויראה את אותו הדבר... (וזה רק הפרונט, משאר הכיוונים הן אפילו לא דומות).

הבנו כבר שאתה פרו-אלמרה, אבל עד כדי כך? אתה לא באמת חושב שהיא המשפחתית הנאה כאן, אני מקווה...

ולכל המתלוננים על מי שאמורה או לא אמורה להיות כאן - זה הסקר, תתמודדו. יש פה 14 מתחרות שמחירן נע בין 120 ל-160 אלף, בערך. נכון, יש יקרות קצת יותר, אבל הן בגבולות השגיאה המתאימים. בסקר הבא תתמודדנה המשפחתיות/קומפקטיות היוקרתיות, שעולות 180 וצפונה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
fairly evident - בכל הנוגע לעיצוב האלמרה מול ב.מ.וו - יחי ההבדל ה"קטן"... אמנם מרחוק הן תהיינה טיפה דומות בגלל שגודל האלמנטים העיצוביים ומיקומם דומה, אבל ברגע שמתקרבים רואים את ההבדל. באלמרה העיצוב הזה מצליח להעלות פיהוק, בב.מ.וו כל אלמנט מוקפד ומדויק ומשתלב היטב עם השאר.

איש איש וטעמו, אבל תראה לי אחד שיביט על שתי המכוניות הללו ויראה את אותו הדבר... (וזה רק הפרונט, משאר הכיוונים הן אפילו לא דומות).

הבנו כבר שאתה פרו-אלמרה, אבל עד כדי כך? אתה לא באמת חושב שהיא המשפחתית הנאה כאן, אני מקווה...

רוני

ההשוואה ל-BMW היתה בצחוק, אני מקווה שכולם הבינו את זה...

לא בחרתי באלמרה רק בגלל העיצוב.

almerabeautyshot7uh.jpg

אבל מה... היא לא יפה? :wink:

פורסם
משעם? כנראה התכוונת שקט, בוגר, אלגנטי, סולידי וזורם.

הרשה לי לגחך, לא הייתי אומר שהיא מכוערת אבל לא יותר מזה.

הגולף יותר זולה מהסיוויק החדשה, לא?
תלוי במנועים מן הסתם.

• תוכן חדש...