Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לדלקול שמן גיר טוב , כמו כן יש גם של חברת AGIP, שניהם כמעט באותו מחיר, סביבות ה 100 שקלים, אני אישית מעדיף תוצרת חוץ - אני הלכתי על ה AGIP -הבעייה היא שניתן להשיגו רק באוטו דיפו או ב CAR MARKET - חוצות המפרץ.

פורסם

אכן, יש גם וולווליין,וולווליין מומלצים , יש להם ליין רחב של שמנים, לכן יש לדעת באיזה מדובר, אני ראיתי ב קאר מארקט יש להם וולווליין אך יש שם איזה 3 סוגים של שמן גיר שהיקר עולה כמעט כפול מהזול, לכן העדפתי לא להתעמק באיכות יותר מידיי.

פורסם

אם יש לך כסף מיותר הייתי ממליץ לך לקנות שמן M-5 שמגיע מיפן במיוחד למאזדה. השמן איכותי ומאוד יקר. מי שחושב שיש עליו תווית דל דלק מוטורס , הוא טועה. השמן מגיע בפחים של כמה ליטרים טובים. נסה לבקש ממוסך מורשה גלון. אני כמעט בטוח שיסכימו לתת לך.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

חישפתי הרבה, וזה השרשור הכי מתאים נראה לי

אז בבקשה מי שיכול להמליץ לי דחוף (אני עוד שניה יוצא למוסך)

איזה שמן גיר לשים לפיגו' שלי

106 Xr ידנית שנת 99

תודה!!!!

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור - האם יש המלצה לשמן גיר טוב (אוטומטי) לניסאן אלמרה?

לאחרונה הגיר התחיל לבדוק וגילינו מחסור נכבד בשמן גיר.

האם מומלץ גם להחליף מסנן על הדרך?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...