Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביממה האחרונה נפרצו 4 סופות וכמה רכבים פרטיים באזור קרית שרת\קרית בן גוריון בחולון.

כנראה מכה שתוכננה.

נגנבה סופה שאת מספרה אני לא יודע.

אז לכל התושבים והמודאגים, אני ממליץ לפתוח עיניים ואוזניים

ולשמור על עירנות בכמה ימים הקרובים בנוגע לרכבים\מערכות.

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גם בקריית שרת כל הזמן גונבים - אני הייתי גר עד חמישה חודשים אחורה בקריית שרת

כל הזמן היו מרימים לי את הטסות מהרכבים, אני תמיד מוציא את הפאנל ולא משאיר דבר ברכב שיכול למשוך עין.

פעם אחת - שכנה שלי חנתה בחנייה שלי ושכחה להוציא את הפאנל...זאת היתה גם הפעם האחרונה שהיא חנתה בחנייה שלי... ולא היתה לי בעיה עם זה...

בבניינים עם חניות תת קרקעיות זה הכי גרוע

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואואו :)

מדהים :)

וזה בדיוק כשהשבוע השיקו 6 ניידות ו6 קטנועים של חברת אבטחה, כתוב על זה "בטחון בחולון", יש להם צ'קאלקות כתומות, והם מסיירים בכל חור אפשרי במשך כל שעות היממה וימות השבוע.

כבוד, נראה שהם עושים את עבודתם נפלא, אפשר לישון בשקט.

(אני באמת ישן בשקט, אין מערכת באוטו, אין מה לגנוב)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אתם מדברים כאילו אתם אנשי חולון /בת ים חיים על הירח שרק אצליכם דברים אילו מתרחשים בתדירות כזו.

גם בחדרה, נתניה, פרדס חנה,אור עקיבא,ראשון,יפו וכו'.. דברים אילו מתרחשים .

לא דבר חדש שאנו חיים בארץ בעייתית שבני נוער משועממים כבר בגיל 12 מתחילים ללמוד לפרוץ מכוניות ,לגנוב,לאיים ,לפזול לאלימות ...

פיתרונות תמיד יש , כניראה שכבר רובינו עייפנו מלשנות -התוצאה לפנינו:ישראל 2006...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

באיזה איזור של ק"ש נראו הפריצות האחרונות ?

אתה יודע איזה סוג של ציוד נגנב ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

הכי טוב לגור בגבעתיים

אני משאיר הכל באוטו (בתקווה שיגנבו ואני יקבל כסף מהביטוח ויקנה מערכת יותר טובה) ופשוט לא גונבים

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
הכי טוב לגור בגבעתיים

אני משאיר הכל באוטו (בתקווה שיגנבו ואני יקבל כסף מהביטוח ויקנה מערכת יותר טובה) ופשוט לא גונבים

טוב את המאזדה שלך אני מכיר, תן רק כתובת מדוייקת ואת השאר תשאיר למקצוענים..

פורסם

נגנב ג'יפ מסוג סופה

נפרצו שתי רכבים מסוף גולף ג'יטיאיי

יונדאי גטס,ג'יאמסי וונדורה

ועוד כמה מכוניות שאני לא ממש זוכר.

היה לילה ממש גרוע באותו לילה .. כמו שראיתי מלא מכוניות מסוג גולף מסתובבות בכביש עם שמשה אחורית מנופצת.

ואני עדיין רואה.

לרוב נגנבו המערכות בלבד. [כולל ציוד נלווה למעט הסופה שנגנבה]

פאנלים , מגברים ובמיוחד סאבים ובניות מיוחדות.

כמו כן קראתי בעיתון על כנופיית גנבי מערכות ורכבים מיפו שנעצרה [שעד היום גנבו ופרצו ליותר מ 250 רכבים]

זמן טוב לקנות פיטבול מורעב :)

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
טוב את המאזדה שלך אני מכיר, תן רק כתובת מדוייקת ואת השאר תשאיר למקצוענים..

חחח

תבוא אלי בפרטי

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

או לחבר שוקר חשמלי למרכב של הרכב ולדאוג שיופעל עם האזעקה...

או לחבר אותו למושב הנהג בעזרת אלקטרודות - ראיתי מישהו שעשה את זה בסיאט מלאגה (עד היום אני לא מבין למה הוא חשב שמישהו בכלל יחשוב על לגנוב כזה רכב...)

ויותר חשוב מהכל - ביטוח...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
או לחבר שוקר חשמלי למרכב של הרכב ולדאוג שיופעל עם האזעקה...

רעיון גרועעע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...