Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש לקנות קורטינה MK5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיעביר אותה טסט ואח"כ תיתן לו 5000 ש"ח, גם ככה האגרה זה 500 שקל, אל תתפשר, תאמר לו שיעביר אותה טסט.

לגבי הירוקה בפ"ת, היא אחרי טסט , יד 5 (עברה כמה ידיים בתוך המשפחה) אצל הבעלים האחרונים כ 15 שנה,גיר רגיל,מנוע מקורי שעשה מעט ק"מ ....עליה שווה להתעקש.

אל תתפשר, אל תקנה אותה בלי טסט,לך תדע כמה דברים יש לתקן שם - הגה\ברקסים\חשמל....

פורסם

ברק, דבר ראשון אני לא כ''כ לחוץ ואני יודע במקרים מסויימים אם שווה לשלם או לא

במקרה הזה באתי להתייעץ כי אני לא סגור על עצמי! ב 5-4 אין מצב אני קונה! ישבנו עם חבר, ההתלהבות ירדה ואני נותן לאיש הצעה של 3 אלף זה הכל.

אם הייתי לחוץ כמו שתיארת אותי אז כרגע במקום לחפש קורטינה הייתה לי כבר בחניה אביזה SXI עם רמת פחחות של ילד בן 10

אני מחכה להצעות ואפשרויות... ואם ממש הייתי לחוץ אז הייתי הולך הביתה ומביא לו את הכסף אבל אני לא כזה וגם עם כל הלחץ שבעולם אני אפעל יחד עם השכל!

לא מזמן נסעתי לבדוק אביזה SXI אם אתה יודע במה מדובר (שנת 88)

הרכב מהמודעה אחרי פחחות וצבע, אחרי חידוש פלסטיקים, ראש מנוע, ניקוי רדיאטור וכו'

רצה 10 הורדתי אותו ל 9 ראיתי את הרכב לא מוצא חן בעיניי הסתובבתי בנחמדות וזזתי הביתה ואז המוכר התקשר להציע לי אותה ב 8 ולא, לא נשברתי... את אותו רכב הייתי קונה רק ב 6.

רק שתבין שאני לא קופץ על כל דבר!

ואני באתי להתייעץ פה ואני יודע שהרכב לא שווה 5!

בנתיים אחכה, מחר כנראה אתקשר אליו לדבר על העניין ונראה מה יהיה...

ליאור אשמח מאוד לקבל את המספר!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

טוב, אני אוסיף למה שכבר אמרו: לא קונים אוטו כזה ב 5K בלי טסט! במיוחד, אם הוא בעצמו אומר ש"מצבר חלש, ועוד איזה לאגר או משהו בגלגל הקידמי" - לך תדע, מה זה להגדרתו "לאגר או משהו" - זה יכול להיות משהו, שבגללו לא תעבור טסט, ויעלה לך ביוקר תיקונו! בסוף ייצא לך קורטינה ב-10K, ואת זה היא בטוח לא שווה. וזה עוד לפני, שבכלל התחלת להיתעסק בשיפורים (ואני מבין, שזה מה שאתה רוצה בעיקרון).

יש בעיה, כשאתה בא בעצמך לשאול את הן אדם על האוטו, שהוא לא שם שלט למכירה - אז פתאום כל גרוטאה הופכת להיות "זהב" בעייניו - בטח, זה לא הוא, שרצה למכור לכאורה, אלא אתה מעוניין ליקנות! הוא נימצא בעמדת כח, ולא אתה! לו היה שם שלט - תאמין לי, הייתה מוציא אותה ב-1000-2000 -ראה דוגמה עם הבחור עם האיביזה!

יש קורטינה כזאת בבת-ים מול הקאנטרי, אבל היא עומדת שם כבר די הרבה זמן, אני חושש, שירדה כבר מהכביש... עידן - תעדכן, אתה בטח יודע יותר טוב ממני! :wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זה על מה שדברנו עם חבר שלי שכשאני בא אליו ואומר לו שאני מחפש כזה רכב זה נשמע כאילו קשה למצוא ואז הוא מתחיל להקפיץ כי אני במעמד הנזקק והוא במעמד העליון כאילו שאני טלוי בו

אני לא ממהר בנתיים בטח ובטח כשעוד יש לי 16 יום למלווה...

חשבתי לקנות אחת ב 1K או 2K ואז לעשות לה פחחות וצבע, עוד כמה שטויות

עקרונית כרגע לרכב יש לי 9K (לביטוח יש בצד וגם לטיפולים קטנים)

כמו כן אני עוד כמה זמן מקבל 6K שגם הם ילכו להשקעה ברכב :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הבחור אחרי השקעה של 2K על האוטו עבר טסט ואיננו מעוניין למכור :(

לא רואה כאלה במציאות, לא בלוחות ולא בשום מקום!

אולי מחר אני אסע לחרוש על פ''ת... :neutral:

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה רואה - לו היית לוקח בלי טסט "כמו שהוא" - כבר היית זורק עוד 2000 במיקרה הטוב! הכל לטובה! יש אותן עדיין נוסעות, אל תדאג - תמצא לך! בהצלחה! :-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

על זה שלא לקחתי אני לא מתחרט!

עוד חיכיתי כמה ימים לא להתקשר שיראה שאני לא לחוץ...

אני מתאר לעצמי 5K אוטו ועוד 2K הכנה לטסט!

וכל זה בשביל קורטינה? לא שווה את זה!

בכל מקרה ממשיך לחפש ואשמח לעזרה...

אם יש תצפיות קבועות מפ''ת אשמח לשמוע!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
יש קורטינה כזאת בבת-ים מול הקאנטרי, אבל היא עומדת שם כבר די הרבה זמן, אני חושש, שירדה כבר מהכביש... עידן - תעדכן, אתה בטח יודע יותר טוב ממני! :wink:

כולנו, ביחד, תקווה שעם בוא האביב, סוף סוף האוטו הזה יתחיל להצמיח צמחים...:wink:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

ציפיתי לתשובה ממך, עשית הסבה לכחולה שלך...

וידוע לך אולי מה היתרונות של 5 הילוכים ידני של סיירה על 4 הילוכים ידניים מקוריים של קורטינה?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם אתה מחליף ,אז רק לחמישה הילוכים.

בנסיעה בכביש מהיר, בצהובה שלנו(ארבעה הילוכים ידנית אורגינל)חסר ההילוך החמישי.

זה יותר נוח ויותר חסכוני בדלק.

בקיצור,אם כבר להחליף,אז לחמישה הילוכים.

פורסם

זה מן הסתם...

פשוט ראיתי אחת אוטומטית למכירה ועניין אותי כמה עולה להחליף גיר לזה של סיירה, אם כבר מחליפים אז מן הסתם ל 5 הילוכים.

אבל לקנות קורטינה אוטומט ב 1K ולשים על גיר ידני עוד 3K

וזה במקום לקנות אחת פשוט ב 2K שכבר יש לה גיר ידני, אומנם 4 הילוכים אבל בכל זאת.

יום ראשון אני נוסע לבדוק איטלקיה אחת, אם לא יצא איתה אז החיפוש אחר קורטינה ימשיך.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...