Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על שבב ,בדרך כלל RF עם קוד זיהוי של המפתח בשביל האימובילייזר.

המחשב של המנוע יאפשר התנעה רק אם הוא מזהה מפתח שתוכנת עבורו כחוקי.

אם ברכב יש אימובילייזר מקורי, יש שבב.

אם שאלתך היא האם יש ברכב אימובילייזר מקורי, אני לא יודע ב100% אבל כמעט בטוח שבשנת 2000 זה היה סטנדרטי במכונית ברמה כזו.

פורסם

אם אצלי בפולו 98 יש אמבולייזר מקורי, נראה לי שבמזדה 626 שנת 2000 יהיה גם אמבולייזר מקורי.

התמונה היא של המפתחות שלך? אם כן, אני רואה שהמפתח עצמו קטן ו"צנום" יחסית לשלי ושל מפתחות שיצא לי לראות עם אמבולייזר בפנים.

האמבולייזר הוא אולי בשלט שמחובר לך לצרור עם המפתח? (תנסה להניע כשהשלט לא נמצא בצרור המפתחות, ז"א קצת רחוק מהאזור של הסטרטר).

במקרה והאמבולייזר נמצא בתוך המפתח, לשכפל לא יהיה זול (לא עניין של 10 20 ש"ח), זה אמור לעלות כמה מאות בודדות של שקלים.

יש לך את המאסטר? כשקניתי את האוטו קיבלתי מפתח מאסטר עם קוד, אם אין לך אותו, יעלה לך יותר לשכפל את המפתח מאשר אם היה לך.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...