Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הראו בערוץ 2 תמונות מהמרדף המשטרתי שהתחולל הלילה בכביש 6.

צעיר בן 21 מהכפר טייבה גנב טנדר איסוזו איפון ירוק מנתניה והמשטרה החלה לנהל אחריו מרדף. הגנב ירד עם הטנדר לכביש 6 והחל לנוע נגד כיוון התנועה.

באיזור צומת חורשים הנהג עצר את הרכב והחל לברוח אבל עצר לאחר מס' מטרים.

בתמונות ניתן לראות איך השוטר הראשון קפץ עליו והפיל אותו לקרקע, ומס' שניות אח"כ הגיע שוטר נוסף שהפליא בו כמה בעיטות הגונות... :-P

היה תענוג לראות דבר כזה. בדיוק כמו בארצות הברית.

כל הכבוד משטרת ישראל! הגיע הזמן שיאפשרו למשטרה קצת יותר יוזמה למרדפים ולא יעמידו את השוטרים לדין על חריגה מנהלים ואלימות כלפי גנבים :roll: .

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת כל הכבוד! אולי סוף סוף זה ירתיע כמה גנבי רכב!

ומדיבור עם חבר שעובד במשטרה כבר מעל עשור, הם עושים די הרבה מרדפים, לפחות בחיפה...וטוב שכך!

פורסם

שלום לכולם

אני לא יודע את פרטי האירוע , אבל לא נראה לי שלכל בעלי הרכבים שרכביהם נגנב המשטרה יפעלו כך נגד הגנבים ,

כנרה שיש משהו מאחורי העינין , קרוב לוודאי שהרכב שיך למשהו שקרוב לצלחת במשטרת ישראל - או שוטר בכיר .

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

מסכנים השוטרים, אחרי שסיכנו את חייהם בנסיעה כנגד כיוון התנועה מגיע להם להכניס לגנב כמה בעיטות ואגרופים לפרצוף. עכשיו הם יעמדו למשפט. חבל.

פורסם

למישהו יש לינק לכתבה? או שזה רק היה בטלויזיה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
טוב, פעם בשנה צריכים לעשות משהו לא...

עכשיו יוכלו להגיש גראפים חיוביים ועלייה ביעילות כמו שבכל שנה.

ישראלי ממוצע.

תמיד יחפש להוציא רע מכל דבר שבבסיסו היה טוב.

פורסם

תהיה בטוח שהיה כאן הרבה יותר מסתם עוד איזו גניבה רגילה. אתה באמת חושב שלמשטרה אכפת מכל רכב שנגנב ברגע האמת ויוצאת למרדפים? אז יש לי חדשות (רעות) בשבילך - שלילי חזק. על כל מרדף כזה (שאני בטוח שהיה כאן הרבה יותר מ"עוד מרדף" של גניבת רכב ותו לא, אחזקת סמים למשל) יש אלפים שהמשטרה לא שמה עליהם פס, מניסיון אישי ומניסיון רע ומר שעבר על דודי לא מזמן כאשר גנבו לו את הרכב.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
צעיר בן 21 מהכפר טייבה גנב טנדר איסוזו איפון ירוק מנתניה והמשטרה החלה לנהל אחריו מרדף. .
כנראה של אחד מבכירי "אנשי העסקים" של נתניה

פורסם

אם זאת אכן "סתם" גניבת רכב אז התופעה של צילום המרדף היא לאוו דווקא מבורכת.

בארה"ב אנשים מתחילים במרדפים סתם בשביל להופיע בטלוויזיה....

פורסם
שלום לכולם

אני לא יודע את פרטי האירוע , אבל לא נראה לי שלכל בעלי הרכבים שרכביהם נגנב המשטרה יפעלו כך נגד הגנבים ,

כנרה שיש משהו מאחורי העינין , קרוב לוודאי שהרכב שיך למשהו שקרוב לצלחת במשטרת ישראל - או שוטר בכיר .

מינימן

זאת אחת האופציות... האופציה השניה היא שהם ראו את הרכב נגנב על חם. אם אתה מודיע על רכב שכבר נגנב לך הם לא ירוצו לחפש אותו, אבל אם אתה מודיע על גניבה בזמן אמת, אז המשטרה מעוניינת לתפוס את העבריין.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לדין הם לא יעמדו, הם בסך הכל "הפעילו כח סביר, דרגה אחת מעל התוקף כדי לנטרל אותו מפעולה".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מהיכרות עם הנושא, אני מאמין שלא בגלל שהרכב גנוב, רדפו אחריהם... בהרבה מקרים הסיבה היא התרעה על אירוע פח"ע שהגנבים הללו עומדים לבצע בעזרת הרכב הגנוב.

Veni Vidi Vici

פורסם

חבר'ה רק דבר אחד פה לא לעניין:

בארה"ב מותר גם לירות במי שמסכן את התנועה.

בישראל לא!

בכל מקרה ברגע שאדם חדל להוות איום זה ממש לא בסדר להכות בו.

אני מניח שהשוטרים סבלו מעודף אנדרנלין בדם.

אבל זה לא בסדר!!!

מה הלאה להתעלל בו כשהוא אזוק?

שלא תבינו לא נכון,

אני בעד הגישה האמריקאית- מי שמסכן אחרים מותר לנטרל אותו בכל מחיר.

אך ברגע שחדל להוות סכנה- זה פשוט התעללות מיותרת.

• תוכן חדש...