Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי... עכשיו ברגע זה אני מנסה לבנות בית לטוויטר בתוך הקורה של האותו שלי.

רכב סיטרואן קסנטיה, הטוויטר הוא MOREL MT22

מה שעשיתי עד עכשיו:

קודם כל לקחתי את הקורא ו חתחתי חור.

אחר כך לקחתי את הבית המקורי של הטוויטר, הבית אם כיוון. אדבקתי את הבית לקורה בעזרת סיליקון.

אחרי זה לקחתי שכטל רכב ו מרחתי בצורה שווה על בית טוויטר וקורה. בנתיים זה הכל.

הנה קצת תמונות!

Photo-0179.jpg

Photo-0182.jpg

Photo-0175.jpg

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה בסדר - הבעיה עם השפכטל היא שהוא עלול להתפורר לך ולהתפוצץ ולהסדק

תוריד את הקורה - תדגום את האיזור שבו אתה רוצה להתקין את הטוויטר עם שתיים שלוש שכבות עבות של פיבר - יש לך תחתית לפוד של הטוויטר.

תיצור חור בתחתית ותעתיק את החור הזה לקורה - יש לך חור...

תתקין את הבית של הטוויטר לתוך התחתית, תדביק ותמתח על זה גרב ניילון. יש לך צורה...

תיצור שכבה עליונה של פיבר ואחרי זה חומר פחחים ולבסוף תכניס את הטוויטר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא - לא יהיו בעיות - זה צריך להיות בסדר והבד יחזיק את השפכטל במקום - אם היית מתכוון לצבוע אז זה היה בעייתי. בד הוא מאוד סלחני ואנחנו מדברים על טוויטר - אין למבנה הזה חשיבות של תהודה.

אצלי בלאנוס מתקנתי את הטוויטרים בקורות הקדמיות - את הטוויטר עצמו הכנסתי לתוך חתיכה של קצף ורוד קשיח שמרפדים איתו מסכי מחשב ועל זה מתכתי בד (ואהבתי את הקפלים דרך אגב) דניס אפור ויפהיפה.

חוץ מזה - אתה יודע לעשות עבודה יפה, הגימור של העבודות שלך הרבה יותר טוב לדעתי ממה שאני מצליח לעשות לבינתיים... בקרוב... בקרוב... אסיים גם את הרכב שלי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רומן.

1. תשייף את הבונדו למצב של חלק כדי שלא יהיו בליטות מיותרות.

2. תשייף את שאר הקורה, אתה הולך למרוח עליה דבק ורוצה שזה יתפוס טוב.

3. תמרח דבק מגע על הקורה,ועל הספוג שאתה הולך לרפד את הקורה.

4. תמרח על הספוג דבק מגע לאחר שהוא תופס חזק את הדבק מגע שמחבר בינו לבין הקורה, ואז תדביק את העור.

תמיד אפשר קצת לחמם את האיזור עם פן בשביל להחליק את הריפוד כדי להמנע מקפלים..

וזהו, לדעתי זה יצא יפה עם העור כמו שציפית את המושבים, כבר אמרתי לך את זה .

under construction..

פורסם

לגבי הבונדו (חומר פחחים או קאר קיט)

תמרח אותו עם עלה ברזל או קלף רגיל (אתה יכול להרוס את הג'וקר, זה בסדר) ואז יהיה לך הרבה יותר קל והסיכוי שלך להגיע לגימור מספיק חלק בשביל בד הוא גדול מאוד. לגימור בבד אתה ממש לא חייב להגיע לרמה כזאת שאם אתה תצבע זה יראה כמו מתכת - ממש לא - אבל זה צריך להיות אחיד, בלי משקעים גדולים.

לגבי הספוג - אתה לא חייב לשים ספוג בין הקורה לעור - תלוי מה המגע שאתה רוצה להשיג. אם אתה רוצה שזה יהיה מגע רך ונעים - תשים ספוק - יעזור לך גם מבחינה שאת העור יהיה לך קל יותר להדביק לספוג. אבל גם בלי ספוג זה יצא יפה וחלק.

אם תהיה לך בעיה של התעקמויות של הבד - יתכן וספוג יעזור ואם לא, אתה תהיה חייב לעשות נגזרת - כלומר לגזור את הבד לפי הצורות שבהן הוא יוצא חלק, לתפור ולהדביק אחרי התפירה.

לגבי דבק - יש גם ספריי דבק שניתן לקנות בכל חנות למוצרי בית - עושה עבודה נהדרת - שכבה אחידה ויפה אבל דבק מגע ידביק ממש חזק ויעשה עבודה מצויינת.

Pioneer TS-X150

פורסם

ביגלל זה אלכתי ליקנות עוד חתיכה גדולה של עור. כדי לרפד את כל הקורות.

פן יכול לעזור אם סקאי אבל אם עור אני לא חושב..

איפה אני יכול להסיג ספוג דק בעוב של 2, 3 מ"מ?

דרך אגב קניתי בונדו לא זול, 120 שקל לפחית של 2 ק"ג מכווה שזה לא יתפוצץ.

אני ניסיתי את הדבק ספרי הזה הוא ביכלל לא מחזיק בשמש. דבק מגע חזק יותר בהרבה.

בקשר ל בד הבעיה היא שזה עור ו לא סקאי ולא בד.

שיוף רשאוני...

Photo-0188.jpg

Photo-0189.jpg

Photo-0190.jpg

פורסם

ספוג אתה יכול לקנות אצל רפד או מפעל לייצור ספות, מזרנים וכדומה... יעלה לך גרושים.

לגבי הבונדו נראה מספיק חלק לגימור של בד. אבל הבליטה של הטוויטר, אני לא כל כך בטוח שניתן למתוח על זה בד בלי שיצאו קפלים - אלא אם כן השיטה שגרין הציע עם הפן תעבוד ממש טוב ואני דיי סומך עליו בקטעים האלה.

ואם לא - תעשה את זה בשני חלקים ותתפור יפה.

Pioneer TS-X150

פורסם

בנתיים הכל טוב ויפה...

אבל יש לי עוד שאלה אולי יש ל מישהו רעיון ראלי איך לעשות גימור ליד העיגול של הטוויטר שזה ירא יפה?

כי אין לי מקום להכניס את העור לתוך הבית של הטוויטר. תסתכלו בתמונות.

כן אני יחבר אותם במקביל אם הוופרים של פוקל ו לא רק טוויטרים גם מידים של מורל.

Photo-0191.jpg

Photo-0194.jpg

Photo-0195.jpg

• תוכן חדש...