Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בזמן נסיעה נקרע צינור גומי, בחיבור של משאבת מים (לא יודע אם זה כניסה למשאבת מים או יציאה) .כל המים מהרדיאטור יצאי החוצה .עצרתי את האותו וגררתי הביתה.

בבית שמתי חיבור זמני( בנט ברזל ) ,מילאתי את הרדיאטור ,(המים לא יוצאים החוצה) אבל כנראה במנוע נמצא פקק אוויר ,ומאוררים לא מסתובבים,בגלל שאין צרקולציית מים מרדיאטור למנוע.

מי יכול לעזור, ולהסביר מה הבעייה ? או עם יש בעל מוסך ,שיכול לתקן את זה ביום אחד?

אני גר במרכז פתח תקוה,ואם המוסך לא רחוק, אני יכול להגיע לבד.

שנת 93,גיר רגיל 1.6 .Nissan Sunnyאותו

תודה רבה.

פורסם

שלום לכולם!

בזמן נסיעה נקרע צינור גומי, בחיבור של משאבת מים (לא יודע אם זה כניסה למשאבת מים או יציאה) .כל המים מהרדיאטור יצאי החוצה .עצרתי את האותו וגררתי הביתה.

בבית שמתי חיבור זמני( בנט ברזל ) ,מילאתי את הרדיאטור ,(המים לא יוצאים החוצה) אבל כנראה במנועה נמצא פקק אוויר ,ומאוררים לא מסתובבים,בגלל שאין צרקולציית מים מרדיאטור למנוע.

מי יכול לעזור, ולהסביר מה הבעייה ? או עם יש בעל מוסך ,שיכול לתקן את זה ביום אחד?

אני גר במרכז פתח תקוה,ואם המוסך לא רחוק, אני יכול להגיע לבד.

שנת 93,גיר רגיל 1.6 .Nissan Sunnyאותו

תודה רבה.

פורסם

אכן, אם יש כיס אויר גדול ברדיאטור ובבלוק המנוע אז יתכן ויוניט החום המפעיל המאורר רדיאטור נותר קר מידי והמארר/ים לא פועל/ים.

לכן יש לבצע ניקוז אויר ממע' קרור המנוע. במוסך, לאחר החלפת צינור כראוי יש לבצע ניקוז אויר ממע' הקרור. כמובן שצריך למלא נוזל קרור איכותי ולא מיים בלבד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הבעייה היא מכיוון שסגרת את הצינור בבנד, מנעת סירקולציית מים של המשאבת מים עם הרדיאטור, וגרמת לכיס אוויר ברדיאטור או במנוע המונע מיוניט מאוור לחוש את חום המים, ובשל כך המאווררים לא עובדים!

בברכה

צביקה

***** המלצה: עבור לתוכנת וורד שתתקן לך את שגיאות הכתיב!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...