Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אדי אתה מנסה להתחיל עם הריב האצ'בק נגד 205?! בוא נסכם ככה: שלך יודעת לפנות, שלי יודעת ללחוץ :wink: . אהה כן, לי גם יש דשבורד...
אני רוצה לנסות את התאוריה שלך ... אני מכיר 205 GTI .. שיש לה אחלה דשבורד (מחזיק כבר 9 שנים) כמו חדש.. (הכל בטיפול בייבי) וההאצב'ק שלך מוזמנת ללחוץ מאחוריה ולראות ;)

ולפותח השירשור, אם הרכב שלך היה 1.9 (וגם אם לא ...) הייתי מאוד ממליץ על MI , מנוע 4 צילינדר 1.9 שיתן לך תגובה שלא תאמין בכלל שהאוטו שלך מסוגל אליה... פשוט הדבקה בחמישי ב 2000 סל"ד מניבה יותר כוח מאשר יהיה לך בחמישי ב 4500 סל"ד :) מנוע מדהים לדעתי.

פורסם

לאורן, שלא תבין לא נכון, אני מאוהב בצרפתיות על כל חסרונותיהן אבל זה לא משנה את העובדה שאתה בעצמך אמרת אני מכיר אחת. תמיד יש יוצאים מין הכלל. אני גם מכיר כמה וכמה צרפתיות שפשוט צוחקות עליי בלחיצות, נו אז מה?

אופק, שקנה הונדה כי אין לו זמן וכסף להחזיק צרפתיה בזמן הצבא...

פורסם
MI ? חמישי ? 2000 סל"ד ? כח ? :shock:

כן שמר, כוח.

פשוט כוח, אישית גם אני לא כלכך הבנתי איך רכב בחמישי ב 80 קמ"ש מאיץ מבלי צורך בכלל להוריד לרביעי ... פשוט המנוע הזה עובד מדהים. ולי היה 1.9 בריאה מאוד.. שגם שם לא ראיתי כזה כוח

פורסם

שמר אתה לא מבין בMI.

MI בריא בהילוך 5 2000 סל"ד חופר עד המנתק.

ככה זה פיג'ו, אטמוספרים אבל מטורפים!!! :D

אדי.

עזוב שטויות.

חבר אתמול הביא TU1.6 מהמאגר, המנוע פשוט חדש.

הרמנו ראש, הפסנתר מבריק, עם כל החיישנים.

בראשון ד"א.

כן כן, לא לא.

פורסם

הרמתם מכסה שסתומים. לא ראש.

לא אוהב את המנועים שיש במאגר.

בד"כ מנועים עם לא מעט קילומטראז' ישראלי.

אם אתה יודע מה אתה עושה - סחתיין , אבל אם לא - עדיף ייבוא

פורסם
MI ? חמישי ? 2000 סל"ד ? כח ? :shock:

שלום.

אתה טועה בהילוך שני בה 1000 בזינוק מהמקום מוציא 185 כ"ס :shock::-P .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

כמה שטויות אבל בלי המלצות..

אקיצר MI16 לא יכנס לי לאוטו, נקודה.

1.9ZX וולקן עם קצת נגיעות יתן אחלה תפוקה במיוחד עם הפרונט החדש שלי. (גשרGTI,קוני וכו' וכו'..)

מקומות חבר'ה...מקומות.. יש עוד?

(נ.ב. תודה לכם על התגובות ועל היעוץ עד כה, אני פשוט לא מעוניין בMI למרות שזה מנוע מעולה).

• תוכן חדש...