Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם רוצים להגיד לי שכל המשפרים למינהם מעבר לפילטר ואגזוז - נוסעים ללא ביטוח?

איזה כיף במדינה שלי! זאת הארץ שלי! אני לא עוזב אותה! :?

נו... בוקר טוב דוד אליהו...

לשאלת פותח הת'רד - רכב שאינו מורשה לנוע לא יכול שיהיה בעל ביטוח חובה תקף.

במילים אחרות: העברת רכב טסט, עשית ביטוח הכל טוב ויפה. אחרי כחודש חשקה נפשך בעוד כמה סוסונים צוהלים והתקנת על רכבך טורבו. אם ניתן לאשר זאת ואכן אישרת (מבחינת משרד הרישוי) הכל בסדר (הסיכוי לאישורים בארצנו קלושים). יידע את סוכן הביטוח שלך, שיאמר לך אם חלו שינויים בעלויות פרמיה וכו' וסע לשלום.

כמובן שחכם ייטרח לברר הכל לפני ההתקנה.

אך מה אם הרכב לא יכול לעבור טסט כרגע?! הווווווו - ידידי - אותו נהג ייחשב לעבריין, הביטוח לא תקף ואת ההשלכות אתה יודע (תשלום מכיס הנהג על אישפוזים במקרה הצורך, פיצויים בלא בלא בלא וכלא לא מילה גסה).

ומה אם אנו מדברים לא על טורבו אלא על הגדלת נפח על ידי משחקים שלא נראים לעיין בלתי מזויינת? הכל תלוי בחומרת התאונה. יש מקרים בהם הרכב יישלח למעבדות שייבדקו את הרכב. כלומר: מנוע, מתלים וכו'. אם ייתגלו חריגות - שוב, אותו סיפור - עבריין מהשורה. כמובן שאם לא יעלו על החריגות, זה לא שזה בסדר פשוט לא עלו על הנהג.

אתה יודע מה - לא טורבו, לא הגדלת נפח - צמיגים שלא מאושרים לרכב הנ"ל - שוב - עבריין.

בכל הודעתי התייחסתי אל הנהג כבעל הרכב. אין הכלל הזה חל על אדם אשר הנג באישורו של בעל הרכב מבלי שזה האחרון יידע את הנהג ולזה אין כל דרך לדעת על השינויים או לחשוד בשינויים כאלו.

כמובן שניתן להרחיב ולהכנס לתת נישות ומקרים אך הכלל הכי פשוט: המחוקק נוקשה מאוד מאחר ואמנם אנו, היהודים, עם הספר אך לא חסרים ביננו ובין שאר הישראלים שיעשו כל קומבינה אפשרית לו רק תנתן להם הפירצה ולו הקטנה ביותר.

ואם יש עוד "גאון", דוגמת ארז, שחש כי המדינה מקשה עמו, שה תמים שכמותו, שיישמור את הערותיו לעצמו וייזכור "גם אוויל מחריש - לחכם ייחשב".

פורסם

נו באמת, נראה לך שכל מכונית שנוסעת עם פילטר פתוח, ביטוח אינו תקף עבורה? מה עם דוושות אלומיניום, פנסים שהוחלפו?

יש המון רכבים שנוסעים עם צמיגים שלא ראוי להרכיבם על עגלה, או שנוסעים ללא שמן ברקס או עם נורות שרופות.

כל הרכבים הנ"ל אינם אמורים לעבור טסט. אז אתה רוצה להגיד לי שהביטוח אינו תקף עבורם, במקרה ועשו תאונה עם נפגעים באשמתם?

אם זה היה המצב, ביטוח חובה כבר לא היה אפקטיבי יותר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...