Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט לגבי רכישת רכב משומש

התקציב בערך כ +\-60000 ש"ח.

הרכבים עליהם חשבתי הם : פיגו' 406, יונדאי סונטה, שברולט קווליר, שברולט אלרו, רעיונות נוספים יתקבלו בברכה !

עפ"י התקציב באפשרותי לרכוש דגם שנת 2001 לערך.

אני מחפש רכב מהנה לנהיגה ותחזוקה לא יקרה מידי , מה עדיף ??

פורסם

אם אתה מחפש רכב לתחזוקה לא יקרה מדיי, אז בחרת ברכבים הלא נכונים בקטגוריה.

כולן עם אמינות לא בשמיים, ותחזוקה לא קלה מלבד הסונטה.

מה אתה אומר על יפניות?

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

זה תלוי בשנתון שאתה מוכן לרדת בשביל יפנית............ כי 2001 אתה לא תקבל בתקציב הזה.

הונדה אקורד נראת לי אופציה טובה. אך אל תצפה לחלקים זולים ואחזקה זולה. מבחינת אמינות הוא אוטו אמין אך צריך למצוא אחד במצב טוב ואז גן ליישר לו קו ולעשות הכל בזמן.

בתקציב תכנס לך הונדה אקורד שנתון 99/2000 ואם המוכר יתפשר אולי באמת אפילו 2001

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני לא יודע מהיכן נתוני האמינות שמציגים פה אנשי הפורום, אך אני לבטח הולך על ה 406 ללא שום פיקפוק.

בסכום הזה ניתן לרכוש את ה 406 עם מנוע 2 ליטר משנת 2001, רכב מהנה ונוח מאוד.

יש להקפיד בעת הרכישה על בדיקה מקיפה של כל מערכות הקירור ולוודא שרק מים ירוקים היו בשימוש ברכב.

יש לוודא החלפת רצועות תיזמון, ומצב גיר אוטומט.

בכללות ה406 רכב מעולה, ובמידה וטופל על פי הספר רכב אמין בהחלט, ועדיף על כל היפניות של אותה תקופה, ורוב האירופאיות..

פורסם

ולא רק זה, אפילו 406SV נכנסת בתקציב, שאותה מקבלים עם מערכת בקרת אקלים דיגטלית, נהג אוטמטי, מושבים חשמליים, חיישני גשם, גג/עור (תלוי בספיצפיות, יש כאלה שהזמינו בלי) ועוד מלא תוספות כגון רדיו שעוצמתו גדלה/קטנה עם המהירות. וכו'.

אוטו מאוד נוח ומפנק ובשנת 2001 זה המנוע החדש של C5.

לנו אישית יש אחת במשפחה, אחלה אוטו.

פורסם

מה הנוגע טיוטה קורולה?

אין לי מושג מה "תשיג" במחיר הזה..איזה שנה

אך אני היום קניתי רכב כזה לאחר בדיקה עמוקה עם הרבה אנשים מגורמים שונים וכולם המליצו לי אליה

ביי

גיא

פורסם

מנסיון אישי משפחתי של שנה וחצי וכ 80,000 ק"מ ב 406 2.0 ליטר 2001 - אני ממליץ בכל פה על ה 406 היא שילוב מנצח של נוחות והנאה מהנהיגה (בפרופורציה הנכונה - כמכונית משפחתית )

• תוכן חדש...