Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישבתי היום וחשבתי לתומי איך אני מקשט את הקיר הערום מעל הדלת, פוסטרים?? תמונות??:roll: זה כבר פאסה...

אז הלכתי עם הרעיון עד הסוף :-P:idea: ואלה התוצאות, בנתיים השבלול אחרי רחיצה בסולר וצביעת ניקל מחכה בחוץ לתלייה שכנראה תיהיה שבוע הבא שאני יחזור מהצבא, לאט לאט נוסיף לקיר עוד דברים...ולמי שיש חלקי רכב שיצאו מכלל שימוש וחושב שזה יתאים לרעיון מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.

DSCN1244.JPG

DSCN1239.JPG

Honda hornet 600

פורסם

בסוף החדר שלך יראה כמו פירוקיה.... זאת השאיפה?

בכבוד.אם כבר אז שולחן זכוכית על מנוע, או שולחן על ג'אנט כמו שנראה כאן לפני כמה ימים...

פורסם
לא חבל על הטורבו ?
אמממ הוא כבר התחיל ל"השחיז" אתה יודע, טורבו דבר שמתבלא ככל החלקים באוטו שסיימו את יעודם בעולם הזה.

אז מה רע בלמצוא להם תחליף קצת יותר אומנותי?!:-P

Honda hornet 600

• תוכן חדש...