Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסה להשיג גלגל ספייר ממכונית מודרנית. אני מדבר על הגלגלים הצרים המצחיקים שאסור לנסוע עליהם יותר מ-80 קמ"ש, אבל הם קלים הרבה יותר מגלגל רגיל.

פורסם
שלום לכולכם,

אני כל הזמן מתלבט איזה כלי עבודה להשאיר בבית, ואיזה כן להכניס לאוטו, לכל צרה שלא תבוא.

השיקולים שלי בעיקר נעשים מהרצון לחסוך במשקל, לשיפור צריכת הדלק\האצה\בלימה\התנהגות.

תרשמו מה לדעתכם אני צריך באוטו, על כל צרה שלא תבוא.

בנוסף, היום רכשתי ספריי נגד פאנצ'רים.

אני מתלבט אם להוריד את הגלגל ספייר, ואיתו את עריסת הגלגל, ולוותר על הג'ק ומפתח החישוקים.

אני יודע שזה יחסוך לי משקל רב, אבל השאלה אם אני לא אשלם על כך במקרה של פאנצ'ר?

אין לי ניסיון עם הספריי הנ"ל.

אני מבקש מראש, בלי ציניות, או עקיצות.

תשובות ישירות שעשויות לעזור לי לדעתכם, חד וחלק.

קחו בחשבון שהרצון שלי לחסוך במשקל הוא בעדיפות גבוהה מאוד.

תודה לכם,

אביחי.

עשה דיאטה נשמה.

ארבע קילו של ג'ק ומפתח ברגים זניחים לעומתך, שנוהג אחרי ארוחה דשנה.

לחלופין - תעיף את הספסל האחורי

תעיף דיפונים \ בידודי רעש מהדלתות \ פתחים

הקטן את מיכל הדלק - שים מיכל קטן של 15-20 ליטר. וסע רק איתו.

מיכל מלא שוקל המון. זה מיותר.

דלת הבגאז' שלך עשויה מתכת - החלף לאחת מפיבר, או קרבון [אם המצלצלין מצויים בכיסף]

בעצם, עם המצלצלין מצויים בכיסך אתה יכול להחליף רכב לכזה שלא ישנה לו אם אתה נוסע עם ג'ק וגלגל ספייר או בלי.

אז שכח מזה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
לכל אותם שאומרים שחמישים קילו זה לא הרבה ולא מהווה שינוי,אתם כולכם הורדתם 50 ק' מהאוטו וניסיתם להשוות את ההבדל?

משקל כזה בהחלט יתן תגובה,ולמי שמכיר את האוטו שלו טוב ירגיש את ההבדל הזה

כן.

למען האמת אני עשיתי את זה.

הורדתי:

- גלגל ספייר + כל תוכן הבגאז (ג'ק וכו)

-מושביים אחוריים

ביחד = כ 50 קילו

הבדל בשטח תאוצה ל 120 MPH השתפרה ב 0.2 שניות

הבדל גדול לדראג הבדל קטן לכביש.

פורסם

הספריי הזה פשוט הורס את הצמיג

אל תיסע בלי גלגל הספייר

רוצה רעיון לדיאטת רכב , קנה חישוקי oz superleggera

כל חישוק שוקל לערך 5 ק"ג במקום חישוקי הרכב המקוריים ששוקלים לערך 15 ק"ג

חסכת 10 ק"ג לצמיג , ובסה"כ -40 ק"ג וזה משמעותי

יש המון דיפונים מיותרים ששוקלים משקל מיותר

שטיחי רכב , הבד העבה שנמצא מתחת למכסה המנוע תעיף אותו , סע תמיד על חצי מיכל דלק

יש המון פלסטיקה מיותרת

בקשר לספייר , יש space saving tire , נסה להשיג אחד

ותמיד אפשר לשפר את המנוע , עם איזה קיט מצערות נחמד או טורבו קטן :-)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

גלגל ספייר, ג'אק משולש אזהרה, מפתח ברגים, חוץ מזה לא צריך כלום.

מכיר את "מרפי" ברגע שתחליט להוציא את הגלגל ספייר (אם תחליט) הוא יגיע לביקור ואז תגלה שהוצאת את הגלגל כדי לחסוך במשקל.

לשיקולך...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את החושבים שלי עשיתי.

תודה על התגובות.

ומה בקשר לחלק השני של השאלה שלי?

לגבי כלים שיכולים להציל אותי שבעת צרה?

המשקל שלהם יחסית זניח, אבל לא להביא את המפתחות ה21 מ"מ שלי..

דברים הכרחים.

אביחי

פורסם

תראה חבר, אני אספר לך סיפור:

פעם אחד איזה אידיוט החליט שהוא יכול לעקוף על פס לבן בכביש דו סטרי צר וללא הפרדה. בא מולי ואני בתגובה סטיתי מהכביש ונכנסתי לבור. בנס הסיפור לא נגמר בתאונה אבל שים לב: ש נ י הגלגלים הימניים שלי התפנצ'רו. וכל זה 200 מטר מהבית...

מה עושים? צמיג אחד החלפתי, את השני מיליתי בספריי, הגעתי הביתה, ואת ההמשך אתה כבר יכול לדמיין.

אתה חייב להכיר באפשרות הזו שתאבד שני גלגלים ולא רק אחד. אל תוציא גלגל ספייר כדי לחסוך במשקל, זה אחד הרעיונות הגרועים ביותר ששמעתי.

אני לא יודע במה אתה נוהג אבל 20-30 קילו לא ממש משנים לאוטו, אם יש הבדל הוא פסיכולוגי בלבד.

אתה בא להגיד לי שאתה לא מסיע נוסעים ולא ממלא פול טנק בגלל משקל? הכביש זה לא מסלול מרוצים ששם כל קילו משנה...

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

אז קח דוגמא ממני......... היה לי שני גלגלי ספייר בטנדר.... אחד במקום המקורי ואחד בארגז נעול עם שרשרת.

אתה יכול לשים על הגג!

פורסם

הכל פונקציה של שימוש באוטו. טנדר שנוסע בשטח כבר צריך קומפרסור ו2 גלגלי ספייר, אבל מצד שני משקל לא מהווה שיקול עבור כזה רכב

אני זוכר שבצבא נסענו בהאמר בשטחים על כל מיני גבעות ותעלות ולא היה לנו בכלל גלגל ספייר.... מסכן קצין החימוש. היה בא עם גלגל וכלי נהג כל שעתיים לחלץ אותנו :-)

פורסם

אז הקצין חימוש שלך אידיוט ,שהיה מארגן לכם ראנפלט,היו לי כאלה על האמרים קלים ,תענוג צרוף .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כן, רק ששהאמרבולנס שלי לא יכל לעבוד על ראנפלט כי הוא היה הרבה יותר כבר ממהאמרים הקלים

הרכב היה 3 חודשים במפקדת ק. חימוש ראשי והם לא הצליחו למצוא פתרון אז נתנו הוראה שניסע בלי ספייר והק. חימוש ידפק... :-)

פורסם

מישהו יודע דרך אגב? איפה אפשר להשיג צמיג נוסף לרכב (ספייר) קטן ז"א שנראה גלגל של אופנוע כמו שיש לסוזוקי בלנו למשל בתא מטען...

פשוט הגלגל הספייר שלי עקום והגיע הזמן להחליף אותו אז חשבתי להחליף לדגם כזה של צמיג

בבדיקת משקל של צמיג באותה מידה(ציג דק) מול צמיג שלי עם גאנט רגיל ההבדל הוא של 15 קילו....

אז איפה אני משיג אחד כזה.

מבדיקה אצל פנצרמעכר אין מניעה לנסוע עם צמיג ספייר כזה רק לא במהירות גבוהה וטווח קצר מאוד.

אז רק נשאר להשיג אחד... איפה? אשמח לעזרה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות, את החושבים שלי כבר עשיתי.

נשאר לי רק להגיד, שבתוך אחד שממש מכיר את הרכב שלו, 40-50 ק"ג הם מאוד מורגשים אצלי,

ואני מאוד אוהב את השינוי שאחרי "דיאטה".

אביחי

• תוכן חדש...