Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבתי לי מערכת לאוטו, ועכשיו ביאסו אותי בקשר למגבר שאמור להגביר את הרמקולים (FOCAL K2POWER)

המגבר שרציתי להגביר איתו הוא מסוג ROCKFORD P4004

ואמרו לי שהוא לא יזיז ל FOCAL.

מצד שני מישהי שמבין המליץ לי על מגבר של Audison מדגם LRx 4.300

עכשיו הנתונים של ה ROCKFORD הם 50 וואט RMS לכל יציאה

והנתונים של ה Audison הם 65 וואט RMS לכל יציאה.

זה מה שישנה כל כך ?!? ה 15 וואט האלה ?

מצד אחר, ראיתי מגבר גם של חברת Audison מדגם VRx 4.300 שהוא כבר סיפור אחר, הוא עולה 1100$ בחו"ל והוא מוציא 110 וואט RMS לכל יציאה...

עכשיו אני מתלבט, איזה מגבר אני צריך ?

בעקרון אני רוצה מקדימה FOCAL K2POWER ומאחורה עוד קומפוננט של FOCAL.

מה דעתכם ?

פורסם

אני באמת לא חושב שאתה יכול או אמור להשתמש במגבר כמו הרוקפורד הנל כדי להגביר סט כמו הK2P.

אתה תעשה עוול לסט הזה.

אבל מה שבטוח אתה לא צריך לקנות מגבר ב1100 דולר, זה גם קצת הזוי.

יש הרבה מגברים בשוק שיוכלו להרים את הסט שלך בצורה מכובדת וזה כבר תלוי בתקציב שלך-יש המוןןן אפשרויות.

מה התקציב שלך למגבר?- קנית סט פצצה, אל תקנה מגבר שיבייש אותו.

פורסם

היה לי את הרוקפורד הנל באוטו, ומכרתי אותו...

אני אישית ממש לא הייתי מרוצה ממנו, מגבר חלש.

בזמנו הוא הגביר לי רמקול 6על9 של אוודיובן AS69Q וממש לא הייתי מרוצה מהתוצאות, פשוט אין לו את זה, אין לו כוח-אני לא ממש יודע איך להסביר את זה.

כשחיברתי את הקיקר ישבתי באוטו ואמרתי וואווואואואואואו כשחיברתי את הרוקפורד בפעם הראשונה ישבתי ואמרתי-"אולי כיוונתי את הGAIN לא כמו שצריך".

אולי בגישור הוא יעשה את העבודה, אבל עדיין זה לא מגבר שאני חושב שצריך לעבוד עם K2P.

פורסם

היום הגיע אליי לקוח עם המגבר 4004 וביקש לפרק אותו מסיבה פשוטה , המגבר פשוט לא עובד כמו שצריך , הרכבתי לו במקום זה שני מגברים מהסדרה הישנה מאוד של רוקפורד אחד 4 ערוצים ואחד מונו

שפשוט הפציצו את האוטו , מה שאני רוצה לומר גם בזה שרוקפורד של היום זה לא מה שהיה להם פעם

ואם רוצים להשוות בין ה 4004 לאודיוסון ( ולא אדיסון לכל מי שכותב כך) אין בכלל מה להשוות האודיוסון לא רואה את הרוקפורד זה מגבר פשוט מפלצת וכן ה 15 וואט הבדל בינו לבין האודיוסון ממש משמעותי

רק חבל שהמחיר של האודיוסון ממש יקרים

פורסם

קח בחשבון שאודיסון זאת חברת High-end שכמעט כל המגברים שלהם הם underrated!

65 וואט RMS מוצהר יכול להיות גם 80-90 והמגבר עצמו הוא סופר איכותי!

מאוד מומלץ אם יש לך את הכסף.

פורסם

סוף סוף ת'רד אחד בלי המגבר "האגדי" JBL יפה לכם.....

למה ישר לרוץ לאודיסון ?

מה חסר מגברים טובים בסביבות ה-2000 3000 פלוס מינוס ?

יש :

RS4 של PHASE.

JL AUDIO 300.4

ORION 8004

PPI DCX 300.4

מגברי MB QUART בסביבות ה-3500 ש"ח פלוס מינוס.

ואם אתה רוצה להוזיל במעט קח מגבר חזק 2 ערוצים לסט לפי דעתי הכי טוב וייצא לך פחות ,

בדרך כלל חברה שמכבדת את עצמה עושה את המגבר 2 ערוצים שלה חזק יותר מבחינת ההספק מהמגבר 4 ערוצים שלה.

פורסם
אני באמת לא חושב שאתה יכול או אמור להשתמש במגבר כמו הרוקפורד הנל כדי להגביר סט כמו הK2P.

אתה תעשה עוול לסט הזה.

אבל מה שבטוח אתה לא צריך לקנות מגבר ב1100 דולר, זה גם קצת הזוי.

יש הרבה מגברים בשוק שיוכלו להרים את הסט שלך בצורה מכובדת וזה כבר תלוי בתקציב שלך-יש המוןןן אפשרויות.

מה התקציב שלך למגבר?- קנית סט פצצה, אל תקנה מגבר שיבייש אותו.

תקציב ? אני משער ש 2500-3500 אין לי בעייה להוציא על מגבר.

פורסם
סוף סוף ת'רד אחד בלי המגבר "האגדי" JBL יפה לכם.....

למה ישר לרוץ לאודיסון ?

מה חסר מגברים טובים בסביבות ה-2000 3000 פלוס מינוס ?

יש :

RS4 של PHASE.

JL AUDIO 300.4

ORION 8004

PPI DCX 300.4

מגברי MB QUART בסביבות ה-3500 ש"ח פלוס מינוס.

ואם אתה רוצה להוזיל במעט קח מגבר חזק 2 ערוצים לסט לפי דעתי הכי טוב וייצא לך פחות ,

בדרך כלל חברה שמכבדת את עצמה עושה את המגבר 2 ערוצים שלה חזק יותר מבחינת ההספק מהמגבר 4 ערוצים שלה.

כמו שנאמר! הייתי אולך על JL או PPI
פורסם

אני הייתי הולך על המגברים של אוריון 800.4 לדוגמא

או שתלך על המגברים של קיקר הסדרות הגבוהות יותר שלהם מגברים מפלצתיים

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2

:twisted:

פורסם

תנסה את הרוקפורד לפני שאתה הולך להחליף מגבר - אני לא אתפלא אם יהיה לך חיוך על הפרצוף אחרי שתפעיל את המערכת...

אלא אם כן טרם ביצעת את הרכישה או שהוא חדש מהניילון ועוד לא פתחת את המוצר אז תחליף למשהוא עם הספק גבוה יותר מראש, אבל לא נראה לי שאתה תהיה מאוכזב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...