Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיר כרגע במצב טוב, אולם עקב ההיסטוריה העגומה של גירים בדגם הנ"ל נשקלים צעדים להמשך.

נתונים :

שנת 97, 185K

כרגע אין קולר לגיר.

לא ידוע אם גיר הוחלף בעבר, או שמדובר בגיר מקורי.

שאלות:

האם כדאי להחליף שמן גיר+פילטר במצב הנוכחי?

האם כדאי להתקין קולר שמן? או להמתין בסבלנות למותו של הגיר הנוכחי?

האם הפעולות הנ"ל יאריכו את חיי הגיר הנוכחי שכאמור תקין "כרגע"?

תודה

פורסם

התקלות בגיר האוט' ברכב זה הן בגלל החוסר קירור של הגיר ( שני צינורות עלובים המרדיאטור הראשי לא מצליחים לקרר את הגיר באופן אפקטיבי).

אני לא ממליץ אלא אומר לך ללכת כמה שיותר מהר להתקין קולר (העלות דיי זניחה 300-700 כולל עבודה תלוי במוסך).

אם אתה אומר שאין לך מושג אם הוחלף גיר בעבר אז אני מניח שגם אתה לא יודע מתי הוחלף שמן ופילטר גיר.

אני הייתי ממליץ לך ביום אחד לעשות הכל ( להחליף פילטר ושמן), שניהם לא לוקחים הרבה זמן בכלל וגם להתקין את הקולר.

סה"כ בהחלפת שמן גם תוכל לקבל מושג על מצב הגיר, במידה ולא פתחת אותו וראית בעצמך את מצבו.

הגירים הנ"ל מאוד מאוד עדינים, רגישים לטיפולים בזמן ומאוד לא אוהבים הזנחות.

סלבה, שעבר 3 תיקוני גיר בלנסר שלו.

פורסם

משיחה עם שני מכוני גירים- הם טענו שכשיגרה כל פעם שמגיע מיצובישי עם גיר תקול הם מוסיפים קולר

כך שכנראה הגיר שלך עדיין המקורי.

זו הזדמנות טובה לעשות יחד שמן+פילטר+קולר. להערכתי בפחות מ1000שח

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

תוספים קיימים, לא יודע עד כמה הם יעילים.

הגיר עצמו לא פולט לכלוך רב כמו המנוע, את השבבי מתכת תופס המסנן שמן, או המגנט על הקרטר.

לכן אני לא חושב שתוסף יעשה משהו, אך כמובון רק השערה בקשר לתוסף.

וכן, ( החלפת שמן בגיר אוט' מאוד קל לעשות לבד גם), סהכ פותח בורג , מחכה שהשמן יצא, לוקח משפך ושופך את השמן החדש.

אגב הגיר הנ"ל מאוד רגיש גם למילוי שמן מופרז ( לא מעט הגיר שלי עבד בצורה מאוד לא חלקה עקב טימטום של מוסכניקים).

פורסם

שלום רב

ראשית לא הבנתי למה " להמתין שהגיר ימות "

החלפת פילטר גיר כול 40000 ק"מ + שמן גיר דרגה 3 טוב יאריך את חיי הגיר

מניסיוני יש לי לא מעט לקוחות עים 200 - 320 אלף ק"מ שמחליפים בסדירות פילטר גיר והגיר עובד !!

בהחלפת פילטר גיר מנקים את המגנטים הרי את כול השבבים המגנטים סופחים ( בד"כ מוסכים מוציאים את המגנטים ואז הגיר לא חי הרבה זמן ( רוב הניקוי מבוצע בעזרתם )

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...