שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
היי!! אני לפני החלפת צמיגים לרכב שירוקו במידה 235/40/18 . עשיתי כמה בדיקות באינטרנט של צמיגים שמתאימים לאופי נהיגה ספורטיבי ובסוף החלטתי שאני ירכוש אחד מאלו אחרי המלצות TOYO T1 SPORT או HANKOOK K110 אז לפני שאני קונה רציתי להתייעץ איתכם איזה צמיג עדיף מה אתם הייתם קונים ולקחת בחשבון שהדבר הכי חשוב בשבילי הוא מי דבוק יותר לכביש ... תודה !
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
אהלן, יש לי גולף דור רביעי 2002. אני רוצה לעשות לה הנמכה. ראיתי באיביי קפיצים להנמכה דיי בזול. השאלה שלי היא האם בשביל הנמכה יש צורך בלהחליף רק את הקפיצים או שיש גם להחליף את הבולם עצמו? עוד שאלה היא, אם יש הבדל משמעותי בן קפיצי הנמכה זולים ליקרים יותר? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי אילו צמיגים הכי מומלצים לפורד פוקוס 2008 ? נוסע כ 15,000 קילומטר בשנה, מחנה את הרכב בשמש רוב שעות היום כמה יעלה לי? באיזה חנות אתם ממליצים לי לבצע את הרכישה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי רנו קליאו b שנת 2001 דגם rte 1.2. לפעמים קשה מאוד לאוטו להתחיל נסיעה או להגיע ל 100 קמ"ש. הטורים אצלי מכוונים באופן טובים וכמו שצריך , פילטר אוויר מקורי אחרי ניקוי , בית מצערת נקייה וראש מנוע נקי. אך עדיין לפעמים לאוטו קשה לסחוב או להגיע ל 100 קמ"ש . שקיבלתי את הרכב הצלחתי להגיע איתו צ'יק צ'אק ל 120. המנוע עשה בסך הכול 200,000 קילומטר. אין לי שום בעיה להוסיף טורבו , פילטר אוייר פתוח וכל מיני שטויות. רק תתנו לי ייעוץ מה לעשות.(ולא ! לא מחליף את הרכב)
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 7 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום בבעלותי פיאט בראבו 2009 מנוע 1.4T מדגם T-JET שמפיק 120 כוחות סוס ו 21 קג"מ. בחו"ל משווקים את הפיאט בראבו גם עם מנועי multiair שמפיקים 140 כוחות סוס ומשפרים את התאוצה מ0-100 ביותר משניה. השאלה שלי היא מה זה בעצם מולטיאייר אם השינוי הוא במנוע או אך ורק בטורבו (/סופרצ'ארג'ר?) שמתלווה אליו ואם אפשר לעשות את ההסבה הזאת פה בארץ וכמה היא משתלמת? איזה עוד אופציות יש לשיפור משמעותי בהספקים חוץ מצ'יפ (שראיתי שמשפר כמות סוסים קצת לא הגיונית..) בלי להחליף מנוע. תודה רבה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת יריבגרף, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שוב שלום, במסגרת הפרוייקט הבלתי נגמר שלי עלתה כמובן סוגיית ההנמכה. החברה היחידה שמצאתי שעדיין מייצרת קפיצים נמוכים לביאנקי y10 היא pi springs מאנגליה. המחיר לא רע בכלל אפילו כולל המשלוח, הבעיות הן: 1) מכס, לא מצאתי תשובה חד משמעית. אם אני אזמין זה יגיע אליי הבייתה או יעצור בנתבג? 2) מי אלה pi springs וכמה הם נחשבים איכותיים? בכל זאת מדובר בקפיצים. 3) אני יודע שאמורות להיות אופציות לרכישת קפיצים נמוכים בארץ, מי מהיבואנים יוכל לארגן הזמנה מיוחדת? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת ozio, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רב לכולם, אני מעוניין להחליף מנוע של הגולף קאנטרי שלנו. מי שלא מכיר מדובר בדגם מיוחד שיצא בשנות 90-91 ויצאו בכל העולם 4000 דגמים כאלה. כרגע יש לרכב מנוע 1800 סמ"ק. אם אני לא טועה מנוע כמו שהיה בדגם GTI של אותה תקופה. אני מעוניין לשפר או להחליף את המנוע של הרכב. הייתי שמח לקבל עצות מכולם. תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רכשתי אוטו חדש,הבעלים הקודמים התקין זוג שעונים,גדישה ואוויר\דלק. השעון אוויר\דלק לא עובד,התאורה נדלקת אך אין חיווי. לאן השעון צריך להיות מחובר? מאיפה להתחיל אחרי שאשלול שזה לא סתם חוט מנותק או מחוג תקוע. הבחור אמר שהוא פתאום הפסיק לעבוד. תודה.
הודעה אחרונה מאת dvirk11, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום מידת הצמיגים שלי ברכב היא 205\65\15 האם יש צמיגים שאני יכול לקנות שיבלטו קצת ויהיו יותר רחבים ולהשאיר את אותו הג'אנט? אשמח לתשובות תודה!
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום ! יש לי שירוקו עכשיו אני לפני החלפת צמיגים למידה 235/40/18 , התקציב שלי הוא 1000 ש''ח לצמיג אני מחפש צמיג ספורטיבי עם אחיזה ברמה הכי גבוה , חשבתי להחליף לTOYO R1R אבל התברר שלא קיים את המידה שאני מחפש ואת ה 225/40/18 שהיא כן קיימת אותה אין אפשרות להרכיב על שירוקו , עוד אחת מהאופציות היה YOKOHAMA AD08 שהבנתי שיש להם אחיזה מושלמת אך לאחר שביררתי אצל מספר ספקים הוא מעל התקציב רצו 1350 לצמיג . אז רציתי המלצות לצמיגים בסגנון של מה שחיפשתי כבר שיהייה במידה ועד התקציב שרשמתי וחשוב שיהייה בעל מראה ספורטיבי תודה מראשש !
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם! רציתי להתייעץ איתכם לגבי שיפור הרכב שלי, לא דווקא מבחינת יופי אלא יותר מבחינת כוח, דברים שלא יעלו הון, וגם יהיה יעילים וחוקיים ושלא ידפקו דברים אחרים במכלולי הרכב. המחיר הגמיש הוא 2000 שקל. יש למישהו הצעות? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
יעוץ קיט מתנול. 1 2
מאת Shai12- 29 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
יש לי רכב אוודי 02 a3t ,החלטתי סוף סוף להרכיב קיט מתנול, אשמח לקבל את חוות דעתם על חברה מומלצת.
הודעה אחרונה מאת Audi_, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בהמשך לישור הקו אני רוצה להחליף את הצמיגים .החלפתי גנטים מ15 ל16 מקורי .המידות שאני יכול לשים הם 50\205 או 60\215 מה כדי?מה מומלץ? הדרישות שלי זה נחות ושקט
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
שלום אני לא נוהג להעלות פוסטים בפורום של שיפורים , אך אני עומד בצומת דרכים הייתי שמח לשמוע דעות. מדובר על 205Gti , 1.9 אני מעוניין לקבל יותר כוח , קראתי ושמעתי הרבה והאופציות הן : 1. מנוע Mi16 2. מנוע 306 GTI6 3. שיפור המנוע הקיים בצורה אטמוספרית לגמרי. טורבו לא אופציה. מה הייתם עושים?
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
עדיין לא מצאתי את הצליל שאני מחפש להוציא מהרכב וזה משגע אותי במצב סטוק הGTI באה פשוט אנמית והיו לי ב10 שנים האחרונות רק ואגיות החלפתי דאון פייפ לAPR 3 אינץ' - צליל מעולה בגבוהות בתוך הרכב לא שומעים כמעט כלום דוד אחורי רמוס ספציפי לרכב 4 יציאות נותן לי בקטנה רעש באס איכותי אבל זה עדיין חלש עכשיו חשוב מאוד שלא יהיה לי רעש חזק מדי בתוך הרכב וזה יכול להפריע לי מאוד נשאר לי להחליף רק את הקאט בק ואני לא יודע מה לשים חברה מוכרת או בנייה עצמית? (אני מעוניין ב3 אינץ') התעניינתי בקאט בק של סופרספרינט הוא נראה איכותי מאוד וברכב הקודם שהיה לי הוא נשמע מאוד איכותי אז עם יש מישהו שיכול להמליץ לי על קאטבק איכותי זה יעזור מאוד (לא מעוניין …
הודעה אחרונה מאת ג'וני43, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שבוע טוב. אני מעוניין לשדרג את המשאבת דלק בגולף GTI 2003 סטאפ: תוכנה, אינלט, צנרת פליטה, אינטרקולר, ובוסט קונטרולר. על איזו משאבה ללכת? apr או walbrow. ה apr מחירה כפול, יש סיבה מצדקת לכך? תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת עידן_ח, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי. הרכב - פיאסטה 1988. במקור, רכב שנוטה במקור מאוד לתת היגוי. לאחר התקנת antiRollBar (מקורי), המצב השתפר פלאים: בכניסה לסיבוב במהירות גבוהה ועזיבת גז, החלק הקדמי נדבק לסיבוב והאחורי זורק קלות. מה תהיה ההשפעה של ספייסרים על הגלגלים האחוריים? והקדמיים? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, ברשותי טויטה קאמרי 2.2 שנת 2001 גודל הצמיג ברכב הוא: 205/65 R15 הצמיגים הם של חברת Michelin האם אתם ממליצים לשנות בצורה כלשהי את מידת הצמיג על מנת לקבל אחיזה טובה יותר, שיפור בנהיגה, שיפור בתצרוכת הדלק? אם אני משנה את מידת הצמיג אני חייב להחליף את הג'אנט בהתאם? אשמח לקבל תשובות. ערכתי חיפוש כאן בפורום ומצאתי כל כך הרבה הערות לטוב ולרע בשינוי גודל הצמיג לכן אני פותח כאן נושא כדי לקבל תמונה טובה יותר
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן לכולם, מחפש מקום לכניסת אוויר קר של צינור יניקה. בעבר נסעתי בלי מסכות על הפנסים, והצינור היה במקום נורת חניה - מאז הרכבתי את המסכות והורדתי את הקיט יניקה. מעוניין להחזיר אותו אך לא מוצא מקום,המיקום של המקורי הוא מתחבא מאחורי הדופן של הגלגל בצד הפנימי של תא המנוע. האם המקום פנס ערפל זה מיקום טוב? החשש שלי הוא משלולית עמוקה... נעילה הידרוסטטית זה מילה גסה?
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צריך עזרה חברים, אני חיפשתי מתאם לפילטר אוויר פתוח לרכב שלי ללא הצלה רוב המתאמים לא מתאימים איך אוכל לבנות מתאם בעצמי ? דחוף לי. תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Paulshark22, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם! קצת ריענון בפורום שיפורים שהפך לאחרונה לפורום צמיגים לאחר 5 שנים 3 בלוקים ואינספור ראשי מנוע הגעתי לסטאפ הבא: בלוק 1242 היישר מפונטו 75, גיר 5 הילוכים מקורי של הביאנקי (מנוע פייר 999), ראש פייר 999 קרבורטור בודד וכויל מקורי של הy10. ועכשיו לתכלס, ברשותי הראש הזרקה רב נקודתית אך התייאשתי מהמחשב והאימובלייזר המקוריים ולכן חזרתי לראש קרבורטור. השאלה היא האם כדאי לבנות על הסעפת של ההזרקה צמד ווברים גרגרניים ואולי גם לגדוש, או שיש דרך כלשהי לפתוח / לעקוף את המחשב הזרקה (אופציה זו כבר דיי נשללה, מדובר על הרבה יותר מדיי התאמות)? בכל מקרה, הכיוון הוא ווברים, שאני בספק אם מערכת ההצתה החביבה והזקנה של מנוע פייר 999 תדגדג אותם. תרגישו חופשי לתת עצ…
הודעה אחרונה מאת ozio, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב חברה. יש לי רכב מסוג סוזוקי גראנד ויטרה 2005 למי שמכיר את האוטו הוא רכב "חלש" אין לו הרבה כוח ישלכם המלצות להוסיף לו כוחות סוס שהיה יותר חזק? מנוע 1600 בנזין אני רוצה שהיה לה יותר כוח בשטח עם זה עליות קשות או יציאה מי בורות התקציב שלי זה בסיבות ה 5000-8000 שקל אם אתם יכולים לתת הצעות "חוקיות" כאלה שלא יכול ליראות שוטר תנועה ולהוריד את הרכב מהכביש תודה מראש
הודעה אחרונה מאת assaf234, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מחפש לרכוש את פיטינגים מהסוג הנ"ל. עד עכשיו ראיתי רק בחו"ל ורובם לא שולחים לארץ ישירות. (מכיר את חברות השילוח, מעדיף לא להתעסק איתן) האם מישהו מכיר/ יכול להמליץ על מקום שמוכר את פיטינגים כאלה? תודה.
הודעה אחרונה מאת נתנאל, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מבין הצמיגים הבאים, מה הכי ממולץ (מחיר לא פקטור). FALKEN ZE912 TOYO Proxes TPT YOKOHAMA C. Drive AC01 GOODYEAR EXCELLENCE YOKOHAM AVS Db V500 CONTINENTAL ContiPremiumContact 2 המידה 185.65.15 הרכב אלפא רומאו 147. למי מביניהם האחיזה הטובה ביותר (על יבש, ורטוב), והרעש הנמוך ביותר (יחסית) - המחיר כמו שרשמתי,לא פקטור. ואם יש אלטרנטיבות טובות יותר במידה הזו אשמח לשמוע עליהם.
הודעה אחרונה מאת wdx, -
-
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום ברשותי צמיגים 245/65/17 ואני מעונין לשנות את גודל הצמיגים כך שהרכב יהיה גבוה יותר. איזה מידות אני יכול מבלי לשנות ג'אנט? מעוניין למשל ב-265/70/17 או 255/75/17 או 225/70/17. איך הפרוצדורה לשנות את המידה ברישיון? מחפש איש קשר המטפל בקבלת האישור המתאים? תודה מראש צביקה
הודעה אחרונה מאת ronron710, -
- 19 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
הי אני צריך המלצה לגבי קניית צמיגים מכל החברות הראשומות בכותרת מס' הצמיגים 205 65 15 אשמח לעזרה!
הודעה אחרונה מאת Celestra, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום כמה כסף צריך לשלם למכס על דברים מחול לרכב שהמחיר שלהם הוא יותר מ1200 שח ? ומה מותר להזמין ומה אסור יותר נכון מה יעבור במכס ומלא תודה
הודעה אחרונה מאת erezs17, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רציתי לדעת אם יש אפשרות לשפר את המנוע שיתן ביצועים יותר טובים מבלי להרוס את הראש או מנוע עצמו שמתי אגזוז זרימה חופשית ועוד שאלה אם אני יוסיף פילטר פתוח זה יעזור?
הודעה אחרונה מאת natan5, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לקנות קיט שלם ויעודי לרכב שלי.עכשיו מה הטווח מחירים איפה קונים והאם רכישת צינור והתאמתו בצורה עצמאית יוזיל את הסיפור. תודה.
הודעה אחרונה מאת ronron710, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם קיימים קפיצי הנמכה לפיאט גרנד פונטו בארץ, עם כן איפה אפשר לקנות ומה העלות שלהם בערך.
הודעה אחרונה מאת O92,
-
מי מחובר 24 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 855 אורחים (הצג רשימה מלאה)