שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הגיע הזמן להחליף רביעיה, הרכב הוא פיאט פונטו ונהג מירוצים אני לא ממש. דרושים צמיגים שיתנו אחיזה סבירה וקצת שקט בנסיעה, זה הכל. מצד אחד אני לא רוצה צמיגים של חברות שקר סיניות כלשהן, אבל מצד שני גם לא מתכנן להשקיע בדאנלופ/מישלן ושאר צמיגים יקרים מאוד יש למישהו המלצות על משהו סביר בתחום הביניים?
הודעה אחרונה מאת PrinceT, -
-
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מישהו יודע אם הצמיג קיים במידה כזאת בארץ? חיפשתי בכמה מקומות ואין להם מושג ולא נראה לי שהם נתקלו בצמיג הזה אי פעם.. אני יודע שאת הR1R יש אבל אני רוצה את הR888.
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הכותרת כבר אומרת כמעט הכל. יש לי טנדר כנ"ל משנת 93' ואני רוצה להסב את ההיגוי להידראולי. האם אפשר? מי עושה? וכמה זה אמור לעלות?
הודעה אחרונה מאת dormandel007, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם יש למישהו מושג מהו קוטר המברז שצריך לחיישן egt ? כמו כן אם יש המלצות הייכן למקם אותו ( מנוע 1.8t agu) . תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום עוד כמה ימים תגיע אלי הסיאט שלי . הזמנתי אותו מסוכנות סיאט . יש לו מנוע 1.8 TSI כ"ס 160 . גיר אוטומט 7 הילוכים השאלה שלי האם אפשר לשפר את הרכב הזה . ואולי גם מבחינת היופי אם מישו מכיר איזה דברים יפים אשמח להצעות .. תודה לאון
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5 אלף צפיות
היי כולם יש לי שאלה מותר לשים אגזוז לחץ ברכב יש הטוענים שאפשר ויש אי אפשר עכשיו יש כאלה שגם יש להם אגזוז לחץ ויש להם אישור ממשרד התחבורה ואבא שלי עובד במוסך והוא אמר לי שלא יעבירו אותי טסט ולא כדאי לי לשים אלה עם כן אני מוכן להשקיע 7000 אלף לאגזוז שקט משהו כזה ? אז מישהו יודע מה הולך כאן ?
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 19.3 אלף צפיות
שלום, אני בעלים טרי של מאזדה מיאטה 2003, אני מעוניין כרגע להשקיע באגזוז שיתן רעש כמו אגזוז זרימה חופשית. לפי מה שהבנתי אגזוז זרימה חופשית לא חוקי, לכן אני שואל אם יש עוד דרך כלשהי, חוקית כמובן, לתת לאגזוז סאונד כזה? ומה העלויות? שבת שלום !
-
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חג שמח לכולם רציתי לשתף אתכם ולשאול כמה שאלות....(הרכב הוא פיג'ו XS 106) 1.קודם כל החלפתי 4 צמיגים כיוון שהגיעו לסוף חייהם, המידה הייתה סטנדרטית והרחבתי ל185/60 האוטו מרגיש יותר יציב אבל מצד שני הרבה יותר כבד...האם זה באמת משפיע? ומה החסרונות/יתרונות בזה? תודה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת Avia, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי רכב חדש אתמול פולקסווגן עם מנוע 2.3 v5 מארק 4 שנה 2002 170 כוח סוס רציתי לדעת איך אוכל לשפר את הכוח סוס ומומנט (הרכב בלי טורבו אז תרדו מהאופציית הציפ) בתקציב קטן יחסית (2000-3000 ש״ח)
הודעה אחרונה מאת eliran21211, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתמול נהיה לי פנצר בצמיג, מסתבר שהוא הלך לעולמו. לכן אני מעוניין לקנות זוג צמיגים אחוריים חדשים, כשהדגש הוא על כמה שיותר אוחזים וספורטיביים, ואם אפשר לקבל גם אורך חיים סביר מה טוב (רעש ונוחות לא מעניינים אותי). הכיוון הוא כ-600 ש"ח לצמיג, במידה 215-45-17. הסתכלתי לכיוון S.DRIVE של יוקוהמה (שיש לי על מאזדה2 והם טובים מאוד) ו-K110 של הנקוק. יש עוד צמיגים שברחו מעיניי? לא מעוניין ב-T1R עקב תגובות כאלו ואחרות על הצמיג.
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
שיפור חיפושית 1 2
מאת Beetle-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום לכולם! אני רוצה לקנות חיפושית בזמן הקרוב וחשבתי אולי לשפר אותה מכאנית. אתם יכולים להגיד לי איזה מנועים אני יכול להכניס לחיפושית וכמה עולה בערך כל מנוע ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת drorbek, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
הגיע זמנם של הצמיגים המקוריים אחרי כמעט 70,000 קמ המידה - 225/55R17 הדרישות - שקט, אחיזה ואורך חיים - לא בהכרח בסדר הזה מה ההמלצות? תודה גלעד
הודעה אחרונה מאת Gilad_172, -
-
HARTGE GmbH 1 2
מאת evgeni432-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום, אני מתעניין אם יש נציגות של HARTGE GmbH, סדנה שמתמחה ב BMW בישראל?
הודעה אחרונה מאת מיניקיפוד, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, ברשותי סיאט איביזה sc. אנו צריך להחליף את הצמיגים ברכב הנל, כרגע יש על הרכב גודייר אקסלס. מרוצה מהם. אך הם יקרים לי מעט. האם ישנה המלצה לצמיג מסוים במחיר שפוי?סביב 600 לא יותר.. הדרישות הם רק שיהיה שקט.. אחיזה אני מאמין במידה הזאת היא טובה אצל רובם. אין לי יומרות למשהו ספורטיבי וכו.. וכן אני לא מעוניין בסיני . אשמח להמלצות ..
הודעה אחרונה מאת OMER1986, -
- 10 תגובות
- 17.5 אלף צפיות
שלום יש לי ג'וי רייד 125 סמ''ק איזה שיפורים אני צריך לעשות בשביל : פתיחות מהירות ושיהיה יותר מהיר בכללי? שיסגור יותר תודה
הודעה אחרונה מאת 4danigilad, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בס"ד חג שמח חברים יש לי 2 שאלות ה1 היא האם פילטר אוויר יעשה לי רעש שונה ברכב והאם סופית אגזוז תשנה לי רעש ברכב הכוונה שלי היא חזקה יותר לא כמו אגזוז פתוח אבל רעש ? תודה רבה חג שמח וכשר
הודעה אחרונה מאת Fangio, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין לשדרג את הבלמים ב A1 שלי. הייתי רוצה לקבל בלמים שמתעייפים פחות, ובולמים יותר. בנוסף, הייתי מעוניין להרגיש פעולה יותר ליניארית בדוושה. משמע? ברכב שלי, כשלוחצים על דוושת הבלם משהו כמו 2-3 ס"מ, דבר לא קורה. רק בלחיצה עמוקה יותר הרכב מתחיל לבלום. דבר נוסף שמטריד אותי הוא שקצת קשה לשלוט בעוצמת הבלימה. קל לבלום חלש/חזק מדי אם לא מרוכזים בנהיגה. בגולף GTI למשל, הבלימה מאוד ליניארית. נגעת בדוושה? הרבה ייבלם. הכנסת את הדוושה 30% פנימה? הבלמים יפעלו ב 30% מהיכולת שלהם. ממש ככה זה הרגיש לי, ומאוד אהבתי את זה. הייתי מעוניין לקבל את זה גם ברכב שלי. אז.. איך כל הסיפור עובד? הם יש להחליף חלקים אחרים מלבד הבלמים והרפידות? האם ייתכן והתקנה חאפרית תסכן את הבטיחות שלי…
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני דיי חדש בכל העניינים האלה אבל רציתי לדעת איך אני מברר את זה .. יש לי מאליבו 2008 מנוע 3500 .. 180 כ"ס רציתי להגדיל את הכ"ס.. שיהיה בסביבות 200-220 ככה.. איך אני בודק את זה מברר את זה.. תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי הרבה ביקורת חצויות לגבי המוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/PedalBox-Volvo-C30-06-2-5L-T5-e-Throttle-Controller-for-Faster-Acceleration-/290830073109?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43b6d2bd15&vxp=mtr חלק רושמים שזה מוצר מעולה חלק לא, ראיתי שבארהב ובאירופה הרבה רכבי BMW וVW נוסעים עם הקופסא הנ''ל והיא קלה מאוד להתקנה. מחפש מישו שאולי מכיר את זה ויכול להמליץ לטובה או לרעה.
הודעה אחרונה מאת punz, -
- 27 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום רב, אני מעוניין להסב את הGT להנעה אחורית והבנתי שיש קיט מסוים שאכן עושה את זה. למישהו יש ניסיון עם הדבר? מישהו מכיר איזשהו קיט שעושה את זה? זכור לי שעשו את זה בארץ עם GT כבר אבל עבודה "חפרית" ולא קיט מיועד. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על הנושא. ברור לי שהרכב לא בנוי להיות הנעה כפול וזה ישנה את היציבות/התנהגות שלו. פשוט האוטו הזה כלכך מושלם באמת מכל בחינה שקשה לי מכור אותו ולקנות איזה בימר, אבל הנעה אחורית זה אחד הדברים שחשובים לי ברכב. לכן אשמח אם תחסכו תגובות בכיוון "תמכור ותקנה רכב עם הנעה אחורית". תודה מראש לעונים! איתי.
הודעה אחרונה מאת E-man, -
האם המוצר באמת משפר ? 1 2
מאת איתיב-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חברים שלום אני עדיין לא רשאי להעלות קישור אז הסביר. יש מוצר נעיין גליל ובתוכו מניפה שאמור לשבת בתוך ה intake המניפה מופעלת בעזרת כח האויר שניכנס. היא מגיע לכ 55000 סל״ד ובכך מסחררת/מסדרת ומאיצה את האויר בסעפת מה שאמור לאפשר ליותר אויר להכנס. אז האם זה באמת עובד ? אני לא בטוח ולכן אני שואל מצד אחד סיבוב המניפה רק בעזרת כח היניקה יכול לגרוע מכח המנוע מצד שני ״סידור״ האוויר הנכנס ע״י סיבובו יכול להאיץ אותו ועקב כך לגרום לו לזרום יותר יעיל מהר ובכמות גדולה יותר אז ?
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש צמיגים לרכב דייהטסו אפלאוז. (לא סיני) מידות: 175/70 R13 יש המלצות? תודה.
הודעה אחרונה מאת psychobozo, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רביעיית צמיגים ספורטיביים לבימר שלי, המידה היא רוחב 205 חתך 60 גודל 15. לצערי לא ניתן להגדיל את הג'אנט ברכב הזה מעל למידה 15 עקב השנתון הנמוך שלו, רק משנת 98 נכנס ה 16" .. למרות שזה אותו רכב. המידה הנוספת הקיימת היא 225x55x15 שאולי היא מעט יותר "ספורטיבית" כי זה ממש רחב וחתך טיפה יותר נמוך אבל זה ממש לא מתאים לג'אנט הנוכחי ואם כבר אני משנה מידה אז חייב גם חישוק רחב יותר גדול יותר וחתך צמיג באזור ה 40-50.. (אם מישהו מכיר מישהו שיוכל לעזור להגדיל את המידה ברישיון אשמח לקבל מסר פרטי) אז איזה צמיג ניתן להשיג במידה הזו? (205x60x15) מצאתי את ה Yoko C drive (לא יודע אם זה סי דרייב 1 או 2) במחיר של 370 ומצאתי Continental …
הודעה אחרונה מאת FaragMan, -
צ"יפ-איזה? 1 2
מאת dany- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אז אחרי כמעט חודש עם הרכב במצב סטנדרטי אני מרגיש שאני מוכן לעוד כוח, עשיתי קצת בירורים על 3 הצ"יפים המוכרים, המחיר זהה +- 200 שקל. הכח שמוסיף גם זהה בערך (מעלה ל210-1215 כוח סוס). איזה מהצ"יפים הייתם ממליצים? APR,REVO,או אפסולוט? המנוע הוא 1.8 טורבו(150 כ"ס במקור). לא מחפש לפרפר בכל רמזור,הרכב משמש אותי ליום יום ולכן לא רוצה לקפוץ לצריכה של 1 לחמש או לגמור את המנוע עוד שנה. רק את APR מסכימים להתקין לניסיון של 6 שעות,השאר אומרים שיחזירו את הכסף עד 30 יום במידה ולא אהיה מרוצה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת E&A-AUTOSPORT, -
ESP ב-207GT
מאת schwrz- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
טכנית זה לא שיפור אז אם אני לא במקום הנכון: סליחה. ESP נדלק אוטומטית מעל 50 קמ"ש, אשמח לעצות לגבי איך (אצל מי) מבטלים את ה"פיצ'ר" הזה בצורה שאינה בלתי-הפיכה ומבלי לעשות שינויים משמעותיים ברכב. בעלי מקצוע מבינים, אמינים וכו' תודה.
הודעה אחרונה מאת TheChaosWay, -
- 8 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום חברים אם אפשר המלצה על צמיג נוח ושקט . כלומר מה הוא הצמיג הכי נוח ושקט אם אפשר המלצה על צמיג שעונה לדרישות האלה ואם אפשר מחירים פחות או יותר אין הגבלה לתקציב והמידה היא 15" הרכב פיגו 308 2011 אשמח מאוד לקבל המלצות
הודעה אחרונה מאת dany, -
-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום לכולם מה אתם אומרים על הטבליות הנל: http://www.ffiisrael.info/
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
-
- 12 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
האם שווה לי לשים פילטר פתוח לרכב שלי. ואיזה פילטר בבקשה .. ??
הודעה אחרונה מאת ManOwaR669, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, כמה שאלות... יש לי בלנו 97 ידנית, 1.6 בנזין. כרגע יושבים עליה צמיגי 13 ואני רוצה לשים 14, כבר קראתי פה בדיוק מה אני צריך לעשות, השאלה היא כזאת, קראתי איפשהוא שאם אני מגדיל קוטר צמיג יהיה למנוע קשה יותר לסובב אותו מה שיגרום לצריכת דלק גבוהה יותר והאצה איטית יותר, אם אני מחליף את הג'אנטים למגנזיום (שוקל פחות מהרגילים) זה מקל על הסחיבה? בנוסף, למי שיודע, באוטו כזה אין ABS זאת אומרת הבלימה די חלשה, יש משהו שאני יכול לעשות כדי לחזק את הבלימה ולקצר אותה? אשמח לקבל כל רעיון מעניין לשיפור כל פרמטר באוטו, תהיו איתי כנים עד כאב, אם האוטו לא שווה את זה תגידו לי
הודעה אחרונה מאת ManOwaR669, -
- 9 תגובות
- 16.3 אלף צפיות
בס"ד כותרת
הודעה אחרונה מאת תמיר.ז,