Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין להסב את הGT להנעה אחורית והבנתי שיש קיט מסוים שאכן עושה את זה.

למישהו יש ניסיון עם הדבר? מישהו מכיר איזשהו קיט שעושה את זה?

זכור לי שעשו את זה בארץ עם GT כבר אבל עבודה "חפרית" ולא קיט מיועד.

אשמח לקבל כמה שיותר מידע על הנושא.

ברור לי שהרכב לא בנוי להיות הנעה כפול וזה ישנה את היציבות/התנהגות שלו.

פשוט האוטו הזה כלכך מושלם באמת מכל בחינה שקשה לי מכור אותו ולקנות איזה בימר, אבל הנעה אחורית זה אחד הדברים שחשובים לי ברכב. לכן אשמח אם תחסכו תגובות בכיוון "תמכור ותקנה רכב עם הנעה אחורית".

תודה מראש לעונים!

איתי.

פורסם

אימפרזה הנעה אחורית זה אחד הדברים היותר מגניבים שיש, בזמנו הייתה לע׳ אימפרזה כסופה הנעה אחורית.

לפי מה שאני זוכר האוטו היה קל לנהיגה וצפוי כך שלדעתי אתה עושה מהלך נכון( בהעדר אופציות אחרות בארץ להנעה אחורית חזקה).

בהצלחה!

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

הדיפרנציאל לא יחזיק את הכוח, תהיה בטוח שתפוצץ אותו אחרי כמה סשנים רצופים.

זוויות היגוי ממש קטנות, כי במקור יש לך ציריות שצריך לסובב.

חבר ואני חשבנו לעשות פרויקט דומה על WRX, וזה פשוט לא משתלם.

המנוע מתחמם מהר מאוד בסשן דריפטים, מה שיגרום לך לשבור קראנק, גם זה כבר קרה בארץ.

בכל מקרה, אם אתה רוצה לעשות דבר כזה, תשקיע עד הסוף.

יש לא מעט דיפרנציאלים מחוזקים במיוחד לזה, קיטים לזוויות היגוי גם כן ישנם, בנוגע למנוע אין לי מושג.

JEP.

פורסם

קיימים כמה קיטים חיפוש זריז באינטרנט ימצא לך אותם, אני יודע בוודאות שלPPG קיים קיט הסבה וגם LSD.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אני במקומך הייתי שוקל להחליף את הדיפרנציאלים לCUSCO.

1 WAY מקדימה, 1.5 WAY מאחורה ודיפרנציאל מרכזי CUSCO TARMAC.

האוטו יהיה הרבה יותר כייפי ויוציא תחת כל הזמן

פורסם
הדיפרנציאל לא יחזיק את הכוח, תהיה בטוח שתפוצץ אותו אחרי כמה סשנים רצופים.

זוויות היגוי ממש קטנות, כי במקור יש לך ציריות שצריך לסובב.

חבר ואני חשבנו לעשות פרויקט דומה על WRX, וזה פשוט לא משתלם.

המנוע מתחמם מהר מאוד בסשן דריפטים, מה שיגרום לך לשבור קראנק, גם זה כבר קרה בארץ.

בכל מקרה, אם אתה רוצה לעשות דבר כזה, תשקיע עד הסוף.

יש לא מעט דיפרנציאלים מחוזקים במיוחד לזה, קיטים לזוויות היגוי גם כן ישנם, בנוגע למנוע אין לי מושג.

JEP.

זהו מזה חששתי.

לגבי הקיט ביררתי והוא עולה 4300.

בהתקנתו יש צורך בפירוק הגיר שזה כבר צעד כבד.

התכנון שלי היה להשאיר את האוטו כמו שהוא ועלות הפרוייקט לא אמורה לעלות (לפחות בתכנון) מעל 6-7k.

אבל סיכון המנוע, החלפת דיפ וזוויות היגוי זה כבר מעלה את עלות הפרוייקט.

תודה למגיבים ואשמח לקבל עוד תגובות על הנושא.

תודה וחג שמח!

פורסם

מצטרף לזה שמעליי,

איך חברה כמו סובארו מרשה לרכבים שלה להתחמם בעת מאמץ?

בעיקר רכב טורבו שנועד לעבוד בסל"ד גבוהה למשך זמן.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

תקנה GT אחרת ותעשה עליה את הניסויים שלך! :evil:

את זאת תשאיר מקורית לקונה הבא. (אהמ אהמ! :wink: )

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

יש אחת ביד 2 שעברה הסבה להנעה אחורית.

על פי הכרות עם הבעלים הקודם שהוא בעצם עשה את ההסבה אני יודע שהיא הנעה אחורית,אך לא יודע מה מצבה כיום.

חפש ביד 2

אימפרזה לבנה שנת 2000 יד 5 מחולון קוראים לבחור אלירן

מקווה שעזרתי חג שמח

פורסם
בהעדר אופציות אחרות בארץ להנעה אחורית חזקה.

בארץ יש מספיק רכבים עם הנעה אחורית שהם מאוד חזקים. השאלה רק מה עומק הכיס. יש בימריות M, מרצדסים AMG ועוד.

מעבר לזה, חבל להרוס אימפרזה GT.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברורה לי הכוונה שלך, לא הבנת את הכוונה שלי.

ב 40-50K אין הנעה אחורית חזקה לצערי.

יש רק ב.מ.ו שנות 90 המאוחרות שנדיר למצוא פחות מ 200K ק"מ, מיאטות מתות ו3-4 סילביות.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

אימפרזה הזאת נועדה להיות הנעה כפולה ומכלולי הינע שלה מיועדים לחלוקת כוח בין הסרנים. זה עוד לפני משמעות חוקית ובטיחותית של דבר הזה (נכון שמרבית השיפורים לא חוקיים בארץ, אבל יש כלשהו גבול בין מה שיכול לנוע על כביש ציבורי למשהו שכבר לא - תחשוב שיצרן לא חשב שרכב הזה יהיה הנעה אחורית ולא כייל אותו לצורך זה, בסיבוב עם קצת איבוד אחיזה ומנוע חזק זה עלול להסתיים באסון). אני לא רואה משמעות במהלך הזה, עדיף להנות מרכב הזה כמו שהוא. אם בונים רכב למירוצים/דריפטים נטו, רכב שלא נע על הכביש - יש אפשרות לעשות דריפטרית מאוד עצבנית מE30 ובארץ יש פרוייקט מדהים של השתלת מנוע גדול ברכב הזה (אני לא יודע כיצד הסתיים הפרוייקט).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה רע לך ב328? אתה יכול למצוא חת שמורה ויפה בתקציב הזה וישאר לך אפילו קצת עודף.

מה רע ב193 כ"ס שאפשר בהשקעה של 1K להפוך ל215?

המנועים האלה לא מתים בכזו קלות ו200K למנוע כזה הוא שטויות (כמובן תלוי איך טיפלו ברכב).

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

חברים, כל אחד והשקפת העולם שלו.

אישית אני מעדיף מנוע טורבו חזק גם בשביל הנעה אחורית.

לדעתי 215 כ"ס זה נחמד אבל מתרגלים לכח מאוד מהר וכשרוצים להתחזק האופציה היחידה היא טורבו/סופר.

אגב, הייתה תקופה שחיפשתי 328, יד 7 220K ק"מ 72 אלף ש"ח?? המנוע מצופה מזהב או משהו?

יש אופציות יותר טובות.

😈Seat Leon Cupra 280😈

• תוכן חדש...