Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אסכם לך - אגזוז לחץ חוקי ותקני לא קיים בישראל. לפחות לא ב100%.

חוצמזה, שאף אחד לא יוכל לעזור לך בלי שתציין בהודעות הבאות שלך את סוג ודגם הרכב שברשותך.

נ.ב.

אגזוז לחץ הוא מושג שנקלח מעולם 2 פעימות (סוג מנוע שמשמש לדוגמא קטנועי 50 סמ"ק ברובם) - מפני שתפקידו לייצר לחץ ולהחזיר גזים (מלאים בדלק שלא נשרף) לתא מנוע לבעירה נוספת.

ברכב האגזוז שאתה מבקש נקרא אגזוז זרימה חופשית - כשמו מאפשר זרימה חופשית של גזים מהמנוע החוצה, ההפך הגמור מאגזוז לחץ.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
אני אסכם לך - אגזוז לחץ חוקי ותקני לא קיים בישראל. לפחות לא ב100%.

חוצמזה, שאף אחד לא יוכל לעזור לך בלי שתציין בהודעות הבאות שלך את סוג ודגם הרכב שברשותך.

נ.ב.

אגזוז לחץ הוא מושג שנקלח מעולם 2 פעימות (סוג מנוע שמשמש לדוגמא קטנועי 50 סמ"ק ברובם) - מפני שתפקידו לייצר לחץ ולהחזיר גזים (מלאים בדלק שלא נשרף) לתא מנוע לבעירה נוספת.

ברכב האגזוז שאתה מבקש נקרא אגזוז זרימה חופשית - כשמו מאפשר זרימה חופשית של גזים מהמנוע החוצה, ההפך הגמור מאגזוז לחץ.

אני מתכוון לזה שעושה רעש ולרכב הונדה סיווק 96

8)
פורסם

אתה צריך להפריד בין אגזוז חוקי לבין אגזוז תיקני.

יש לאגזוזים תקן, אבל זה לא הופך אותם לחוקיים בארץ.

החוק אומר שאסור למערכת הפליטה שלך להרעיש יותר מדציבלים מסויימים,

כל עוד תשים אגזוז שהוא לא SCREAMER (משמע אחד שאתה עולה מעבר ל4 אלף סל"ד מתחיל לצרוח ולהעיר את כל השכונה) אז לרוב לא יחפשו אותך וינסו להוריד לך את האוטו מהכביש.

הכל תלוי כמה רעש הוא יעשה..

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

מה החופש הגדול התחיל?, אה זה חופש פסח.

תשמור את הכסף של האגזוז לחץ המטורף שלך לקורס נהיגה מתקדמת.

אתה נוהג בסיוויק אוטומטית עם לדים בטח ורוצה שיהיה לך רעש מגניב, אז תמצא אגזוז סברינג-דרגון-סיני שקרי לבחירתכם שבור ב400 שקלים,שים אותו (חצי ממנו מגרד את האספלט) ותחשוב שאתה גבר עם רעש של במקרה הטוב נאקה מקיאה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
מה החופש הגדול התחיל?, אה זה חופש פסח.

תשמור את הכסף של האגזוז לחץ המטורף שלך לקורס נהיגה מתקדמת.

אתה נוהג בסיוויק אוטומטית עם לדים בטח ורוצה שיהיה לך רעש מגניב, אז תמצא אגזוז סברינג-דרגון-סיני שקרי לבחירתכם שבור ב400 שקלים,שים אותו (חצי ממנו מגרד את האספלט) ותחשוב שאתה גבר עם רעש של במקרה הטוב נאקה מקיאה.

אין לי רכב ואין לי כרגע כלום אני במצב עכשיו רק חוקר ובודק ואני רוצה לדעת כמה יעלה אגזוז שיעשה קצת רעש ויש לא יעשו לי כלום בקיצור

8)
פורסם

נו אם אין לך רכב מה אתה רוצה מאיתנו?!

עזוב'תי באמא'שך!

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
אני מתכוון לזה שעושה רעש ולרכב הונדה סיווק 96

אין לי רכב

הייתה לי הרגשה שהמשך תגובה תהיה בזבוז זמן...

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

אני מבקש מכל נהגי הנאסקר שהגיבו פה להרגע, בבקשה ממכם, אנחנו יודעים שעשיתם עשרות קורסים של נהיגה, הפרסים שלכם על המדף בבית וה STI שלכם חונה בחנייה המקורה שלכם. אבל אין צורך לזיין את המוח לכל ילד ששואל איך שמים אגזוז, אז תעשו טובה ותזדיינו מהפורום הזה כבר.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...