Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ESP ב-207GT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טכנית זה לא שיפור אז אם אני לא במקום הנכון: סליחה.

ESP נדלק אוטומטית מעל 50 קמ"ש, אשמח לעצות לגבי איך (אצל מי) מבטלים את ה"פיצ'ר" הזה בצורה שאינה בלתי-הפיכה ומבלי לעשות שינויים משמעותיים ברכב. בעלי מקצוע מבינים, אמינים וכו'

תודה.

פורסם

ESP דלוק כבררת מחדל (כלומר לאחר התנעה) אבל ניתן לכבות אותו עם כפתור ייעודי.

הבעיה היא שמעל 50 קמ"ש היא נדלקת גם אם כובתה קודם.

אין קשר לנורת אזהרה היות וזו ההתנהגות הנורמלית בדגם זה

(לעומת דגם ה-GTI למשל, שם המערכת נשארת כבויה ללא קשר למהירות)

פורסם
נדלק מעל 60 קמש .

זה הסטנדרט ב GT אין לך מה לעשות . פשוט תהנה מהנהיגה

ספר הרכב טוען 50 (וזה גם מה שראיתי בפועל) אבל המספר המדויק לא באמת חשוב.

מגיגול אקראי אני יודע שקיימת דרך לעקוף את זה, פשוט לא מצליח למצוא פרטים בשום מקום.

זה לא בדיוק דגם נפוץ בארץ אבל בטוח יש מישהו שיודע, לכל הפחות להפנות אותי בכיוון הנכון...

פורסם

המערכת חוזרת לעבודה מעל 50 קמ"ש , יש אפשרות לבטל דרך תוכנה אבל זה גורר בעיות מכיוון המחשבים שיושבים על תקשורת CAN לא ימצאו ויהיה לך ציפצופים ותקלות , לכן באופציה היחידה זה לבטל דרך מתג ואז כל המערכת מבוטלת לצורך נסיעה ספורטיבית (זה מה שרצית) ושאתה מסיים מחזיר מפסק למצב קודם.

לא ממליץ לבטל את המערכת ESP מבחינה בטיחותית

פורסם
מה לעשות אבל אני אחד הבעלים של אחד כזה והדבר כבר נבדק !!

נתן,

קודם כל אני מודה לך על התשובה ולא הייתה כוונה להטיל ספק בכוונותיך הטובות,

פשוט נתקלתי בכמה אתרים (מעטים אומנם) שמהם משתמע שזה אפשרי.

הפורום לא נותן לי לשים קישור אבל אם מחפשים בגוגל "disable esp 207 gt" אפשר לראות שניים כאלה...

פורסם
המערכת חוזרת לעבודה מעל 50 קמ"ש , יש אפשרות לבטל דרך תוכנה אבל זה גורר בעיות מכיוון המחשבים שיושבים על תקשורת CAN לא ימצאו ויהיה לך ציפצופים ותקלות , לכן באופציה היחידה זה לבטל דרך מתג ואז כל המערכת מבוטלת לצורך נסיעה ספורטיבית (זה מה שרצית) ושאתה מסיים מחזיר מפסק למצב קודם.

לא ממליץ לבטל את המערכת ESP מבחינה בטיחותית

יניב, אני לא בטוח שהבנתי, אתה מדבר על התקנת מפסק נוסף?

• תוכן חדש...