Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רביעיית צמיגים ספורטיביים לבימר שלי,

המידה היא רוחב 205 חתך 60 גודל 15.

לצערי לא ניתן להגדיל את הג'אנט ברכב הזה מעל למידה 15 עקב השנתון הנמוך שלו, רק משנת 98 נכנס ה 16" .. למרות שזה אותו רכב.

המידה הנוספת הקיימת היא 225x55x15 שאולי היא מעט יותר "ספורטיבית" כי זה ממש רחב וחתך טיפה יותר נמוך אבל זה ממש לא מתאים לג'אנט הנוכחי ואם כבר אני משנה מידה אז חייב גם חישוק רחב יותר גדול יותר וחתך צמיג באזור ה 40-50..

(אם מישהו מכיר מישהו שיוכל לעזור להגדיל את המידה ברישיון אשמח לקבל מסר פרטי)

אז איזה צמיג ניתן להשיג במידה הזו? (205x60x15)

מצאתי את ה Yoko C drive (לא יודע אם זה סי דרייב 1 או 2) במחיר של 370

ומצאתי Continental conti Premium contact (גם לא יודע איזה ספרה..) אבל המחיר הוא 660

יש גם Toyo cf1 (שזה נראה לי צמיג ירוק?)

וגם מה שיש לי כרגע.. (מישלין אנרג'י, גם צמיג ירוק, הוא לא רע אבל הוא גם לא מספיק בשבילי)

אני לא רוצה להתאכזב כי צמיג זה דבר מאוד חשוב עבורי, ברכב הקודם היו לי S drive ונהנתי מאוד ואני לא רוצה משהו פחות ממנו, רק יותר טוב.

כל שאר הצמיגים כמו toyo r1r או Egale f1 או goodyear Asimetrix או הרבה שמות אחרים טובים לא קיימים בכלל במידה שלי..

פורסם

על פי ספרות של BMW אתה יכול להרכיב גם 225/50R16, גם 225/45R17, וגם 235 או 245/40R17 אם בא לך להשתגע.

שים לב! התקנה של צמיגי 225 ומעלה דורשת התקנת קיט שמגביל את זוויות ההיגוי.

אתה צריך לבדוק אם זה כתוב גם באוטודטה תוכל לרשום את זה בלי יותר מדי סיבוכים במכון טסטים, אם לא תצטרך להשיג מכתב מהיבואן הלא נחמד. אני הצלחתי לרשום מידה נוספת בעמדה מספר 1 של משרד הרישוי בעזרת מדבקת ניפוח הצמיגים שקיימת בקורה B של הרכב, תבדוק מה כתוב שם.

אני הייתי נשאר עם המידה שיש לך היום וקונה קונטיננטל פרמיום קונטקט, הצמיג המועדף עלי. תעשה השוואת מחירים אם תוכל להשיג מחיר יותר טוב. עבור הE46 שלי קניתי פעם אחרונה לפני כשנתיים במידה 205/55R16 ב525 ש"ח, למרות שקיבלתי גם הצעות בהרבה יותר.

עבור הE30 במידה 195/60R14 נאלצתי לעשות הזמנה מיוחדת מאחר והיבואן אינו מחזיק את המידה הזאת בארץ. הם צפויים להגיע עוד חודש ויעלו לי יותר מ660 ליחידה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בגלל שהרכב שלי שנת 92 גם בקורה B וגם באוטו דתא ואפילו הגברת הנחמדה ממכון הטסטים בדקה בספר גדול שכתוב לה שם הכול (כמו אותו דתא רק שבספר)

והמידה המקסימלית היא 225x50x15 (שהיא רחבה מידי עבור הג'אנט הנוכחי)

ואחריי יש את המידה שקיימת אצלי.

מאיפה קנית את הקונטי?

• תוכן חדש...