Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עוד כמה ימים תגיע אלי הסיאט שלי .

הזמנתי אותו מסוכנות סיאט .

יש לו מנוע 1.8 TSI כ"ס 160 . גיר אוטומט 7 הילוכים

השאלה שלי האם אפשר לשפר את הרכב הזה .

ואולי גם מבחינת היופי אם מישו מכיר איזה דברים יפים אשמח להצעות ..

תודה לאון

ב26.02.09 יוצא לי המלווהההההה=]]]

פורסם

לרכב יש מגוון רחב של שיפורים, אם השלדה והמתלים זהים בצורתם והרכבתם לfr ולקופרה אז בכלל ההיצע ענק גם אם לא אז ישנן מלא אופציות במצב הנוכחי ויש ניסיון עם הרכבים הנל בארץ.

בכל מקרה לדעתי לפני שאתה רץ לשפר תן לעצמך זמן עם הרכב במצבו המקורי, תנתח מה אתה אוהב יותר ומה חסר לך, מניסיון זה משתלם כשמסתכלים לאחור.

לצורך העניין אם לדוגמה כוח זה מה שחסר לך אז יכול להיות שציפ זה הכיוון הראשוני, לחילופין שיפור אחיזה והתנהגות ובולמים קפיצים או קויילאוברים יהיו הכיוון.

קיצר קח את הזמן ללמוד את הרכב אחר כך מתחרטים, וההשקעה לעולם לא חוזרת!

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

כן ברור שאני אהיה עם הרכב ללא שיפורים בהתחלה ..

ניראה איך הוא מתנהג והכל ..

לגבי הציפ הבנתי שעדיף לתכנת ...

איפה אפשר לעשות את זה בצפון (אני מהקריות)...

פורסם

ועוד משו ששכחתי

לגבי פורק לחץ..

אפשרי להתקין פורק חיצוני לרכב הזה (אוטומט 7 הילוכים)

פורסם
ועוד משו ששכחתי

לגבי פורק לחץ..

אפשרי להתקין פורק חיצוני לרכב הזה (אוטומט 7 הילוכים)

משהו חדש :confused: פורק לחץ לגיר?

פורסם

לגבי פורק אז בגדול בכל רכב גודש כלומר עם טורבוניה יש פורק חיצוני או פנימי, במקרה שלך קיים פורק חשמלי אשר פורק את שאריות הגדישה חזרה ליניקה (פנימי). יצרנים בחול המציאו לפורק הנל ספייסק אשק מתלבש על הפורק החשמלי ולמעשה מאפשר לאוויר לצאת החוצה ובכך יש רעש של פריקה, הרעש נשמע כמו לחץ אויור של אוטובוס ואני אישית לא מתחבר. ניתן לשים גם קיט יניקה שגם מאפשר לשמוע את רעש הפריקה.

בכל מקרה לפריקה אין קשר לגיר , הפריקה מתבצעת בעזיבת הגז.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

פורום שיפורים דן ברכבים שבבעלותך, קבל את הרכב, סע עליו קצת וחזור לפה עם נקודות ספציפיות שאותן אתה רוצה לשפר.

עד אז, ננעל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...