מכירה - חלקים, חלפים, אביזרים, שיפורים ועוד
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של אביזרי רכב מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לאביזרים לרכב (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, רכבים למכירה ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק אביזרים שנרכשו שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לשנות פרטים במודעה יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי אביזר כזה או אחר. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב החלק וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא אביזרים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" או במסגרת פורום שיפורים, בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
- החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X".
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש בה"פ לאחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם ועליהם.
בתודה, ההנהלה.
7,614 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
למי שמעוניין סטים אחרונים בהחלט, מדבקות ויניל באיכות הגבוהה ביותר! http://www.ebay.com/itm/200882976341?ss ... 1555.l2649 http://img.photobucket.com/albums/v283/domo2/22_zps822db092.jpg[/img]"]
הודעה אחרונה מאת domo2, -
- 0 תגובות
- 594 צפיות
מגיע סט של 3 גומיות וגריז כחול לטמפ' גבוהות של מוביל. 50 ש"ח
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
- 0 תגובות
- 646 צפיות
למכירה: מוט מייצב VTI -מוט מייצב אחורי תחתון. -מחשב P-28. אוט. 600 ש"ח. מי שרוצה פחות אז לא אצלי. -קסדת שואי כחדשה. 2000 ש"ח. צביעה מיוחדת. -מעיל מגן של חברת LOOKVEI. מיוחד מאוד וחזק מאוד. -DVD אלפיין W520E. חדש בקופסא! עוד לא נפתח. 4000. -מכסה מנוע מקורי וטמבון קדמי של קופה/הצבק. 93-95. -ליפ קדמי של טייפ R. חדש 600 שקל. -חוטי הצתה אדומים. ישבו על הרכב חודש בקושי. - משענת יד ירד מסויק 4 ד. מתאים לשנים 92-95. 0509966006 כל הקודם זוכה. איזור ירושלים. יש אפשרות למשלוח.
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
- 2 תגובות
- 940 צפיות
גריל חדש לא הורכב ולא יצא מהניילון המקורי! תוצרת גרמניה. תמונה להמחשה.
הודעה אחרונה מאת danielfp02, -
- 0 תגובות
- 828 צפיות
מוצעות למכירה סט רפידות בלימה קדמי ואחורי (ניתן לרכוש גם בנפרד) לסובארו STi שנתונים 2002- 2007 (ייתכן שמתאים גם לדגמים חדשים יותר). הרפידות בנויות מחומר בעל מקדם חיכוך גבוה מהרגיל, ומספקות עוצמת בלימה חזקה משמעותית מהרגיל. חברת HAWK, רפידות מדגם + HP Sport. מחיר נדרש: כל סט - 800 ש"ח מחיר לשני הסטים - 1,500 ש"ח. בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
- 1 תגובות
- 706 צפיות
ישבו אצלי על הרכב פחות מחצי שנה הג'אנטים נמכרו כולם במצב מצויין אחד מהם חדש לגמרי כי בקודם היה פאנצ'ר פינתי שלא היה ניתן לתקן לכן 3 מהצמיגים הם TOYO T1R ואחד מהם הוא FALKEN באותן המידות המידות הן 235/40/17 http://images.ceneje.si/products/thumbnails/ImageHomePageZoomed/toyo-proxes-t1r-2524396_1024x768.jpg מחיר מבוקש, על כל ה4 - 1200 ש"ח, גמיש במעט. איזור מגורים : באר שבע - 0572119999 דורון
הודעה אחרונה מאת AzurA, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
1) קיט קסנון H7 בגוון 4300K (לבן אפרפר, אותו הגוון כמו קסנון מקורי מהחברה כדי להמנע מהשוטרים), מתאים מגוון רכבים. חדש בקופסא, לא הורכב מעולם. By redroze at 2012-05-28 Uploaded with ImageShack.us 2) כבל שמשאיר את השליטה מההגה והתצוגה במסך הקטן בדשבורד ברנו קליאו B (ל-HU מסוג אלפיין אם זכרוני אינו בוגד בי). 3) APEXI AUTO TIMER, חדש בקופסא, לעולם לא הורכב, נפתח רק בשביל לראות שכלום לא חסר, לפרטים נוספים על מוצר כנסו לפה. 4) ידיות לקיפול המושב בקליאו ספורט (יש לי אחת ואני צריך לחפש את השניה). מדובר בידית הקטנה (לא הגדולה) בנמצאת בחלק הפנימי של המושב (לא בצד של הדלת). 5) ספר היינס לפורד קפרי II 1974-1979 למנועים 1600 ו-2000 סמ"ק. Upl…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 613 צפיות
שלום לכולם כול החלקים שאני מפרסם תקינים לחלוטין ופורקו מוולקן שנת 92 נפח מנוע 1.9 הכול ניתן להחלפה תציעו מה שבא לכם כי אני חייב לפנות מקום במחסן 1. סט מאווררים מקוריים לרדיאטור ומזגן מגיעים כיחידה אחת עם התושבת הגדולה וצמה מקורית רק להרכיב מתאימים לעוד רכבי psi תקינים לחלוטין דורש 100 שקלים בלבד. 2. סוויץ מקורי וולאו כולל זוג מפתחות אחד מקורי אחד חליפי במצב חדש מתאים לעוד רכבי psi מגיע קומפלט רק להרכיב דורש 100 שקלים בלבד. 3. סעפת יניקה מקורית מפלסטיק ללא מצערת או חיישנים! במצב תקין לחלוטין מעולה למי שנשברה הסעפת, יכול להתאים לעוד רכבי psi דורש 100 שקלים בלבד. 4. רדיאטור מזגן מקורי במצב תקין לחלוטין דורש 50 שקלים בלבד. יכול להתאים לעוד רכבי psi 5. רדי…
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
1800ש"ח
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
- 0 תגובות
- 604 צפיות
ברשותי ג'אנט אחד כמו בתמונה, יכול להיות יעיל למי שיש סט ורוצה אחד רזרבי או שיש לו אחד פצוע. ימכר תמורת 250ש"ח. כולל הצמיג.... 053-5303162 ליאור
הודעה אחרונה מאת ליאורZX, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, מוכר רקע ללוח שעונים של BMW E46 יש לי שניים, הראשון מקורי (שחור) והשני בצבע אפור כמו בגרסאות M3 ובאיכות גבוהה מאד! המחיר: למקורי: 50ש"ח לרקע האפור: 120ש"ח ליאור 057-8102633
הודעה אחרונה מאת ליאורZX, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראשים WRX מושלמים ראשים GT מושלמים יש גם ראש של GT 98 בנוסף מזרקים WRX מקוריים צינור יניקה מקורי WRX\GT טורבו TD04 אפ פייפ WRX מקורי ואפ פייפ GT מקורי גיר GT מושלם כוהל GT אירפלומטר GT אירפלומטר STI בוכנות של 2500 COSWROTH קראנק 2.5 ליטר מדחס מזגן GT גאנטים GT שנת 2000 ספוילר מקורי GT צנרת 3 אינץ GT\WRX\STI של BLITZ קיט אינטרקולר חזית+ פורק HKS לWRX\STI דאבל דין פיוניר ללא GPS פיוניר במצב חדש בקאקס\ביצה לאימפרזה GT+כל האחורה של GT כולל ברקסים פנסים אחורה GT מקוריים צנרת מקורית GT הזרקת מתנאול לבונטה במחיר מצויין בלוק 2.5 עם רישיונות מקורי במצב חדש בלוק 2 ליטר קלוזדק עם רישיונות במצב חדש קיט ברקסים של פרודרייב עם צלחות מחורצות…
הודעה אחרונה מאת GT-TURBO, -
- 1 תגובות
- 796 צפיות
דוד מעבר של Vibrant מתאים לשמש כדוד אמצעי ,בקוטר "2.5 . חדש לגמרי באריזה! כמו זה: http://www.jayracing.com/index.php?main_page=popup_image&pID=3638 מחיר 700 ש"ח. 0503354331 ירון
הודעה אחרונה מאת G FORCE, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 669 צפיות
רכב במצב מצוין פשוט מעוקל והוחלט למכור או שלם או לחלקים הרכב נוסע במצב טוב מאד כסאות חשמל סאן רוף הכל עובד מפרסם עבור חבר בועז 0523640508
הודעה אחרונה מאת eran mizrahi, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה הרבה חלקים של מנוע M40 ועוד כמה חלקים של E30 במחירים הוגנים. תזכרו שגם לE36 היה מנוע M40 חלקי M40: -ראש מנוע 1800 תקין ב100%. מעולם לא התחמם,במנוע היו רק מים כחולים של ב.מ.וו, כן צריך להחליף את הקאמשאפט והנדנדים,אבל חוץ מזה הראש מושלם!!! מעולה למי שרוצה ראש בהיכון או רוצה לעשות ניסויים על ראש כלשהו (טורבו אהמ אהמ )- מחיר: 450 שקלים גמיש. -קרטר שמן M40 במצב מושלם+אטם קרטר שניהם במצב מושלם!!!. רוב הM40 מופצצים את הקרטר בשלב כזה או אחר בגלל הצורה המאוד נמוכה שהוא יושב, התיקון הנפות הוא שמנסים לרתך אותו,כמובן שזה לא מחזיק בד"כ. מחיר לשניהם- 300 שקלים גמיש קלות -אלטרנטור במצב מושלם, מעולם לא עשה בעיות וסחב מערכת די כבדה בלי היבהובי אורות או …
הודעה אחרונה מאת E-man, -
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
סט קדמי נסעו כ-6000 ק"מ במצב מצויין 312 מ"מ מתאים לגולף gti mk6 שיפור בעוצמת הבלימה ובעיקר בעמידות. הסט יד ראשונה ונמצא ב PIt Stop כל מי שרוצה מוזמן לגשת ולבדוק וגם להרכיב 1500 ש"ח (חדש 3000 ש"ח) 0526065066 טל
הודעה אחרונה מאת kremi, -
- 0 תגובות
- 856 צפיות
שלום ברשותי שובר זיכוי לקניית מצבר בשווי 500 ש"ח. יש לי אותי כי החזרתי את המצבר שקניתי שבועיים אחרי שקניתי אותו עקב החלפת רכב. השובר מקנה לכם לקנות איזה מצבר שתרצו מהמבחר שהמוסך מציע ב-500 ש"ח. אני מוכר אותו ב- 450 ש"ח. המוסך נמצא בצומת בילו. לפרטים יש לפנות אליי בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת דרור ע, -
- 0 תגובות
- 585 צפיות
שלום, נשארו אצלי שלוש טאסות 14" חדשות באריזה, כולל ארבעה חישוקי חיזוק פנימיים. אשמח להחליף בסט 13" או למכור במחיר סמלי. נמצא בנתניה/כפ"ס/אזור עפולה במהלך השבוע, אפשר לפנות בפרטי או באימייל המופיע בחתימה.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 3 תגובות
- 838 צפיות
רכב קומפלט לפירוק כולל מנוע וגיר.האוטו בצבע כחול כהה ללא תאונות שנת 99 0504070969 האוטו נימצא בקריות
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
שמן Agip 5w40
מאת AVI32- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה שני גלונים 4 ליטר אג'יפ 5W40. המחיר 120 ש"ח ליחידה, 200 לשניהם. בה"פ
הודעה אחרונה מאת AVI32, -
- 0 תגובות
- 587 צפיות
כמו בתמונה. מתאים למנועי 2.0 XU של צרפתיות 8 שסתומים בה"פ
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
- 0 תגובות
- 655 צפיות
כמו בתמונה, כולל הפנל המרכזי עם סמל רנו. מצב סביר. בה"פ
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
מצלמת רוורס
מאת sa_ka- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצלמת רוורס כולל אינפרא לראיית לילה חדש בקופסה! הכי זול שיש! 100 ש"ח 0526520011
הודעה אחרונה מאת sa_ka, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מרווח ברגים 4X100 (מתאים ליפניות וגרמניות בעיקר). נמכרים מכיוון שלא התאימו לי ברכב. 800 ש"ח גמיש 054-4215678 עוז.
הודעה אחרונה מאת ozio, -
- 0 תגובות
- 789 צפיות
חלקים לשירוקו מארק 2 - יש מכסה מנוע בלי מכות. 2 דלתות ( אחת עם מעיכה ואחת כמו חדש ). 2 כנפיים קידמיות בלי מכות... איגור 0547424178 איסוף ברעננה
הודעה אחרונה מאת vip2000, -
חלקים מאזדה 3
מאת stav-bd- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כל מיני חלקים שפרקתי מהאוטו של אחי אחרי שהוא השביט אותו והפך אותו לבאגי במחירים מעניינים [תשאלי בפרטי מה שאתם רוצים כי זה מלא חלקים אפילו כאלה שסתם פירקתי בישביל לראות מה יש מתחת ממנורה של הגיר שהחפלתי למאזדה של אבא שלי ועד לבורג של האגזוז ] אפשר להסתדר במחיר פחות או יותר שבת שלום קארספורום
הודעה אחרונה מאת stav-bd, -
- 0 תגובות
- 601 צפיות
חדש בקופסא לא נפתח, רקע שחור. פרטים בה"פ.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה: 4 ג'אנטים במצב חדש ללא שריטות בכלל כולל 4 צמיגים במצב טוב של חברת TOYO R1R 052-7808053 אבי אני מאזור המרכז
הודעה אחרונה מאת avioved, -
- 0 תגובות
- 794 צפיות
למכירה מאורר מנוע לאלפא 147 חדש מקורי באריזה המקורית לא היה מורכב מעולם!!! 500 שקל וגמיש 054-4977751 עמיר
הודעה אחרונה מאת ע מ י ר, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מוכר זוג פנסי חזית למאליבו 2008-2013. הפנסים משומשים אבל נראים כחדשים, ללא שריטות, מכות או שבירות. קיבלתי לרכב שלי כספייר ואין לי בהן שימוש. מגיע עם כל הצמת החשמל והחיווט ונורות פיליפס מקוריות. ישנן אפילו את הקופסאות של הפנסים. בחברה מוכרים אותן ב 3000 ש"ח לזוג. מחיר שלי: 1200 ש"ח לזוג. תודה.
הודעה אחרונה מאת vo364,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,493 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Haim_gds
- מיץ פטל
- Mike Lowrey
- BeBest
- Rongaflugen
- SlowRide
- ofer-1973
- outnex
- nglancer
- Night Driver
- Falcon_2024
- flytomars