מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רדיאטור+המאווררים-150 רדיאטור מזגן+מדחס-100 חלונות אחוריים לפיג'ו 205 3 דלתות-100 גומיות לדלתות האחוריים-50 טמבון אחורי אם תוספת-150 כנפונים של כל האוטו-300 שעון חום אוטוג'איז דגם SMOKE 150 ש"ח שעון טורים-150 לוח שעונים של GTI-150 ש"ח צמת חשמל ללוח שעונים של GTI, לכל בעלי ה205 הרגילות אחלה של פרויקט,יש אצלי גם תמונות איך עושים את זה 250ש"ח רתמות 3 כוכבים-150ש"ח מרימי חלונות חשמליים-150 ש"ח 2 חלונות 0542030439-יורי
הודעה אחרונה מאת yura18, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ככתוב בכותרת הרכב של אישתי למכירה, יד 2, 67000 ק"מ, צבע שמפניה. הרכב מטופל לפי הספר, וחוץ מ4 טיפולים לא ביקר במוסך,טסט וטיפול הבא בספטמבר. כל הקודם זוכה, רכב נדיר בשנתון שלו, יש לו גם בקרת שיוט,ציינגר,מרימי שמשות וחיישן רברס. מחיר 101,000 ש"ח, אני בפ"ת מאירן 0545-688753
הודעה אחרונה מאת mh53, -
- 0 תגובות
- 782 צפיות
של חברת SCRUTH 3 נקודות במצב טוב, כולל קופסא, מדבקה וברגים, מקצועית-250 שח, גמיש לרציניים , אפשרי החלפה על דוד פתוח והוספה מצדי. אני מרמת השרון 0522485197 URL=http://img64.imageshack.us/i/pict0289c.jpg/][/url]
הודעה אחרונה מאת amirxt, -
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
זוג ריקלינרים חדשים בניילון... כחול עם נגיעות שחור בצדדים דגם ספארקו איכותיים מאד לא איזה זבל .. 2200 שח לפרטים 0505400614
הודעה אחרונה מאת turbo guy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 973 צפיות
במצב טוב. לפרטים ה"פ.
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 1 תגובות
- 990 צפיות
למכירה משאבת מים ל (honda prelude (1997-2001 משאבת מים חדשה ,מחיר 350שייח 0545581321
הודעה אחרונה מאת markk, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה גולף GTI קופה בצבע שחור שנת 2001 משופרת מאד,מוערכת כ 400 כ"ס.מנוע בנוי עם טלטלים בוכנות וראש מחוזקים.גיר מחוזק,צנרת מלאה,בוסטקונטרולר,קולר גדול,סעפת משופרת ,מזרקים מוגדלים.רכב מונמך על קוני ויושב על 18" BBS מקורי.מוטות ייצוב קדמי אחורי.בלמי ברמבו מחורצים מלא קדימה.יד 5 מחיר85, גמיש האוטו לא שלי לכן לא לפנות אלי בכלל 0505599400 שי http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?ImgOnly=0&AreaID=2&ModelID=34&SubModelID=1648&FromYear=2001&UntilYear=2001&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
- 2 תגובות
- 826 צפיות
כמו בכותרת, 4 ג'אנטים ברזל (מקוריים) עם 4 טאסות של פיאט, יירדו מפונטו ספייס 2006 עקב מעבר למגנזיום. 200 ש"ח , זה המחיר סופי. גר בקריות. טלפון: 0509353552
הודעה אחרונה מאת ספייס06, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. למכירה ערכה קבועה לרכב של דיבורית בלוטוס. הדיבורית מדגם MOTOROLA T-605 . הדיבורית חדשה לחלוטין באריזה וכוללת אחריות לשנה!!! המחיר הזול בארץ רק 250 שקלים סופי לחלוטין!!!! ניתן לקבל בתוספת תשלום התקנה על ידי מתקין מקצועי! לפרטים בהודעות או בנייד 0502153344 תומר,אני מגדרה ומגיע לפעמים למרכז ולדרום. פרטים ותמונות על הערכה ניתן לקבל בקישור הבא: http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://assets1.everythingicafe.com/images/product_images/accessories/additional_images/3438/large/2.jpg&imgrefurl=http://store.everythingicafe.com/motorola-t605-bluetooth-hands-free-car-kit/3A87A3438.htm&usg=__T0yfFbiM-R5XjmmcGmSW62qUgaE=&h=753&w=729&s…
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
ניקוי מחסן
מאת upetar- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה, פריטים מענינים שאולי יעזרו לבעלי דשבו,רנו,ופיאט,ולא מזוהה .וזה רק ההתחלה.
הודעה אחרונה מאת upetar, -
- 0 תגובות
- 851 צפיות
אוטו במצב מצויין אחרי טסט בלמים קדמיים ואחוריים חדשים 200000 ק"מ אוטו שמור ומטופל לא נכנסתי איתו פעם אחת למוסך חוץ מטיפולים לתמונות: http://www.winwin.co.il/Cars/Search/SearchResults/CarPage.aspx?search=b8790a0650234ef64a3005bd8e1ab65d דור- 0523331034
הודעה אחרונה מאת DorViper, -
- 0 תגובות
- 904 צפיות
יש לי גיר ,מכסה שסתומים, ראש מנוע, פננסים ראשיים, כנפיים ,דלת נהג ,דיפונים ,מושבים, חגורות בטיחות ,כל מיני ברגים , גאנטים וטאסות וצמיגים ,משולשים של מערכת ההיגוי ,משאבת הגה ,מדחס מזגן והיחידה הפנימית של המפוח והמעבה ,רדיאטור מנוע ומזגן +וונטה ומאורר מכני ,תושבת למדחס מזגן ,פולי למשאבת מים ,צינורות של המשאבת הגה , אלטרנטור שצריך להלחים בו את הסליל ולהחליף פחמים ,בית פילטר אוויר , 4 מזרקים ,חלקי מערכת הזרקה ,תושבת במצב חדש לאחר צבע למצבר ,סעפת יניקה , דוד אמצעי של האגזוז עם הצינורות ועוד חלקים שאני לא זוכר כרגע..
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 0 תגובות
- 918 צפיות
למכירה: soundracer v10 חדש בקופסא. המוצר מתחבר למצת הרכב , מתחבר על תדר של רדיו, ומשדר צליל של מנוע V10 בהתאם לטורים. http://www.soundracer.se/ יש סרטונים גם בhttp://www.youtube.com. אני מאיזור השרון, פרטים ב052-61-60-413 מחיר: 200 שקלים. המוצר חדש באריזה המקורית + כל האביזרים.
הודעה אחרונה מאת oron, -
- 0 תגובות
- 940 צפיות
למכירה במצב מצויין בוסט קונטרולר של גריידי פרופק B השחור+שלט להגה של גריידי במחיר מצחיק של 1300 שקל בלבד
הודעה אחרונה מאת GT-TURBO, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי אותה בשבילי אך שלי טובה אז אני מוכר אותה . פרטים בה"פ.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
למכירה פוד ל2 שעונים לקורה
מאת Guest runner50- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה פוד 2 שעונים לקורה! בצבע שחור עשוי מפלסטיק קשיח. אין לי מושג לאיזה רכב זה מתאים,בכל אופן בקופרה זה לא התאים לי לכן אני מוכר... אפשרות החלפה לפוד מסגרת לפאנל של המערכת 150 ש"ח 0542275779
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נורות חדשות של פיליפס דמוי קסנון מאיר אור לבן ועוצמתי בדיוק כמו קסנון עובר טסט בדוק! מגיע עם נורות חניה לבנות.גוון 4300K. הנורות הם H7 050-6794410
הודעה אחרונה מאת BABY-HB, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
200 ש''ח כל אחד, בה''פ.
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 1 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
זאב נדיר בעור כבש ! (לא למחפשים פוזה...) לא ממש רוצה למכור – אישתי מכריחה....(קנתה לי אוטו חדש לגיל 50 ). למכירה מכונית פאר שבדית רבת יכולת - סאאב 9-5 אוטומטית , מודל 1998 ,על הכביש מסוף דצמבר 98 . נבחרה ע"י NCAP ו - FOLXAM כמכונית הבטוחה ביותר מבין מכוניות הסאלון – פאר , הדרוג בתוקף עד היום ! גדולה ומרווחת מבפנים , עם ביצועים של מכונית ספורט ! תמורת 33,500 ש"ח אין תמורה טובה יותר. יד רביעית , אצלי כשנתיים , במצב מעולה ונדיר. ללא תאונות / שילדה נקייה . כל המערכות תקינות ובמצב מצויין. נוסעת חלק ושקט להפליא עד שלוחצים... (לא עשיתי בפועל) אך ניתן , למשל, לשים בשער הגיא בקרת שיוט על 180 קמ"ש ותגיע לירושלים באותו קצב תוך 6 דקות....(עליות , סיב…
הודעה אחרונה מאת orankohn, -
- 1 תגובות
- 934 צפיות
למסירה גליונות "אוטו" ו"רכב" גליונות "אוטו" החל משנת 2003 ועד 2010 ברצף, למעט כמה גליונות שחסרים גליונות "רכב" החל הגליונות הראשונים ועד גליון 44 ברצף, למעט כמה גליונות שחסרים הגליונות ימסרו למי שמעוניין ללא תשלום אני גר באיזור כפר סבא נא ליצור קשר בה"פ שי
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מדובר בג'אנט כוכב יפייפה, גודל 14 אינץ', צמיגים במצב טוב 185/60/14. 4X100. אני דורש 1500 ש"ח! מחיר נוח מאוד והג'אנט שווה כל שקל.! 052-6513248 - דרור
הודעה אחרונה מאת Shotdown, -
- 0 תגובות
- 724 צפיות
מפרסם בשביל חבר: מנוע 1.6 ידנית. רכב שמור ביותר. טסט עד ינואר 2011. עוד פרטים במודעה ביד 2: 309. עמית: 052-5585032.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 0 תגובות
- 810 צפיות
נפח 1300 ק"מ 206000 טסט עד יולי 2010 נמכר בעצב לרגל מעבר לתל-אביב, העיר ללא חניה 5000 ש"ח ענת 0507970283 תודה
הודעה אחרונה מאת ענתא, -
- 0 תגובות
- 699 צפיות
למכירה סעפת יניקה אשר ירד ממנוע 1600 בוקסר, מאלפא רומיאו 146. בה''פ.
הודעה אחרונה מאת JEP, -
סט גאנטים 15
מאת Ovnimoon- 1 תגובות
- 725 צפיות
למכירה 4 גאנ'טים אונבירסלים+צמיגים מצב מצוין מידות:205-50-15 חתך ספורט רחבים 4.100 סט נעילת ברגים מיוחד מחיר-1500 ש"ח לכול החבילה 054-3428645
הודעה אחרונה מאת Ovnimoon, -
- 0 תגובות
- 903 צפיות
מגנזיום מידה 14 מרווב ברגים: 4X100 היו מורכבים על מזדה לאנטיס! מתאימים לרוב המכוניות שיש בשוק! ממש חדשים חודשיים על הכביש! 4צמיגים של דנלופ 185/65 במצב מצויין!
הודעה אחרונה מאת eliranglam, -
- 0 תגובות
- 817 צפיות
צנרת 2.5' כולל דאון פייפ לאיביזה.. במצב טוב ישבה כמעט שנתיים על הרכב. 1000 ש"ח לא כולל דוד אחורי יש אפרות גם לדוד אחורי, יש לי סברינג אובלי במצב טוב או דוד בנייה עצמית מנירוסטה חדש.. 0544-543518
הודעה אחרונה מאת אביעד 106, -
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
למכירה : גולף גי טי אי 1987 קלאסיקה אמיתית !!! הרכב נמצא במצב מכני וחיצוני חדש לחלוטין מושקע בהרבה מאוד כסף . הרכב אחרי שיפוץ כללי ללא תאונות . פנים הרכב : ח"ח , נ"מ , אזעקת ביפר +הנעה ע"י השלט , מערכת שמע .סלון ריקארו מעור שחור תפרים אדומים !!! הגה V5: .דיפון דלתות מעוצב בסגנון ייחודי בשילוב צבעים אדום שחור , תקרה ומגש אחורי עור . חיצוני : הרכב נצבע בצבע לבן מיוחד- ברק ישיר, עם השקעה אדירה בהכנה לצבע ובפחחות .טמבונים נצבעו בצבע הרכב , החלקת סמלים .אנטנה מקורית בגג .גג נפתח .כל גומיות הרכב הוחלפו לחדשות כולל גומיה חיצונית ופנימית לגג הנפתח . גאנטים BBS 17 + צמיגים 205-40-17 ברישיונות ! חלונות כהים .בקליות קריסטל אחורה .וישר קידמי יחיד .ידיו…
הודעה אחרונה מאת uzi c, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חדש בקופסא! Philips Blue vision. 200 ש״ח לשתי נורות h7 ושתי נורות לאור חניה. 054-6824815
הודעה אחרונה מאת לאון1984, -
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אינטרקולר חזית גדול+צנרת מנירוסטה בניה אישית היה מותקן על גולף GTI דור 4. ההתקנה והבניה של הצינורות נעשתה אצל איציק, לרועה המזל 4 ימים לאחר מכן האוטו עבר תאונה (לא חזיתית) והקולר ירד מהרכב בשלמותו כולל כל צינורות הנירוסטה. קולר והצנרת יושבים בבית. המחיר הוא 2000 להכל (לא מוכר בחלקים) אני מאזור המרכז. 0549478687-אלי או בה"פ צירפתי תמונה של הקולר יושב על האוטו...
הודעה אחרונה מאת tzahi85,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,712 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- לירון .ה.
- barak_m
- daniel.asu
- Mike Lowrey
- om2
- RK
- mikyl
- gpro
- תנטוש.
- itamar_by
- falou