מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,585 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 989 צפיות
הי, טסט עד 05/12 יד 4 מנוע מייבוא יש שטר מכר הרכב גמע כ-280K שזה לא המון בכלל לטיוטה קורולה צבע כסוף נבצע גג מכסה אחורי+קידמי עקב שרפת הצבע מהשמש מחלה נפוצה בקרב המכוניות הנ"ל \ מזגן תקין כל המערכות תקינות צמיגים 80% לא חדשים יעברו עוד טסט בקלות רכב אמין ,חסכוני, ונחמד . מעוניין החלפה על רכב גרמני בלבד A4 ,A3, מחיר:20 בפרטי בלבד .
הודעה אחרונה מאת 7172277, -
- 0 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
רכב שמור ואמין, מצב מצויין, מטופל בחום רק במוסך מרצדס המרכזי (יש ספר טיפולים מתועד) , צריכת דלק 1:20, 99 אלף ק"מ , כל הידיים פרטיות. תוספות : שעון זמן, שעון טורים, צמיגים חדשים, טסט לחצי שנה. הזדמנות נדירה! לרציניים בלבד. מחיר 36,000. לפרטים : 0545411761 תמונות : חל איסור מוחלט על פרסום קישורים במודעות המכירה, אם יש לך מידע נוסף ו/ או תמונות, נא לפרסם אותם בגוף ההודעה!
הודעה אחרונה מאת smart boy 21, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מפרסם עבור חבר טוב, מדובר על במוו E30. מנוע M40 1800, גיר ידני חמישה הילוכים, 2 חלונות חשמל עובדים מעולה. הרכב אחרי פחחות וצבע, נראה מעולה, כל הפנסים חדשים לגמרי, מאחור הפנסים מושחרים קלות. ג'אנטים דמוי בורבט, מידה 15, הרוחב 205 והחתך 55 אם אני לא טועה. הכל ברישיון. מבפנים הכל עובד, כל התאורה מושלמת, והרכב מאוד מפתיע לשנתון שלו. המנוע במצב מעולה, מאוד מאוד נקי. לאחר טיפול שמו, פילטר שמן, פלאגים וכיוון במכון להזרקה 'ארמונד'. לרכב מורכב אגזוז זרימה חופשית, נשמע מעולה. יש פרטים שבטוח שכחתי, מקסימום אוסיף בתגובה הבאה. המספר של הבחור: 0507747697, המחיר מבוקש הוא 23K. הנה 2 תמונות של הרכב:
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לא מכיר את הרכב, רק ראיתי אותו למכירה. 27000 שקל 0523-855842 משה מנוע1.6
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מוכר את הרכב שלי - סובארו אימפרזה שנת 2002 - מנוע 1.6 - ידני. הרכב נמכר בצער רב בגלל אישתי שרוצה רכב אוטומט ורק בגלל סיבה זו. הרכב עם טסט לשנה (עד ספטמבר), הוחלפו בלמים וגומיות הגה בטיפול האחרון (באוגוסט). 4 צמיגים בני שנה (2 בריג'סטון ו-2 מישלין - לא סיניים). הרכב שמור מכנית, כל הטיפולים מתבצעים במוסך מורשה - מוסך מרום ארגמן בבני ברק (מטפל גם ברכבים של שלמה SIXT). שילדה נקייה. מבחינה חיצונית הרכב נראה טוב. אין נזילות, אין חריקות. הרכב אמין מאוד (סובארו), ורואה מוסך רק כל 15 אלף ק"מ (אני איתו שנתיים וחצי), רכב עם אפס תקלות. לפני 50 אלף ק"מ הוחלפו טיימינג, ורדיאטור. היתרונות של הרכב: 1. צריכת דלק מאד נמוכה - יותר מיונדאי גטס, והרכב גדול, מרוו…
הודעה אחרונה מאת nati_g, -
- 0 תגובות
- 788 צפיות
שלום, יש לי פיאגי'ו SI שנת 97 משופץ לגמרי + חמוצים עם טסט בתוקף, בקיצור בונבון אמיתי אני מעוניין להחליף אותו בטרקטורון תקין מן הסתם הוא יהיה ישן ערן
הודעה אחרונה מאת eran_k, -
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת goshac, -
- 0 תגובות
- 736 צפיות
יש לי מאזדה 96 למכירה או החלפה על הונדה 95 0544447324
הודעה אחרונה מאת unbreakable, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב שייך לקרובת משפחה ואני רק מפרסם עבורה. פרטים של הרכב: שנת ייצור: 2002 יד- 2 מנוע- 1360 סמ"ק גיר- אוטומטי ק"מ- 101,000 צבע-כסף מטאלי מיקום: ת"א או ראשל"צ. סיבת המכירה: קבלת רכב מהעבודה. מדובר על רכב במצב מכאני תקין לחלוטין. טופל אך ורק במוסך מורשה פיג'ו. הרכב לא עבר שום תאונות מלבד מכת חנייה שקיבל מרכב אחר (שברח בלי להשאיר פרטים) וקיבל כיפוף בכנף הקידמית שמאלית. מלבד זאת המצב החיצוני מושלם. מחיר מחירון לרכב הינו 25,000 ש"ח. היא דורשת מעט יותר מכיוון שהרכב נמצא במצב באמת מושלם וכמעט שלא היה בשימוש. אנא רק מי שבאמת מעוניין שייצור קשר בהודעה פרטית ויקבל את הטלפון. יום-טוב! איציק.
הודעה אחרונה מאת itzic20, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שנת 99, 1600 סמ"ק, דגם GLX, צבע כסף, טסט עד מאי 2012, יד שלישית. הדגם המפואר של אותה שנה, ABS כריות אויר, מרים שמשות, 4 חלונות חשמל, מזגן (באמת שעובד מצויין), ה"כ, ישנו גם רדיו דיסק קורא MP3 עם רמקולים אחוריים של JBL. הרכב בבעלות פרטית מאז ומתמיד (לא ליסיניג/חברה/השכרה/מגרש או כל המצאה אחרת שקיימת בשוק). הרכב באמת שמור ועובר טיפולים בזמן, לפני כחודש בוצע טיימינג לרכב והוחלף רדיאטור. נמצא בבאר שבע ומגיע לעיתים לאזור קרית מלאכי. שווה בדיקה מחיר 19,500. פלאפון 052-8540864. Uploaded with ImageShack.us
הודעה אחרונה מאת נהג_חדש, -
- 3 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
למכירה אלפא רומאו ג'וליה סופר 1300. הרכב שנת 71. במצב מכני מעולה! לפרטים: 0578199438 ניר
הודעה אחרונה מאת NIRMINES, -
- 7 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
עובר טסטים ללא שום קומבינות. בבעלותי 3 שנים, נמכרת בעקבות מעבר לרכב חדש. לא מושך תשומת לב מיותרת חוץ ממבטים תמוהים של חובבי רכב. מעבר לפרויקט שהרכב עבר (נבנה ע"י DAVID A למי שמכיר) ומפורט למטה זה מה שאני יכול להוסיף ממה שהוא עבר אצלי: הרכב עבר מאז השתלת המנוע+גיר בשנת 2005 55K ק"מ (195K ק"מ) רדיאטור VALEO חדש. ברקסים קדמיים חדשים. טיימינג לפני 2שנתיים ו 20K ק"מ. פילטר אינבוקס של K&N. מצבר חדש. רביעיית TOYO T1R במצב מעולה. מטופל בשאפט בשלוש השנים האחרונות, מלבד החלפות שמן תכופות ע"י. מחיר מבוקש 31K ש"ח. 052-3806795 פרטי הפרויקט: הרכב הוסב באופן מלא מקצועי וחוקי לגירסת VTS ואף מעבר לכך, פרויקט שהסתיים ב מנוע VTS 16V 1.…
הודעה אחרונה מאת Tvr_speed_12, -
- 0 תגובות
- 995 צפיות
טסט עד 04-12. נפח 1300. יד רביעית. ידני. צבע כסף. איזור: צפון, טבריה והסביבה. מצב מכני מעולה, מצב קוסמטי בינוני. בהחלט רכב טוב. גמיש. נמכר עקב גיוס. אין מזגן. מחיר: 4,000 ש"ח. תמונות: http://images.yad2.co.il/Pic/201109/06/1_1/o/e1_1_1_172723_20110906220921.jpg http://images.yad2.co.il/Pic/201109/06/1_1/o/e1_1_2_172723_20110906220921.jpg http://images.yad2.co.il/Pic/201109/06/1_1/o/e1_1_3_172723_20110906220922.jpg http://images.yad2.co.il/Pic/201109/06/1_1/o/e1_1_4_172723_20110906220922.jpg פרטי יצירת קשר - פלאפון לא זמין בזמן הקרוב לכן אני זמין בפרטי או באימייל, [email protected]. חג שמח.
הודעה אחרונה מאת Utensil, -
- 0 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
בלב כבד, הבייבי שלי מועמד למכירה. נקנה לפני קצת פחות משנתיים, נבדק לפני קניה אצל מורי (מי שמכיר, המומחה לג'ימני וסמוראי) וגם עבר אצלו יישור קו לאחר הקניה. הצדדים הפחות אטקרטיביים שלו: יד 6 (05 ברשיון), 194,000 ק"מ. מה לעשות, יש רכבים שפשוט נועדו לעשות טוב לכמה שיותר אנשים. הצדדים המאוד אטרקטיביים שלו: טסט עד ה 7/2012 (עובר טסטים בקלות, עברנו 2 כאלה ביחד). צמיגים 215-75 ברשיון, מורכבים עליו מקסיס 731 (50/50) בני פחות משנה, טריים טריים. מעבר ליתרונות בשטח, הרוחב הזה של צמיגים משפר מאוד את נוחות הנסיעה גם על אספלט. מוגבה קפיצים, סט של טאפדוג, בולמים קדמיים טאפדוג, אחוריים מונרו. מגיני סף מדרגה גגון "מוניות" (אריה) מצבר בן כשנה. עבר טיפול 180 א…
הודעה אחרונה מאת MiKa_P, -
- 0 תגובות
- 942 צפיות
43,000 ק"מ במצב מצויין טיפול גדול לפני 1000 ק"מ פילטר פתוח K&N ספר טיפולים מלא אפשרות החלפה ברכב ספורטיבי הקונה יקבל: קסדה נפתחת, מעיל רכיבה +כפפות ותיק מיכל יוני 054-6209356
הודעה אחרונה מאת יואבי, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חבר מוכר את הפיג'ו שלו, רכב חמוד מאוד, זריז וחסכוני. טסט עד פברואר 2012. יד 3, 248K. מוכר בגלל שהוא סוגר הרבה ולא משתלם לו להחזיק רכב. 052-8830431 זוהר. הרכב נמצא כרגע אצלי בחניה ואני משתמש בו עד יום ראשון. באר שבע. הוא דורש 6000 אבל מוכן להתגמש. לכל אלה שתוהים מדוע הרכב אצלי, לא אני לא סוחר, הוא הביא לי להשתמש בו לסידורים בגלל תאונת דרכים שעברתי.
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- 2 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
פיז'ו 306 XSI שנת 96 שעברה לפני שנה הסבה ל-GTI-6 כולל מנוע RFS 167 כ"ס וגיר 6 הילוכים. לרכב זוג ריקליינרים של ספארקו. הרכב עבר צבע כללי וניראה מעולה. יש טסט לשנה החל מהשבוע. צנרת ללא ממיר - לאוטו צליל מדהים! כשאני קניתי את הרכב ביצעתי יישור קו בעלות כוללת של 12K. כל זה בחצי שנה האחרונה. בולמים וקפיצי הנמכה של של Weitec, חדשים כמובן. שיפוץ של שני הציריות. במערכת המזגן הוחלף הכול - מדחס, מעבה, שסתום ועוד, כל זה בעלות של 2200 ש"ח. סרן אחורי הוחלף ל-GTI6 וכמובן על הדרך שופץ ע"י קיט ייעודי של פיז'ו. בוצע טיפול ענק שבו הוחלפו של הנוזלים, שמן מנוע, שמן גיר, נוזל בלמים, נוזל הגה כוח, נוזל קירור. שמנים של Royal purple ותוספים לדלק ולשמן של פולידיין. הוח…
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
למכירה הונדה לגנד. שנת 1993 ka-7 מנוע 3200 גיר אוטומט. צבע לבן. האוטו עבר תהליך של שיפוץ מקיף במנוע וגיר רק לפני שבוע.יש תמנות של כול התהליך.האוטו נוסע פיקס והכול תקין.200+ כוח סוס. נכון לאכשיו אין לאוטו טסט שנתיים אבל אין מה לתקן,הוא ממש להיכנס למכון טסט ולעבור. מחיר 10000 שח ואין,זה לא גמיש. האוטו של חבר בעל מוסך.נמצה בקריות. נמכר עקב פרוייקט חדש. 0572434932 אנדרי
הודעה אחרונה מאת dedra, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
106 ראלי דור שני 158,000 ק"מ יד שביעית (06 בעלים קודמים) מודל 1997 הרכב ברשותי מאז פברואר 2005 - 6.5 שנים! היסטוריה חלקית של הרכב: http://106r.ueuo.com. שימו לב שיש 3 עמודים. תשתמשו בחצים בתחתית העמודים כדי לנווט. הרכב שמור בקנאות, בבעלותי מאז שהייתי בן 24 (וכבר חציתי את ה - 30). לפני כחצי שנה החלפתי מקום עבודה וקו רעננה-תל אביב הרבה יותר נוח על דו"ג. הראלי מכוסה, חונה מתחת לעץ ויוצאת לסיבוב אחת לשבוע-שבועיים. קניתי את הרכב מחייל. הרכב היה ברשותו 3 שנים והוא היה במצב מצויין. יש קצה שילדה מהבעלים שלפניו - פגיעה מאחורה בזמן שעמד ברמזור. יש חוות דעת מקצועית של שמאי שמתארת את אופי הפגיעה - היא זניחה לחלוטין. לפני שקניתי את הרכב הוא נבדק במכון קומיוטסט + מוסך…
הודעה אחרונה מאת Makover, -
- 1 תגובות
- 890 צפיות
יד 2 בתוך המשפחה, משמש כרכב שני. 129500 קילומטר. טסט עד מאי 2012. מנו לא מתחמם, גיר ללא בעיטות, ללא תאונות. מתחיב בבדיקה למי שירצה על שילדה, מנוע וגיר. ללא נזילות שמן / מי קירור. נמכר עקב התרחבות השמפחה. מחיר מחירון - 4700 לא גמיש. גבריאל - 0503055131 ירושלים
הודעה אחרונה מאת מודלה מודלה, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה טויטה קורולה לבנה 2005 105 אלף קילומטר במצב חדש !! ללא שריטה! כולל כל התוספות האפשריות מרימי שמשות חיישני רוורס הגה מעור מערכת שמע משודרגת כוללת רמקולים יקרים של אלפא סוניק קדימה ו 6.9 אחוריים . רביעיית תמיגי דנלופ אס פי ספורט לא נסעו יותר מ 10 k גיר מנוע במצב יותר מחדש . מחיר 56.000 אני זמין רוב שעות היום עד יום ראשון הבא אני טס חבל לפספס רכב שכזה כמו לקנות רכב מזקן רק שמור יותר. 054 5431722 רז
הודעה אחרונה מאת leibraz, -
- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בצער רב נאלץ למכור עקב קניית דירה. גולף כמו שרשומה לעיל יד שניה (01 ברשיון) עם 71000 ק"מ רמת גימור גנריישן, 150 כ"ס. שמורה ומטופלת למהדרין, הרכב אצלי כשנתיים עברה טיפול לפני שבועיים הכוללת החלפת רפידות יש לי את כל הקבלות על הטיפולים.(אני מהפדנטים ששומרים) אני נהג יחיד והיא ללא שיפורים/קריעות/או כל מיני מרעין בישין של ילדים. ברכב מותקנת מ"ע מולטימדיה 7 אינצ מסך מגע עם שלט הכוללת igo8,בלוטוס, כל סוגי החיבורים למנייהם, מצלמת רוורס, ועוד... לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר אלי, זוהר -050-6255755 לפניכם מיספר תמונות לצורך התרשמות:
הודעה אחרונה מאת zohar 27, -
- 0 תגובות
- 731 צפיות
אני מוכרת מיצובישי כריזמה שנת 2002, אני היד השניה, הרכב מטופל בזמן ובמוסכים מורשים של מיצובישי,הוא ברשותי משנת 2005, 174,000 ק"מ, כסופה, נהגת יחידה. האוטו במצב מעולה וללא תאונות...23,000 שח.
הודעה אחרונה מאת rechel1, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 993 צפיות
גולף 2 ליטר ידנית, יד ראשונה. 191500 ק"מ. צבע כחול כהה שמורה ומטופלת מיכנית. גמיש במחיר 0545930116
הודעה אחרונה מאת skitsa, -
- 0 תגובות
- 871 צפיות
מצב טוב, יד שנייה, יד ראשונה היתה השכרה, יד שנייה פרטית. 89000 קילומטר. 37000 אפשר להסתדר במחיר. 0508261800
הודעה אחרונה מאת UoUo, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יחידה בארץ! ביבוא אישי, יד 3, מנוע 2000 TS, שמורה ומטופלת. מושבי עור מקוריים. לא למחפשי מציאות. קובי 050-8877965 חל איסור מוחלט על פרסום קישורים במודעות המכירה. נא לפרסם מודעה שכוללת את כל המידע וכל התמונות בגוף ההודעה.
הודעה אחרונה מאת cb1313, -
- 1 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
למיטב ידיעתי פעם ראשונה שרכב כזה מוצע למכירה בישראל , נמכר בצער רב לטובת פרויקט חדש. DATSUN ( ניסן ) דגם 280Z מודל 1978 150HP , מנוע 6 צילינדר , נפח 2753 סמ"ק , הזרקת דלק ממוחשבת. רכב ספורט קופה יפני שנאמר עליו בשנות ה - 70 שעשה בית ספר לשאר הדגמים ששווקו בארה"ב. הרכב יד ראשונה בישראל מיבוא אישי , נרכש מיד 1 בארה"ב ( אוחסן כל חייו בגרא'ז מחומם ) - 61500 מייל מקוריים !! יש קלסר שלם מלא טיפולי תחזוקה בארה"ב. רכב מניע בנגיעה . למרות מקוריות הרכב השקעתי בפרוייקט המון משאבים וש"ע - הרכב עבר אצלי חידוש מכאני לכל המכלולים - הגה משופץ , בלמים חדשים ( קדימה ואחורה ) כולל משאבות בלם , משאבת בלם מרכזית , צינורות בלם + רפידות. 4 צמיגים חדשים שעברו פחות מ 500 ק"מ. מצמד ח…
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- 0 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
יש כמעט את כל החלקים, מנוע (רק מנוע) 700 שקל מנוע קומפלקט במצב מעולה. מזרקים 400 שקל. מחשב דרך מקורי עם צמה 500 שקל. מצבר 100 שקל. מי שיקנה הכל ביחד יקבל ב1300 שקל. גיר 1000 שקל במצב טוב לא דורש שיפוץ לא כלום, מחיר מציאה! ציריות 400 שקל ארבעתן, כל המערכת בלימה, סרנים וכו' למכירה במחיר מציאה ובמצב טוב. דלת נוסע 200 שקל, דלת נהג 150 שקל. סאנרוף 150 שקל. באגז' 250 שקל. ג'אנטים מקוריים בלי עיקומים וצמיגים במצב טוב 700 שקל. מנורות: קדימה 100 שקל אחורה 300 שקל. טמבון אחורי 150 שקל. סלון שלם דמוי עור עם משענת יד 500 שקל בלבד. עם דיפוני דלתות תואמים למי שרוצה (בלי תוספת מחיר). לעוד חלקים שלא ציינתי שלחו הודעה פרטית, איזור המרכז. החלקים מתאימים לכל…
הודעה אחרונה מאת Dragon_wars, -
- 0 תגובות
- 942 צפיות
למכירה מזדה 323 סידאן 1996 יד 04 אוטו מנוע וגיר תקנים שילדה בלי תאונות מחיר מצחיק או החלפה על הונדה 95 עד 96 0544447324
הודעה אחרונה מאת unbreakable, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
למכירה: הצרפתיה החצופה שלי. שנת 2002, צבע כחול מטאלי 139,000 ק"מ. עברה לאחרונה יישור קו ביותר מ12 אלף שקלים (קבלות). יישור הקו כולל: גיר חדש, ברקסים חדשים, רדיאטור חדש, משולשים, 2 ציריות חדשות, רצועת אביזרים, שמנים ועוד. בנוסף, נועלת רבעיית T1R במצב מושלם. תודלקה 98 בלבד (+ קבלות). שמורה, טסט עד סוף פברואר 2012. טלפון: 050-9112349 אלי.
הודעה אחרונה מאת Aino,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.