מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר: סוזוק גרנד ויטרה 1600סמ"ק אוטומט. 170000 ק"מ שנת 2001 כסוף יד 3 טסט לשנה. צמיגים חדשים מיגון מלא של אספיר. נקיה, שמורה ומטופלת. ללא תאונות, נסע רוב ימיו על שבילים וכביש. מחירון 43000, גמיש בהחלט. לבירורים ושאלות- שגב: 0542664279
הודעה אחרונה מאת loty, -
טיוטה שנת 99
מאת רינו- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה טיוטה שנת 99 אני יד 3 רכב במצב מציון יש מכה קטנה בכנף קידמי מישהו נתן מכה בחניה לא ראינו מיזה שמור מואד נהגת יחידה מוענין בהחלפה על מרצדס המחיר 22000 ש"ח מחירון 28000
הודעה אחרונה מאת רינו, -
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שנת יצור: 2008 (אפריל) דגם: s60 2400 (לא T5) יד: 2 (בתוך המשפחה) ק"מ: 48000 צבע: כסוף פירוט: הרכב שייך לסבא במקור לדוד, נמכר כי הסבא אינו יכול לנהוג יותר עקב מגבלה בריאותית. הרכב נקי! שמור! ומטופל אך ורק בחברה! מושבי עור טלפון סים מובנה ברכב רמקול במשענת ראש טלפון חוטי במשענת יד שליטה מההגה כל התוספות מלבד חלון גג! מחיר מחירון לוי יצחק: 108000 מחיר מחירון יד2: 112000 מחיר מבוקש: 95000 גמיש מאוד במחיר!!! הרכב חייב להמכר ומהר! ליאו - 0502081003
הודעה אחרונה מאת leonardo988, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים, אני מוכר, בצער, את הסוזוקי ליאנה שנת 2002 שלי, עקב רצון לעבור למכונית בשנתון מתקדם יותר. עוד רגע יפורטו הפרטים, וזה המספר לפניות/שאלות - 0503323184 (זיו) להלן הפרטים: רכב: סוזוקי ליאנה - GLX אוט' 5 דל' 1.6 (02-04) נפח: 1,600 שנה: 2002 יד: 2 ת. הילוכים: אוטומט סוג מנוע: בנזין טסט עד: 11-2012 - טסט לשנה שלמה! ק"מ: 133,000 צבע הרכב: כסוף מזגן: יש בעלות קודמת: פרטית בעלות נוכחית: פרטית מחיר - 25,000 שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת Hertzelinio, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הרכב מושקע מאוד. לרצניים בלבד המחיר 70000. טל: 050-2208738
הודעה אחרונה מאת Ezra Refael, -
- 0 תגובות
- 750 צפיות
סיויק שמורה מכנית מצב מצויין יש לעשות תיקוני צבע מגנזיום וצלחות ורפידות חדשות. מוכן להחלפה על גיר רגיל או הונדה או פגו 106 ראלי או gti או למכירה פלאפון-0526863791
הודעה אחרונה מאת ronig, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חברים, אחרי שקניתי לבית 2 רכבים חדשים, אני נאלץ למכור בשל רילוקיישן. מדובר באפלא רומאו ג'ולייטה לבנה, מסוף נובמבר 2010, עם 15000 ק"מ ועוד קצת יותר משנה וחצי אחריות (חדשה מהיבואן נמכרת עם שנתיים), ובפיאט פונטו איבו ספיריט 2011 עם 12500 ק"מ, ועוד שנתיים וחודשיים אחריות. מיותר לציין ששתיהן יד ראשונה. הג'ולייטה מדהימה, והחליפה את הוולקן שלי, שקנה יוני מהפורום (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=356780). לשתיהן היה נהג יחיד (אני בג'ולייטה, החברה בפונטו, כמובן ), ושתיהן ידניות! בוולקן טיפלתי באדיקות, ואני יכול להבטיח שהרכבים החדשים אפילו זכו לטיפול מפנק יותר, חניות מקורות בבית ובעבודה, ולעולם לא נשטפו במכונה אלא תמיד ידנית בחומרים של meguiars ועם …
הודעה אחרונה מאת יובל, -
למכירה-מרצדס c200 kompressor 2002
מאת Guest 458italia- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
מרצדס c200 kompressor 2002 במצב מכני מצויין , מטופלת בחברה,שמורה בקנאות 123000 ק"מ ,יד5. תוספות: סאנרוף,מצלמת רוורס,בלוטות,3 מסכי DVD+טלפון+gps והכל מובנה במסך אחד, מגנזיום,כסאות חשמל. שאסי נקי מתאונות ומנוע וגיר תקינים לחלוטין ,נוסעת רק על 5W-40 של מוביל.
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יונדאי i20 מודל 2009, יד ראשונה פרטית, דגם פרימיום 1400 אוטומט, עם 35 אלף קילומטרים. עלתה על הכביש בספטמבר, כלומר עם טסט לשנה. לפרטים נוספים נא לפנות לאלירן - 0542-561511
הודעה אחרונה מאת otonet.co.il, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לרגל קבלת רכב מהעבודה ורכישת רכב נוסף לאשתי אני מוכר בצער את הבימר האהוב שלי, אחת מארבע יחידות בישראל. 318i שנת 2003, E46, צבע כסף מיטלי. ידנית. מנוע 2 ליטר וולווטרוניק, 143 כ"ס. מקורית לחלוטין, נקייה מ"קשקושים קוסמטיים". גג נפתח, חישוקים מקוריים. 173,000 ק"מ, יד רביעית, הסטוריית טיפולים מסודרת מהיום הראשון. המכונית זריזה, מהנה מאד לנהיגה ואפילו חסכונית למדי. 0545-72-73-77
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 0 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
הרכב: מיצובישי קולט שנת 94 בעל 1600 סמ"ק גיר ידני 113 כ"ס. הרכב יד 14 למרות היד הגבוהה הרכב שווה המון עם 207K קילומטר.טסט עד 4.2012 הרכב מאזור נהריה ממושב בשם אושרת. הרכב אצלי כחודשיים וחצי והושקע בו המון כסף, כל הרכב עובד מ-א' ועד ת'. נוסע מעולה מנגיע בשנייה, בעל מערכת פיונר כולל באס ומגבר,מערכת מושקעת! ג'אנטים חדשים סאנרוף מקורי מהחברה! אזעקה עם שלט אגזוז זרימה חופשית ועוד. הרכב חונה בחנייה מקורה בלבד, בקושי נוסע בשל העניין שאני לפני צבא ורוב היום עובד עם הסעה הלוך חזור מהבית. הרכב באמת שווה כל שקל.נדיר מאור למצוא רכבים שמורים כאלו. הסיבה היחידה שאני מוכר אותו היא בשביל להתקדם לרכב חזק יותר תמונות של הרכב: …
הודעה אחרונה מאת אבי וקנין, -
- 2 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
הונדה S2000 , שנת 2006 בצבע כסוף , סלון 2 גוונים (שחור-אדום) , יד שנייה ו-23,000 ק"מ . מדובר במכונית שמורה באופן ראדיקלי , היא לא נחשפת לאור שמש או אבק (למעט אחת לכמה שבועות , למטרות טיפולים או טיולים) , מכוסת כל הזמן ומטופלת בכפפות בלבד . הבעלים הקודמים הינו טייס בקבע לשעבר שכבר לעצמו את המכונית כמתנת פרישה , מדובר באדם שהבין מכונות ושמר עלייה בדיוק כמו שאני שומר עלייה - לקח לי שנים לדוג את המכונית הזו והקזתי דם כדי לשחרר אותה ממנו . אם היא תימכר , בלב מאוד לא שלם ומלא חרטות , זה בעקבות החלפה למכונית אחרת . אני לא ממהר , יש לי אפשרות טרייד אין מעולה עלייה בעקבות העובדה שהרכבים בהם אני מעוניין קיימים בסוכנות , אבל יהיה לי קשה לתת לסוכנים לטפל בה ואני מחפש מישהו…
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
- 0 תגובות
- 859 צפיות
380K~ ק"מ. מנוע פיקס. מניע בנגיעה. לא נראה שיש בעיות מכניות. חייב להמכר. מכיר מבוקש 15000. גמיש. תמונות בקרוב. נמצא על ציר תל אביב חולון רוב השבוע. ימי שישי במושבי לב שרון.
הודעה אחרונה מאת urban.racer, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יצרן:יונדאי דגם: i20 שנת יצור: 2010 תאריך עליה לכביש: ספטמבר 2010 מנוע: 1600 עם 126 כ"ס. צבע: ירוק מטאלי אחריות: עוד שנתיים (ספט' 2013) קילומטראז': 24,700 ק"מ צריכת דלק: כליטר ל13 ק"מ. יד: ראשונה מצב: חדש לחלוטין, ללא שריטה, נקי, שמור בצורה אובססיבית, לא עישנו בו. בטיחות: חיישן לחץ אוויר בצמיגים, ABS, ESP, BAS, סה"כ 5 כוכבי בטיחות. תוספות (מקוריות מיונדאי): ג'אנטים 16", צמיגים רחבים, סאנרוף, שליטה מההגה, ריפוד אדום ספורטיבי. הוספתי הכהיית חלונות אחוריים (איכות גבוהה מאוד). מתחייב על הבדיקה (מנוע, גיר ושלדה). מחיר מחירון ע"פ יד 2 הוא 85,500. זה מה שאני דורש. תמונות: ניתן לפנות בפרטי או ב054-567-9000.
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
- 1 תגובות
- 750 צפיות
פורד מונדאו 2006 יד שניה 107000 ק"מ האוטו שמור ומטופל כמו חדש בלי נזילה אחת. צמיגים חדשים של פירלי, טסט עד ספטמבר 2012. לפרטים 0542018890
הודעה אחרונה מאת leibel, -
- 5 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר. למכירה סוברו אימפרזה WRX STI שנת 2004. יד 8, 138000 ק"מ. רכב שמור בקפידה מבחינה מכאנית , פנימית וחיצונית. לרכב מנוע בנוי. קוילוורים של TEIN. ברקסים חדשים. צמיגים חדשים R1R. 0545589968 בוריס
הודעה אחרונה מאת punz, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה סיאט איביזה טורבו שנת 2001 1.8T שמורה ומטופל בקפדנות אחרי קלאץ. הרבה תוספות לפרטים: אורי - 0543030575 חל איסור על פרסום קישורים מכל סוג, פרטים נוספים ותמונות ניתן לפרסם בגוף המודעה.
הודעה אחרונה מאת 0ri, -
- 0 תגובות
- 754 צפיות
סובארו אימפרזה דגם ניו אייג', 220k ק"מ, יד ראשונה פרטית, במצב מכני מצוין .טסט עד יוני 2012 מנוע חדש הוחלף ב180k ק"מ 0522844129 שמעון
הודעה אחרונה מאת nburrack, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה סיאט איביזה שנת 2008, עליה לכביש בנובמבר, יד ראשונה. צבע צהוב, מנוע 1600 ידנית, 105 כ"ס. עברה 53,000 ק"מ. סאנרוף, חישוקי מגנזיום, בקרת אקלים ובקרת שיוט. חונה בחניה מקורה בדרך קבע, צמיגים חדשים בני 4 חודשים. מבקש 62,000 ש"ח 054-7840343 משה.
הודעה אחרונה מאת Moses44, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה: אחת המכוניות הכי מגניבות שניתן לקנות! מדובר בbmw m3 e46 קבריולט שנת 2006 ידנית!(השנה האחרונה ליצור הדגם הזה) הרכב יד 3 והוא גמע בסה"כ 47,000 ק"מ הרכב חדש לחלוטין. מאוד שמור וגם נראה כך.פנים וחוץ חדשים,העור כמו חדש וכך גם צבע הרכב. תמיד חונה בחנייה מקורה. ללא תאונות או תיקוני צבע. אחריי טיפול וטסט ארוך. לרכב סט צמיגים חדש,איכותי ויקר. גג הרכב גם הוא ללא דופי ומתפקד נהדר. למרות הגג הנפתח יש תא מטען גדול מאוד ו2 מקומות פול סייז ליושבים מאחור. על ההתנהגות אין מה להוסיף שכן כל מילה מיותרת.הרכב מתנהג מדהים וספורטיבי בטירוף. יחד עם זאת הוא חסכוני יחסית(לא בצחוק) אמין לגמריי(ללא שום תקלה מעולם) ובמחיר הנדרש אין שום דבר שדומה לו 280,0…
הודעה אחרונה מאת לאון טאובס, -
- 0 תגובות
- 956 צפיות
מציאה אמיתית למי שמחפש מכונית קטנה וחסכונית במחיר מצוין - יונדאי i10 אוטומטית, מנוע 1250 סמ"ק (לא 1100) עם קצת פחות מ-42 אלף קילומטרים. הרכב מודל 2009, בצבע לבן. צרו איתנו קשר לפרטים נוספים: אלירן - 0542-561511
הודעה אחרונה מאת otonet.co.il, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
האוטו שמור כמו חדש ועשה רק 22 אלף ק"מ ! יד שנייה מפרטי, דגם LS צבע שמפנייה. מכפר סבא. נעמן 0542030667 86,000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Liran96, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום כולם, האוטו שלי עומד למכירה, בצער רב. רנו קליאו ספורט 2003 גיר ידני 145 אלף קילומטר. הרכב במצב שמור ומטופל. מהיום הראשון אצלי, טופל אצל אחד המומחים הגדולים בארץ למכוניות האלה (משה). תוספות על הרכב: פילטר סימוטה, צ'יפ, קוני ואייבאך, חוטי הצתה משופרים. לפרטים נוסים נא לפנות בפרטי. יום טוב.
הודעה אחרונה מאת denisb, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רנו פלואנס 5 דלתות מודל 2010 עם 18,000 ק"מ בלבד יד ראשונה פרטית ללא תאונות אחריות יצרן עד מרץ 2013 . עם בקרת שיוט ,דיבורית מקורית ,וחישני רוורס מקורים והכל בשליטה מההגה הרכב בצבע כסף מטאלי. מחיר 96,000 גמיש במחיר עד גבול מסוים. טלפון 052-6176843 ערן
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 966 צפיות
פולו קלסיק 1.6 בנזין שנת 99 130000 ק"מ. טסט עד 8/2012. שמורה מאוד מבחינה מכנית (לא הוזנחה שום תקלה). הכל עובד פרפקט. מערכת mp3+שלט. נעילה מרכזית+שלט. דיבורית bt. טופלה במוסך יחיד בזמן. תקלות רציניות טופלו אצל מוסך רון מהפורום. מחיר מבוקש 14000. לרצינים בלבד ישנה גמישות מסוימת. מי שרוצה תמונות אני יכול לשלוח למייל פשוט לא הולך לי להעלות תמונות לכאן. פנו אלי בפרטי תודה
הודעה אחרונה מאת nisimbhv, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה סיאט איביזה 5 דלתות סטיילנס פלוס, 1600 , DSG (אוטומט) מועד עליה לכביש 10/09 ק"מ: 30,000 רכב שמור מכל הלב! ללא תאונות, נשטף כל שבוע ידנית. הרכב עבר עכשיו טיפול 30,000 ק"מ (טיפול גדול) במוסך מורשה סיאט+ טסט לשנה שלמה... מדובר בדגם המפואר ביותר הכולל: פנסים עוקבי תנועה, בקרת שיוט, גג פנורמי, תפעול מלא של מערכת השמע מההגה, ג'אנטים, 6 כריות אוויר ועוד... הכל מקורי ברכב, ללא התקנות מקומיות למיניהן.. הרכב חזק אמין וחסכוני (עושה 1:15). מחירון משוקלל: 94,000 ש"ח המחיר המבוקש : 86,000 ש"ח יגאל: 054-4942310
הודעה אחרונה מאת Civic coupe, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני אתחיל בכך שאומר לגבי נתוני הפתיחה של הרכב יד: 03 ק"מ: 170000 שנת 2005 היסטורית ידיים: יד ראשונה מהשכרה של Hertz היה שם כחצי שנה. ריפודי מושבים כחולים מקוריים. פנים הרכב - דשבורד חצי שחור חצי קרם. נתוני הפתיחה שלו הם לא הכי טובים, אבל מבחינה ויזואלית הרכב מדהים, שמור מאוד בזמן הזה שהוא אצלי הוא חונה אך ורק בחניה תת קרקעית. המנוע ותיבת ההילוכים - גיר רציף 6 הילוכים, במצב מצוין. הרכב אצלי כמעט שנתיים, בזמן הזה נסעתי עליו כ10,000 ק"מ. לרכב יש מצבר חדש לפני כחצי שנה, צמיגים של GoodYear כשנה. הצמיגים ברוחב 185 ככה שיש הרבה יותר יציבות לרכב. הרכב מרגיש נמרץ מאוד במיוחד בתוך העיר. את כל הטיפולים עובר הרכב במוסך מורשה פיאט, טיפול אחרון בתחילת אוג…
הודעה אחרונה מאת Eliran1987, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. אז ככה... AUDI A3, שלוש דלתות, 1.8T, DSG שנת 2008. חבילת שארפ, צבע "לבה גריי" אפור לבה. יד ראשונה, נהג יחיד (אני), 34 אלף קילומטר בלבד! מערכות האוטו תקינות ב100%, לאחר בדיקה ב-מ.מ.מ. מטופל בצמפיון. ללא שיפורים או כל מני שטויות, אני נהג מאוד רגוע ושמרתי על האוטו. כמובן ללא תאונות וללא אף תיקון. מכיוון שלא תיקנתי כלום אז יש 3 דפיקות קטנות שחראות למיניהם עשו לי בחניות וכמובן לא השאירו פתק. סה"כ האוטו במצב מצויין. אני בימי חול בירושלים ובסופש בחיפה. מחיר מחירון 97 אלף ומחיר מחירון משוקלל 119 אלף. אני מבקש 100 אלף. אתם מוזמנים לדבר איתי כל יום (כלל שבת אין שום בעיה), א-ה בשעות 13-14 (הפסקה בלימודים) ומ17:00 עד חצות. שישי שבת מ10 בבוקר עד ח…
הודעה אחרונה מאת Ghost, -
- 0 תגובות
- 755 צפיות
אוטומט, נפח 1600, דגם XT המפואר 5 דלתות (בלי התחת הבולט) יד 4, צבע לבן. 148,000 ק"מ, הרכב מטופל במרכזי, מאוד שמור מכאנית וויזואלית. טסט לשנה. 054-7441774 גלעד. למתעניינים, נא להתקשר ולא בהודעות. תודה.
הודעה אחרונה מאת Tamir&Gilad, -
- 0 תגובות
- 864 צפיות
למכירה טויטה קורולה 2005 אוטומט מלא , האוטו מטופל בחרברה בלבד עבר השבוע טיפול גדול + טסט כלומר יש לאוטו טסט לשנה וחודשיים, האוטו מטופל כל 10 חודשים , לא עובר את 10 K קילומטר לשנה . האוטו עם כל התוספלות האפשריות מרימי שמשות חיישני רברס הגה מצופה עור (ציפוי חדש נעשה השנה באוטו אלגנס) רביעיית תמיגי דנלפופ אס פי ספורט . האוטו ללא שריטה צבע לבן פנינה מדהים שמור בפטנטיות וקנאות ייתרה . לא אוכלים מעשנים באוטו כמובן . הקונה המאושר יקבל מערכת שכוללת 6.9 בבנייה על המגש . + קדמיים נדירים של אלפא סוניק ! האוטו עבר 106 אלף קילומטר מפרטי כמובן . הרכב נוסע כ רכב חדש !! האוטו חייב להימכר בימים הקרובים אני רציני כשאני מציין זאת המחירון הוא 53K שח אולם קיימת גמישות יש על מה לדבר …
הודעה אחרונה מאת leibraz,
-
מי מחובר 16 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,463 אורחים (הצג רשימה מלאה)