Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

 

אחרי שקניתי לבית 2 רכבים חדשים, אני נאלץ למכור בשל רילוקיישן.

מדובר באפלא רומאו ג'ולייטה לבנה, מסוף נובמבר 2010, עם 15000 ק"מ ועוד קצת יותר משנה וחצי אחריות (חדשה מהיבואן נמכרת עם שנתיים), ובפיאט פונטו איבו ספיריט 2011 עם 12500 ק"מ, ועוד שנתיים וחודשיים אחריות. מיותר לציין ששתיהן יד ראשונה.

 

הג'ולייטה מדהימה, והחליפה את הוולקן שלי, שקנה יוני מהפורום (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=356780).

לשתיהן היה נהג יחיד (אני בג'ולייטה, החברה בפונטו, כמובן :twisted:), ושתיהן ידניות!

 

בוולקן טיפלתי באדיקות, ואני יכול להבטיח שהרכבים החדשים אפילו זכו לטיפול מפנק יותר, חניות מקורות בבית ובעבודה, ולעולם לא נשטפו במכונה אלא תמיד ידנית בחומרים של meguiars ועם וקס לעיתים תכופות.

 

טלפון מודבק על אחת התמונות בניסיון להימנע מהודעות ספאם.

 

img0206xc.jpg

img0667la.jpg

img0432rm.jpg

יובל.

×
×
  • תוכן חדש...