Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה טויטה קורולה 2005 אוטומט מלא , האוטו מטופל בחרברה בלבד עבר השבוע טיפול גדול + טסט כלומר יש לאוטו טסט לשנה וחודשיים, האוטו מטופל כל 10 חודשים , לא עובר את 10 K קילומטר לשנה .

האוטו עם כל התוספלות האפשריות מרימי שמשות חיישני רברס הגה מצופה עור (ציפוי חדש נעשה השנה באוטו אלגנס)

רביעיית תמיגי דנלפופ אס פי ספורט . האוטו ללא שריטה צבע לבן פנינה מדהים שמור בפטנטיות וקנאות ייתרה .

לא אוכלים מעשנים באוטו כמובן . הקונה המאושר יקבל מערכת שכוללת 6.9 בבנייה על המגש . + קדמיים נדירים של אלפא סוניק ! האוטו עבר 106 אלף קילומטר מפרטי כמובן .

הרכב נוסע כ רכב חדש !!

האוטו חייב להימכר בימים הקרובים אני רציני כשאני מציין זאת המחירון הוא 53K שח אולם קיימת גמישות יש על מה לדבר .!

 

054

5431722

רז

 

המחיר 50 k

×
×
  • תוכן חדש...