מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
כמו שאומרת הכותרת , GOLF GTI דור שני משנת 1990, לעוד פרטים על הרכב , אפשר להתקשר בשבתות וחגים. מוטי : 0528985983
הודעה אחרונה מאת Jackie, -
- 0 תגובות
- 771 צפיות
הרכב מטופל במוסך רון ! רק חלקים מקוריים ואמינים שמור כמו חדש 89000 ק"מ שנת 2000 ! ריפודים שמורים ונקיים ! ק"מ מצחיק ! מטופל רק עם חלפים וחלקים מקוריים ! טיפולים וטסט תמיד בזמן ! הכל שמור עם קבלות מזגן עובד מעולה ! 2 חלונות חשמל ! ק"מ מצחיק ! אופציה להשארת המערכת ! מחיר מעולה לרציניים ! 0546433913 רועי אפשר בשבת תודה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת roiyj, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים בעקבות מעבר של מקום עבודה אני מוכר את הרכב שלי , לאון FR 2008. קצת פרטים: ידני 6 הילוכים, 200 כ"ס. הרכב יד שניה , יד ראשונה היתה ליסיניג מימוני (לא תפעולי !) אצל אדם פרטי. לרכב יש 43000 ק"מ , והוא בצבע אפור מטאלי . רכשתי את הרכב ב 33000 ק"מ והוא מייד נכנס למוסך רון לוודא שהכל תקין , הוא הוסיף מעט שמן ושלח אותי לדרכי בדצמבר הוחלפו 4 הצמיגים המקוריים ברביעיה של T1R אצל אנטון, יש קבלה. לאחר החלפת הצמיגים קפצתי למעבדה לרכב לכיוון פרונט ואיזון גלגלים , יש קבלה. שמתי מצבר חדש של VARTA לפני 4 חודשים , יש קבלה ואחריות. יש טסט לשנה ! מלפני חודש ימים. יש איתוראן פעיל ברכב (הוחלפה סוללה). האוטו במצב פיקס! יש שתי בדיקות רכב שונות (אחת …
הודעה אחרונה מאת eitan76, -
למכירה פיג'ו 106 שנת 96 דגם xr 3דלתות לפרטים 0504333893
הודעה אחרונה מאת lonsalot, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פיג'ו 106 ראלי אדומה, שנת 1996, מנוע 1300 ידנית, טסט עד מאי 2012. בחודשיים האחרונים זה מה שהרכב עשה: טיפול גדול שכולל החלפת כל הפילטרים, ושמן לסינטטי מלא. החלפת כל המתלה האחורי כולל מייסבים זרועות ומוטות פיתול.(אנטירול מקורי נשאר)עלות הטיפול 2000 ש"ח החלפת אטם שסתומים חדש. תיקון שעון חום שמן+צינורית נורת שמן. החלפת מגבים ותיקון של מערכת ההתזה של הרכב. הוספת נעילה מרכזית+דיבורית בלוטוס החלפת כל המראה הימנית שהייתה מעט שבורה. הרכב נועל רביעיית צמיגים טויו cf1 חדשים שהוחלפו לפני חודש בעלות של 1500 ש"ח. מעבר לכל זה השקעתי גם בקוסמטיקה פנימית של הרכב אבל לא נרד לקטנות מעבר לכל זה יש ברכב רביעיית בילשטיין+קפיצי אייבך. מי שיקנה את הרכב יקבל איתו גם א…
הודעה אחרונה מאת יואליקו, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכב צבע כסף ידני פחחות וצבע חדש לפני כחודש +מערכת פיוניר בהשקעה של 3000 ש"ח מערכת פליטה אגזוז חדש גאנטים מגנזיום 15 אינץ סה"כ 17.000 ש"ח מעוניין בהחלפה 0577742605
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
חל איסור מוחלט על קישורים במודעות המכירה. מידע רלוונטי נוסף ותמונות יש לצרף בגוף ההודעה! הרכב מטופל במוסך רון ! רק חלקים מקוריים ואמינים שמור כמו חדש 89000 ק"מ שנת 2000 ! 0546433913 רועי אפשר בשבת תודה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת roiyj, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מנהג מבוגר במצב מצויין, צבע שחור, 32,000 ק"מ, יד ראשונה, עסט לשנה (10/12) 108K ש"ח ללא תאונות התחייבות בבדיקה ! מתאים מאד למי שרוצה רכב חזק מאד בתקציב נמוך הניתן לשיפור בקלות ובזול הודעות לפרטי ואחזור בשמחה
הודעה אחרונה מאת avshis, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה פיג'ו ספידפייט 2 50 סמ"ק 2002 קירור מים מקורית בלי שיפורים נוסעת חזק. 24,000 ק"מ יד 4 שמורה ומטופלת הייטב, בבעלות מכונאי, מטופלת אך ורק בידיי האוהבות, עם טיפולים בזמן וגם כשלא צריך. עם הקטנוע מגיעים עוד 2 כאלה לפירוק (ללא השלדה) בתוספת מחיר קטנה. חל איסור על קישורים במודעות המכירה! כל מידע רלוונטי נוסף ו/או תמונות יש לצרף בגוף ההודעה בלבד! 2500 גמיש. 052-684-8893 או בהודעה פרטית (הקטנוע לא שלי) מאיזור המרכז, מוכר עקב קניית רכב.
הודעה אחרונה מאת Dragon_wars, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יצרן: ניסאן דגם: קשקאי תת דגם: Acenta 2X4 אוט' 2.0 נפח: 2000 שנה: 2008 מחיר: ₪119000 יד: 1 ת. הילוכים: אוטומט אזור מכירה: רמת גן - גבעתיים עיר/ישוב: רמת גן טלפון: 050-6285705 סלולרי: 0508624236 איש קשר: אבינועם דוא"ל: [email protected] סוג מנוע: בנזין טסט עד: 05-2012 ק"מ: 40000 צבע: כסוף מזגן: יש בעלות נוכחית: פרטית מוכן להחלפה: לא רכב שמור ,נהג יחיד מטופל אך ורק בחברה. חניה מקורה. רכב מדהים במצב חדש!
הודעה אחרונה מאת nadavt, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרכב כולל מושבי ריקרו, מחשב ניהול מהירויות והעברת הילוכים, 360 כ"ס, צמיגי סמי סליקס חדשים.
הודעה אחרונה מאת d11m33, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה, פיג'ו 306 דימונד שנת 98 דור שני עם 260,000 ק"מ. ידנית. יד 3. מנוע 1600. 5 דלתות. לבנה. הקילומטראז אמנם גבוה אך המנוע חי ונמרץ, ולא הזכיר שום סימן לבעיה בכל ארבעת השנים שהרכב אצלי. מלבד זאת, הרכב טופל בקפידה, כיאה לצרפתיות. כידוע, המנוע ברכב הזה דיי אמין, אך כל שאר הרכב מועד לפורענות לאורך השנים. בשנים האחרונות החלפתי רדיאטור קירור פנימי, רדיאטור חימום פנימי, רדיאטור מנוע, כמעט כל צינור גומי אפשרי במערכת קירור המים, טרמוסטט, שני מאווררי קירור הרדיאטור, גלגלים, ציריות וגומיות, מחזירי שמן, אטם שסתומים, אינפוזיה, צינורות ברקס (ובטוח שכחתי עוד דברים)... זה בתחום הזה. מלבד זאת, הושקעו אלפי שקלים בסידור המזגן. רדיאטורים פנימיים אמרתי, גם כמעט כל צינור גומי אפשרי בש…
הודעה אחרונה מאת xena, -
- 0 תגובות
- 809 צפיות
טובה ושמורה. מזגן מצויין. צמיגים מישליין, 4 בולמי זעזועים חדשים, אחרי טיפול גדול כולל טיימינג. נוסעת מצויין- רק להניע ולסוע לכל מקום וכל מרחק. טופלה בשנים האחרונות במוסך רון. מחירון 7700, תמכר גם בפחות- תופסת מקום חנייה... חל איסור על פרסום קישורים מכל סוג במודעות המכירה. מה כל כך קשה בלעשות קופי-פייסט? אזור מודיעין אורי 0505460901
הודעה אחרונה מאת orish, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 731 צפיות
מכונית של מכרים, הרבה שנים באותה משפחה, יד II,עם 220,000 ק"מ, יש תיעוד, גיר (לא ברור לי אם הוחלף או שופץ) לפני שנתיים) כבר יש מכונית חדשה במקום, אז מי שיבוא עם הצעה הגונה יצא עם מכונית טובה. נמצאת בגליל. דב - 054-7876562
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למכירה סיאט איביזה 1400 ספורט 100 כוח סוס 80000 ק"מ שנת 2007 יד 4 3 דלתות מאובזרת בכל טוב : גלגלי מגנזיום חלון בגג חלונות חשמל ועוד... יש ספר טיפולים מלא בחברה! חסכוני מאוד 1 ל 15 יש מערכת מוזיקה טובה מאוד, מחשב דרך ו ESP !!!!! מתחייב על שלדה תקינה!!! מערכת מאוד איכותית ויקרה לא מילד!!! 0522692206 ליאור
הודעה אחרונה מאת LIORWAGNER, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה רכב שמור בפדנטיות- שמורה ביותר, מטופלת במוסך מורשה יבואן. יד שניה, 1.4, אוטו', 77 אלף ק"מ בלבד!!! (אמיתיים לחלוטין!!!). צבע ירוק, בבעלות פרטית בלבד. טסט עד 04-12. מחיר - 24K לקבלת פרטים, רק בטלפון 054-7007806 (אורן) תמונות מצורפות
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עקב עזיבה של הארץ, אנחנו שמים למכירה את האוטו של אחותי. האוטו בבעלותה בערך 3 שנים. יד רביעית. הוחלף רדיאטור שלשום (22/11/11) ברמת עבודה גבוהה (עלה כמות מכובדת). מצבר חדש (לפני שבועיים-שלושה). המצב הכללי טוב. האוטו טופל באהבה כל התקופה הזאת. בפנים המושבים שלמים (מקוריים). הדשבורד בסדר חוץ מהפתחים של המזגן באמצע (קל מאוד להחליף). התמונות עדכניות מהשבוע האחרון. אין התמקחות על המחיר לפני שבאים לראות את האוטו! לעוד פרטים: טלי 054-3372411
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום ראיתי ברמת גן את הרכב הנ"ל מנסיון,כל הרכבים האלה הם מיד 5 ועד יד 25 נראה שמור ומטופל אני מעריך,לפי הגריל הקדמי-שנת 95 ומעלה {לא יותר מ98,אז השתנתה הצורה} אם מישהו מחפש אקסמפלר עם יד נמוכה. אני קניתי יד ראשונה,ולא מתחרט.
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים. לא מזמן רכשתי את הפיג'ו שלי וכעת אני מציע אותה למכירה. למעשה הסיבה שאני מוכר אותה היא שאני מת לחזור לרכב על דו"ג. השקעתי ת'נשמה ברכב הזה ולא תיכננתי למכור אותו, לפחות לא בזמן הקרוב. בבקשה, בלי שום קישורים במודעות המכירה, תמונות וכל מה שיש לך לכתוב, נא לציין בגוף ההודעה. כעת אני בצבא והרכב רוב היום חונה בצל (מתחת לעץ) ומכוסה (על מנת שלא יתלכלך). יש לו ארבעה צמיגים חדשים (2 * good year אחוריים ועוד 2 קדמיים חדשים שהבעלים הקודמים החליף). הרכב בחזקתי חמישה חודשים. שמור בקנאות. לא השתוללתי איתו. טופל במוסכים מורשים פיג'ו. דורש עליו 20,000 לרציניים בלבד, תעשו טובה. מי שירכוש יקבל איתו את הכיסוי רכב שלי (עלה לי מאתיים חמיש…
הודעה אחרונה מאת Shezif, -
- 0 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
למכירה, מאת חטיבת הפאר של TOYOTA: לקסוס LS400 אוטומטית שנת 93 יד 3 (מפרטי - 2 ידיים במשפחה) צבע אפור כמעט 300,000 ק"מ מגיעה ברמת האיבזור הגבוהה ביותר: מושבי עור חשמליים, בקרת אקלים, מחשב דרך + בקרת שיוט, מערכת שמע מעולה + צ'נג'ר ל-6 דיסקים, ועוד. קצת פרטים טכניים: מנוע V8 בנפח 4 ליטר מבית היוצר של TOYOTA המנוע מפיק 282 כ"ס לרכב הנעה אחורית כמובן הרכב אמין ברמה גבוהה מאוד! 24,000 ש"ח לפרטים: 054-520-2222 תל אביב
הודעה אחרונה מאת mavmav, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים, אני מוכר את האוטו שלי פיג'ו 204 1.4 שנת 99. הרכב עבר כ 154000 ק"מ מאוד נמוך לשנתון. מטופל אהוב ושמור. לרכב מזגן מקורי! ולא אלכס אוריגינל, שמקפיא כשצריך ומטגן כשצריך. הריפוד הכיסאות במצב פשוט מצויין, כמו כן גם הדשבורד. טיימינג כולל הכל נעשה לפני 9000 ק"מ -+( לפני שנה) אקדים ואומר שכל מה שהרגיש אפילו טיפה מתחיל להיות לא בסדר, הוחלף לחדש. על הרכב מולבשים. -ראש מנוע ראלי דור שני אחרי שיפוץ -סעפת יניקה דור שני -מחשב מנוע ראלי -משאבה חזקה ובת יומיים 6BAR של BOSCH. הרכב חזק הרבה יותר מ205 רגילה ונוסע באמת טוב וכיפי ביחד עם השילדה הטובה שלו. לרכב ג'אנטים 14' מאושרים ברישיון עם המידה 185/55/14 ועליהם צמיגים חדשים בני 4 חודשים של קלבר HP2 צמי…
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
- 0 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
הבימר שלי מוצעת למכירה, סיבת המכירה היא בעקבות כך שאני מתחיל כנראה לעבוד בחו"ל ולא יהיה לי זמן להתעסק איתה בזמן הקרוב רחוק. מדובר בסדרה 3, 316i קופה, מודל 89 אוטומט. הוחלפה משאבת מים לחדשה, נקנה רדיאטור של חברת Nissens, חדש מהקופסא. הרכב עבר קרוב ל 150K. הדשבורד שלם וללא שברים (מחלה במודל הזה), כל התאורה והמחוונים עובדים בלוח השעונים. קיימים חלונות חשמל. הפח והצבע במצב מעולה ! מורכבים סט ג'אנטים של OZ Route שנדירים יחסית בארצנו, הצמיגים גם במצב חדש. ישנו ספויילר של Zender. הבעיות הקיימות: המנוע מתחמם (צריך לעשות ראש מנוע), שיפוץ/החלפת מנוע ומקבלים אחלה בימר בידיים. ישנה אפשרות לקבל בתוספת מחיר מנוע וגיר ידני עם כלל המכלולים מסביב. צריך לש…
הודעה אחרונה מאת OfirAs, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
משגעון של רגע או של שבוע, החלטתי להציע את הדריפטרית שלי להחלפה בדריפטרית אחרת. הרכב שנה 92', כל הפרונט חדש לגמרי, כל הפרונט בושינגים פוליארטן, זרועות חדשים, מסרק הגה משופץ, תפוחים חדשים, צלחות בלימה ורפידות חדשות. מנוע 2000 פינטו עם גיר ידני, בלוק 205 קוזי, ראש מנוע הזרקה, סעפת יניקה של 2 ליטר עם קרב' כפול של וובר 30-34. רדיאטור נחושת משופץ, מגיע עם 2 וונטות חשמליות מאוד עוצמתיות, בכל המנוע הוחלפו כל מחזירי השמן, תמיד מטופל, ממלא שמן 20-50, ותמיד מים ירוקים. הוחלפו לאחרונה ציריות, בקקס ודרייבשפט. מוכן להחליף על בימר משנות ה70-90 עם מנוע מעל לנפח 1600. המחיר הוא 20. טסט לשבעה חודשים. יש עוד המון פרטים, לפנות לפלא' 0545871791, אם אני לא עונה להש…
הודעה אחרונה מאת JEP, -
- 8 תגובות
- 9 אלף צפיות
הרכב ייבוא אישי נבנה בארה"ב פורד אקונוליין קצרה מנוע בנזין V-8 5800 סמ"ק חלונות הולנדים ווילונות בכל הרכב מושבי עור מושב אחורי חשמלי נפתח למיטה!!! LCD קדימה ואחורה כל הרכב משולב עץ אני אתן לתמונות לדבר מעוניין החלפה ברכב ספורטיבי או רכב 4X4 או כל רכב מעניין 052-4642756 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 0 תגובות
- 787 צפיות
אני מוכרת דייהטסו שרייד , שנת 1997, 180000 ק"מ, יד 4- בעלות פרטית בצבע טורקיז כהה. לפרטים נוספים- אורטל 050-7812667 או בכתובת מייל- [email protected]
הודעה אחרונה מאת אורטל ס, -
- 0 תגובות
- 836 צפיות
אופל קורסה SWING שנת 95, מנוע 1400. מזגן מקורי! , 74,000 ק"מ אמיתיים - ספר טיפולים מלא. רדיו דיסק פיוניר + 4 רמקולים פיוניר . הרכב ללא תיקון צבע, מתחייב בבדיקה! עד לפני שנה היה יד ראשונה בבעלות מבוגרת ומאז משמש כרכב משני מנהל בסוכנות UMI, הרכב במצב מצוין. (צבע הרכב לבן) מחירון 8000, דורש 7500. פלאפון 0527959479.
הודעה אחרונה מאת juop, -
- 0 תגובות
- 778 צפיות
במצב מצוין, שמורה טוב. עשתה רק 136000 ק"מ! טסט עד יולי יד 3 (עם השכרה של פחות משנה) - אצלי מ-2002. מחירון 14,000 ש"ח 0542143142 קרן
הודעה אחרונה מאת Kerens, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שנת 1994 מנוע 2000 . צבע כסוף. חלונות חשמל. נעילה מרכזית. מזגן מקפיא. בולמים בילשטיין צהוב. הרכב מטופל כמו שעון, כל המערכת קירור הוחלפה בחצי שנה האחרונה (רדיאטור, משאבת מים,טרמוסטט,פלאג') מחיר מבוקש 27000 ש"ח בבקשה רק רציניים 0524066655 ערן.
הודעה אחרונה מאת eranmk1, -
- 12 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
שלום לכולם. פולו 16v דגם ספורט 100hp שנת 97 , יד 6 (עבר 2 ידיים במשפחה) צבע בורדו ק"מ 155.900 אמיתיים! הרכב מקורי לחלוטין ומטופל כל חייו במוסך מורשה VW , לא עבר שיפורים ושום פילטרים או אגזוזים ושאר השטויות! יש עדיין ספר רכב! השקעתי במכניקה של האוטו מעל 10.000 ש"ח לפני 10 חודשים ויש קבלות על הכל! כולל אחריות במוסך רון על העבודה ששם שילמתי 8.000 ש"ח על השקעה במנוע , בתאריך: 5/7/10 יש אחריות לשנה על עבודה וחלפים. שזה כולל שיפוץ ראש מנוע , ערכת אטמים לראש מנוע , מחזיר שמן תחתון , אטם אגן שמן , ערכת מיסבי טלטל , ערכת מיסבי ארכובה , רצועת תיזמון (טיימינג) , מותח תיזמון , גלגלת תיזמון , רצועת מנוע , מצערת מנוע חדשה ומקורית אם כיול וכיוון (הרכב…
הודעה אחרונה מאת איצקו, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שנת 95' ידני 153 אלף ק"מ בחישוב זריז עשה קצת פחות מ10 אלף ק"מ בשנה, הרכב מבחינה מכנית מושלם. עבר זה עתה בחודש אוקטובר (10) טסט. יד רביעית, קניתי את הרכב לפני 4 שנים בהן הוא שירת אותי היטב ולא עשה צרות פרט למצבר שהוחלף זה עתה. הצבע של הרכב דהוי ויש פה ושם מכות חנייה אבל פרט לכך הוא שמור ונוסע אחלה. הסקאלה של המהירות לא עובדת וכמו כן מד הטורים (מד החום והדלק כן) ביררתי במוסך הוא רוצה 300 ש"ח על זה אבל אני חושב שזה מיותר. בידני מכירים את הרכב ויודעים מתי להעביר הילוך. חברים זה אוטו פצצה שאני באמת נפרד ממנו בצער רב וכל פעם שאני הולך ומחפש איביזה חדשה אני שוקל לשפץ אותו במקום באיזה 2000 ש"ח ובאמת לעשות אותו בובה של רכב. אני אוהב את הרכב אבל צריך ל…
הודעה אחרונה מאת LSaubron,
-
מי מחובר 16 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,463 אורחים (הצג רשימה מלאה)