מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
למכירה מיצובישי לנסר דגם executive שנתון 2008, יד ראשונה. הרכב עשה 53000 ק"מ, נהגת יחידה. טלפון 0523791305. מירה.
הודעה אחרונה מאת matanfr, -
- 0 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
פיג'ו 205 ידנית, מודל 98, מנוע 1360, דגם משנה-forever, יד שנייה. רכב שמור ומטופל בזמן, כל האיבזור המקורי מבפנים, נהג יחיד, היד הקודמת הייתה אמא שלי שקנתה את הרכב מהסוכנות(יש תיעוד). רדיו-דיסק, אזעקה, נעילה מרכזית, מצבר של וולטה, ארבעה גלגלים חדשים, עשה טיימינג לא מזמן, קלץ' חדש, רדיאטור חדש, מצב מכני מעולה. טסט עד יוני 2012, קילומטראז'- 160,000, המחיר 10,000 שקל לאחר שקלול יד וקילומטראז' נמוכים הרכב נמצא בזכרון יעקב 050-7818160 איתי.
הודעה אחרונה מאת itayp85, -
- 0 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
למכירה: לאנטיס 323F שנת 96,אוטמט 1800 סמ"ק. ק"מ 213,000. הרכב יד 11. הוחלף מנוע לפניי חודש. עבר הנמכה,חצאיות,טמבון אחורי וקדמי הוחלפו. הרכב עבר צביעה מירוק (שלא אהבתי) לצבע אפור. הרכב לא נקרע אצלי מעולם,אני שומר עליו מאוד ומנקה אותו פעם בשבוע. שטיח ריצפת הרכב הוחלף,וגם ריפוד חדש,וחלונות מושחרים. הרכב חונה תחת גג מקורה בלבד!! בקושי נוסע בשל העניין שאני עובד רוב היום ויש לי הסעה הלוך וחזור. השקעתי ברכב המון! יש מערכת סבבה ושומעים אחלה. רכב שאין מצב שעוברים איתו ולא מסתכלים עלייך. רכב באמת חזק מאוד! לרכב יש בעיה בחשמל(ולא במנוע!!) של שני חלונות ובצינור הווישרים שניקרע לי(כמה שקלים עולה לסדר אותו), אלו הדברים היחידים שלא עובד…
הודעה אחרונה מאת avikkllk, -
למוכרה מאסדה 3
מאת amalia- 0 תגובות
- 739 צפיות
מזדה 3 מודל 2007 מדגם קונפורט אוטומטית. 73.000ק״מ מנוע בנזין. בצבע אפור בהיר. יפיפים. שמורה במצב מעולה.
הודעה אחרונה מאת amalia, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 839 צפיות
נפח:2000 שנה: 2000 יד: 4 ת. הילוכים : טיפטרוניק צבה: כסוף ק״ם: 214000 טסט עד: 12.2011 חישוקי מגנזיום. במצב מעולה, מנוע שעון, רכב חזק ומפנק, שמור ללא תאונות, בהזדמנות. חלונות שחורים, 4חלונות חשמל , נעילה מרכזית , הגה כוח, מזגן, אזעקה, חישניי רברס. ברכב אין שום בעיה, לקחת ולנסוע. יש אפשרות למכירה עם מערכת סאונד מושקעת. מוכר עקב תחילת לימודים באוניברסיטה. מכיר: 19000 איש קשר: מרט 050-5253232 גם בשבת.
הודעה אחרונה מאת Lis88, -
- 0 תגובות
- 891 צפיות
למכירה פולקסווגן פולו 1998 1.6 75כ"ס יד 6 צבע לבן פנינה 240.000 ק"מ ממשלתית לשעבר. מטופלת כראוי קלאץ חדש מהנילון רדיאטור חדש מהנילון מצבר חדש מהנילון גיר אוחלף משומש אבל טוב קמו חדש משבת מים אוחלפה מלפני שנה עבר טיפול 10.000 + אינפוזיה + פילטר דלק. מי שקונה יוצא מבסוט מתחייב בכל מילה בעיה יחידה לא אשקר פלסטיקה בפנים שבורה מחיר 7500 איש קשר אמיל 0547168592
הודעה אחרונה מאת emil24, -
- 0 תגובות
- 971 צפיות
עלה לכביש בנובמבר 2008 במצב מצויין! ללא תקלות. לא נסע בשטח. הדגם המפואר עם ריפודי עור ומגנזיום -מציאה. עדיין באחריות החברה. יד 2. מערכת מולטימדיה עם דיבורית מובנית. ניתן להתקשר כל השבוע מ 8:00 ועד 24:00. 0505904211 כל הקודם זוכה! צבע: כסף ק"מ: 44000 אזור: חיפה והרצליה מחיר:66000 ש"ח גמיש מעט לרציניים!
הודעה אחרונה מאת hwss, -
- 0 תגובות
- 867 צפיות
ה 106 שלי ככל הנראה הגיעה לסוף דרכה. אתמול גיליתי שמן ברדיאטור, ככל הנראה ראש מנוע. אם מישהו מעוניין לרכוש אותה במחיר מצחיק לחלקים או כל צורך אחר - נא לעדכן בהקדם. חוץ מהראש מנוע ( לכאורה) האוטו ממש חמוד ועד היום שירת אותי שנים רבות נאמנה.
הודעה אחרונה מאת srullik, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קליאו ספורט 2001, יד 3 (02 ברישיון) ברשותי כבר 7 שנים! 163000 ק"מ אני כבר תקופה ארוכה מאוד לא פעיל בפורום הנ"ל, או באחר... אך בכל זאת החלטתי לפרסם פה לראשונה ולא באתרים אחרים. כאמור, אני מוכר את הקליאו לאחר 7 שנים שהיא ברשותי - נקנתה עם אחריות יצרן עדיין. שמורה ומטופלת במרכזי בלבד ומספר טיפולים בשאפט (טיימינג וקלאץ'). נכנסת לטיפול כל 10,000 ק"מ. הכל מתועד בקלסר עב כרס עם קבלות וחשבוניות, החל מהטיפולים של הבעלים הראשונים וכלה בקבלות על נורות וכביש 6... כמו כן, תודלק רק ב 98 של סונול ובתחנה אחת בלבד! שוב, ברשותי קבלות של שנים אחורה (כרטיס תדלוק של אותה תחנה). היום הורכבו שני צמיגי TOYO PROXES. הרכב סטנדרטי ללא כל שיפורים וללא כל התעללויות למיניהן - ר…
הודעה אחרונה מאת lior172, -
- 0 תגובות
- 925 צפיות
למכירה פורד מונדאו, יד ראשונה [00] 112,000 ק"מ. רכב ננהג בעדינות ע"י נהג יחיד משך כל שנותיו. נמכר כי הגברת הוציאה רשיון נהיגה, והמימדים לא למתחילים [מתחילות]. טופל במוסך מורשה עפ"י המלצות היצרן, מגובה בקבלות. יש מכות חניה / שריטות, אבל אין שום תאונה מלבד מכות פח. דורש מחירון לפני התמקחות. ניתן לנהל משא ומתן לאחר בדיקה והצעת מחיר לתיקונים במידה ויהיו [על גבול ה50% ממחיר התיקון, עם נטיה להתגמשות..]. כיון שבעל הרכב הוא אנגלי שלא דובר חלק את השפה, המשא ומתן יהיה מולי, המכירה בפועל - מולו. [כמובן שהוא מתחייב לכל מה שרשום פה. רציני למכור. 054-8495668
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- 0 תגובות
- 799 צפיות
למכירה קסארה SX2 מודל 2002, מנוע 1600 סמ"ק, אוטומטית (בנזין). יד שניה, נמצאת אצלי מעל ל-5 שנים. יד ראשונה ושניה - פרטית. 140,000 ק"מ, אחרי טיפול טיימינג. טסט עד יולי 2012. 4 חלונות חשמליים, חיישני רוורס, מזגן שעובד מעולה. מצבר חדש, צמיגים אחוריים חדשים. צבע כחול כהה, יש שפשוף פח בכנף שמאלית אחורית (רכב שחלף בזמן שהקסארה היתה בחניה), ללא תאונות. 15,000 ש"ח 054.5331863 או כאן בה"פ.
הודעה אחרונה מאת ayelett, -
- 0 תגובות
- 905 צפיות
שנת 1997, נפח 1400, גיר רגיל, דגם forever, הרכב בצבע אדום 165,000 ק"מ , 2 חלונות חשמל מקדימה, נעילה מרכזית, מזגן מקפיא ! האוטו במצב מכני כללי טוב מאוד, מטופל, הפלסטיקה הפנימית שלמה כמו חדש שזה נדיר בפיג'ו האלה... האוטו עבר טסט לפני שבועיים בצורה חלקה. לכן יש לו טסט לשנה. אוטו חסכוני מבחינת עלויות אחזקה, ומאוד נוח גם ליושבים מאחור. יש דפיקות בדלת אחורית ימנית והאוטו מבחינה קוסמטית לא מושלם. בהתאם לשנתו והמחיר שלו אני חושב שזה סביר, המצב המכני הרבה יותר חשוב. הרכב נמצא בכפר סבא. מוכר עקב מעבר לדו"ג. דורש 6500 ש"ח על הרכב גיא - 0545858615 תמונת הרכב: תמונות יש לפרסם אך ורק בגוף ההודעה וללא שום סוג של קישור.
הודעה אחרונה מאת guy858, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה פיג'ו 307 XS הדגם המפואר שנת 2003 190 אלף קילומטר יד 2 נהג יחיד. מצב מצויין ללא תאונות. טסט לשנה אוטו פצצה תוספות:סן רוף,ספויילר,ג'אנטים 16 אינצ' צמיגים רחבים חדשים של מקסיס,ריפודי עור חדשים גמיש לפרטים: רועי 057-8197873
הודעה אחרונה מאת royiko, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רכב שמור מאד , טיפולים נעשו במוסך מורשה. דיבורים BLUETOOTH מובנת. צמיגים חדשים. ללא תאונות. יד 2 , פרטית. 80000 ק"מ. מחיר מחירון 50000. נמכרת כי קיבלתי רכב מעבודה. מחיר:44000 טסט עד 26.09.2012 באמת כדאי לראות את הרכב. 0578112504 - מרינה
הודעה אחרונה מאת matros, -
- 1 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מפרסם את הרכב בשביל חבר. אין טעם לשלוח אליי ה"פ, אני לא אענה. יש למטה מספר טלפון של המוכר. איביזה TDI SPORT/FR 2003 1.9 ליטר טורבו-דיזל מזרק-משאבה (קוד מנוע ASZ) 191,000 ק"מ - הרכב אצלי שלוש וחצי שנים, נקנה עם 100K על השעון. הרכב עבר טיימינג מלא (קיט מקורי של VW!) ב180,000 ק"מ (במרץ 2011). על הדרך הוחלפו גם טרמוסטט ונוזל קירור (G12++ כמובן). לפני שנה הוחלפו נוזל בלמים + נוזל הגה כוח (מקוריים של היצרן). מטופל רק במוסך מורשה של סקודה שמתמחה בדיזלים. יד חמישית, היה אצל היד הרביעית חודש וחצי בקושי. תוספות: פילטר כותנה אינבוקס K&N קלאץ' קראמי + גלגל תנופה Dual-Mass טורבו Garrett VNT1749VB - ליבת טיטניום. נרכש באוקטובר 2010 …
הודעה אחרונה מאת Casper_2001, -
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מוכרים את האאודי קופה שלנו. אודי 80 GT קופה (שתי דלתות) אוטומט שחורה. מודל 1986 יד שנייה. מנוע הוחלף ב- 2006 (למנוע מפירוק), מאז כ-25000 ק"מ. הגיר שופץ. במצב נסיעה תקין, טסט עד אוקטובר. לפרטים: 052-4895760 עמיקם
הודעה אחרונה מאת assaf27, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה פורד אסקורט 96 מנוע זטה 1600 מחיר 4300 ש"ח. שמורה ומצב מכני מצויין (ללא טיפת נזילות, לא אוכלת שמן ולא מתחממת) מטופלת ברמה גבוהה מאוד!! פילטרים וחלקים מקוריים, שמנים ונוזל קירור באיכות גבוהה (תוצרת גרמניה בלבד, שמן מנוע סינטטי מלא!, החלפת שמנים ונוזלים בדיוק לפי הוראות יצרן, תוספי שמן ודלק BG כל החלפת שמנים באופן קבוע. 5 דלתות, מזגן, הגה כח, כריות אויר, חלונות חשמל, נעילה מרכזית, ABW, גלגלי מגנזיום הכל תקין ועובד. צמיגים במצב מצויין עברה טיפול טיימינג לאחרונה. בבעלותי 8 שנים, נמכרת עקב מעבר לרכב גדול יותר(7 מקומות) אריק 0522775202
הודעה אחרונה מאת capri, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחרי התלבטויות אני מעלה אותו למכירה, שנת 96 דור ראשון (השנה עם הכרית אוויר בהגה), אדומה, יד רביעית! האוטו אצלי כבר 3 וחצי שנים שבהן טופל רק במוסך שאפט וגם הבעלים לפני טיפל שם. האוטו מכאנית במצב מעולה עם שלדה נקיה (יש לי אפילו את הטופס בדיקה שאני עשיתי לרכב...), כל החלקים סטנדרטים למעט בולמים וקפיצים שהוחלפו לבילשטיין ואייבך. האוטו מאזור תל אביב. לכל מידע או שאלה נוספת: דין- 052-5335445
הודעה אחרונה מאת דינו, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האופנוע, מצב מצויין,השנה עשיתי בוכנה וצילינדר,מטופל וחזק בטירוף,קיט דיזה מוגדלת פילטר UNI ואגזוז פתוח עשו לו נפלאות,הוא נראה נשמע ונוסע מצויין(טפו טפו) שנת 95 עם טסט עד חודש אפריל בשנה הבאה,צריך צמיג אחורי בקרוב,כל השאר פיקס.13000 גמיש טיפה. הטרקטורון, עבר פרוייקט לא קטן בזמן שהוא אצלי,הכל הכל הוחלף לחדש ןמקורי,בוקסות מייסבים,תפוחים,קראנק בוכנה,ווריאטור רצועה ועוד,צמיגים 6 פליי,אגזוז ארו,פאט באר עם מתאם(1200 שקל...)הכלי עטוף בשחור מט ונראה מדהים,קצת תמונות ימחישו... שנת 96,מנוע 400 שתי פעימות,גיר רציף.13000 0524843776
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רכב נדיר ללא תקלות שמור ביותר בצורה הכי פדנטית שאפשר. יש שנייה כאמור מטופל ברכב דוד, מורשה מאזדה מהיום הראשון. 112000 ק"מ, לפרטים ותמונות ועוד מידע נא להתקשר 0522616264 03-7636315 מחירון גמיש
הודעה אחרונה מאת maayan mx-3, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה דייהטסו שנת 2007 יד 2 (01 בעלים ברישיון), כשאת הרכב אמא שלי הוציאה מחברה, ולאחר שהחליפה, אני קניתי ממנה. בצבע אפור כהה, ג'אנטים מקוריים, כיסוי קשיח לגלגל ספר. לרכב יש בערך 67,000 ק"מ, ומטופל במוסך מורשה בלבד. הטיפול האחרון נעשה לפני כחודשיים, גדול מאוד, 2,300 ש"ח שולם (יוצגו קבלות). טסט ל-10 חודשים. בהמשך אני אעלה תמונות. מחיר מבוקש 74,000. 054-8181717
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לרגל שידרוג (ל-A1) לקוחה של אישתי מציעה את המאזדה 6 שלה למכירה. מדובר בדגם "פרימיום" , 5 דלתות, מושבי עור מחוממים, כיסאות חשמליים, פנסי קסנון מקוריים, סאן רוף מקורי, חישוקי מגנזיום ועוד שלל רב של תוספות. קצת פרטים: שנת 2006 יד 1 - כלומר בעלים קודמים 00 54000 ק"מ אמיתיים ומתועדים במוסך מורשה טסט ל-10 חודשים זוג צמיגים קדמיים חדשים מחירון לוי יצחק משוכלל - 88K ש"ח מחיר נדרש - 81K ש"ח בלבד. אני אסנן עבורה את השיחות היות והיא אישה מבוגרת שלא ממש מבינה \ מעוניינת להתעסק עם המכירה. למען הסר ספק - הרכב נקי מתאונות למעט שריטות קטנות מאנשים "טובי לב". את הקנייה הקונה ייבצע מול בעלת הרכב. 0544-833-829 * נא לא לשלוח הודעות פרטיות ולא להתקש…
הודעה אחרונה מאת roytech, -
- 0 תגובות
- 861 צפיות
יד שניה יד ראשונה ליסינג צבע אפור מטאל אוטו שמור במצב טוב מאוד כדאי לבוא לראות דני 050-8111982
הודעה אחרונה מאת rabdab, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר: קליאו rsi שנת 95, המנוע עבר הסבה למנוע של מגאן 2000 16v. כמובן שהמנוע מאושר ברשיון. הרכב עם טסט לשנה. הרכב יד 3 ולא יד 14 כמו רוב הקליאו . מלא תוספות כמו הנמכה, גנטים של קליאו ועוד מלא דברים. הרכב עבר צבע כללי ונצבע ברמה גבוהה בצבע שחור מטאלי עקב דהייה. נוסע חזק מאוד לאטמוספרי וגם עושה הרבה צרות לטורבוים, אז בבקשה מי שרציני ויודע על מה מדובר שיתקשר- 0525222278. לבחור קוראים מושיקון המחיר הנדרש הוא 20000 בלי הרבה משחק כי גם ככה המחיר נמוך. תמונות הכי טוב במציאות מי שיבוא לא יתאכזב.
הודעה אחרונה מאת itzik t, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה אאודי A4 שנת 2001, נפח 1800, הרכב שמור בצורה קיצונית, עשיתי לו עכשיו טסט לשנה וטיפול, כולל סאן רוף וכל התוספות שבאות בדגם. הרכב עם 135000 אלף קילומטר, הרכב נראה ומרגיש כמו חדש.כמובן שאני מתחייב בבדיקה על כל מכלולי הרכב עוד דבר חשוב האוטו מטופל אך ורק בחלקים ושמנים מקוריים בקיצור צריך לבוא ולראות על מה מדובר בבקשה רק לרציניים שיתקשרו 0527324984 המחיר שאני דורש הוא 30000 שזה בדיחה לעומת הפינוק שיש באוטו הזה אני גמיש במעט למי שיהיה רציני.צבע הרכב כסף מטאלי.
הודעה אחרונה מאת itzik t, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ג'יפ ביואיק רנדוו בצבעים כמו המוצגים בתמונה, יד 2, רכב שמור ומפנק ביותר, 7 מקומות ישיבה, ריפודי עור ועץ מבפנים, גמישים מאוד במחיר לעוד פרטים 0523335536, דניאל.
הודעה אחרונה מאת felixyuval, -
- 0 תגובות
- 817 צפיות
מדובר בפורד פוקוס 2007 גיר אוטו' טיפטרוניק 163K(כן קצת גבוה) בעלות קודמת בליסינג (לא רשום ברשיון) היה מטופל בחברה עד היום כל 10K ק"מ או כל חודשיים הכל חדש. טסט לשנה, הוחלפו זוג צמיגים קידמיים + בולם זעזועים הכל תחת המוסך של מאזדה ופורד "משולבים מוטורס" יש ספר טיפולים מלא. רכב מפנק מרווח, מטופל מכל הכיווני, מזגן מקפיא. נמכר עקב מעבר דירה וחוסר צורך ברכב בגלל מעבר לתחבורה ציבורית אצלי כשנה ו8 ובקושי היה בשימוש. איש קשר : רונאל קפח 0526616146 זמין 24 שעות.
הודעה אחרונה מאת Rule2k, -
- 0 תגובות
- 885 צפיות
פז'ו 405 שנת 97 אוטומט יד 3 במצב מושלם. עבר סה"כ 160,000 ק"מ וכמו כן הורכב מנוע חדש לפני 10,000 ק"מ. הרכב בעל מצבר חדש ,אלטרנטור חדש וסטרטר חדש. כמו-כן הקונה יקבל רדיודיסק יקר של PIONEER . לחוץ למכור ולכן מוכן להתגמש במחיר. מבקש על הרכב : 8500 ש"ח בלבד וכמו שרשמתי למעלה מוכן להתגמש עם קונים רציניים. את הרכב ניתן לראות בראשון לציון 050-3029680 -גיא
הודעה אחרונה מאת guybaskin, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יד רביעית צבע שמפניה שמור ביותר היסטוריית טיפולים מלאה במורשה בלבד!!! עבר טיפול גדול לפני חודשיים+קבלות טסט לכמעט שנה!רכב ללא שריטה!!! 4 צמיגים GOODYEAR חדשים לפני חודשיים עם קבלה ואחריות,מצבר חדש לפני חודשיים גם עם אחריות,מערכת ALPINE ברמה גבוהה ביותר!!! 0502890880
הודעה אחרונה מאת clohmh, -
- 0 תגובות
- 737 צפיות
למכירה סיאט איביזה שנת 2000 יד 2 188000 ק"מ. 1600 סמ"ק 100 כ"ס stella רכב שני במשפחה מטופל בצ'מפיון בלבד האוטו נמצא בקיבוץ שריד ומגיע מדי יום לחיפה - טכניון. לאחר טיפול 15,000 ק"מ טל' 052-8451340 דביר
הודעה אחרונה מאת dvir_w,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,046 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- beresford
- fishmanl
- איתי29
- פריג'י
- דניאל1983
- NickName1
- גולדן191
- אריאלחדד
- davemustaine87
- shlomiko
- itaysamurai
- amlh