מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 6 אלף צפיות
לצערי אני נאלץ להפרד מרכב אהוב. וולקן 1994 בשנה אחרונה עברה שיפוץ מקיף: אוברול למנוע, שיפוץ סרן אחורי, ניקוי רדיאטור + רדיאטור חימום חדש, פחחות וצבע. הרכב היה בעבר אוטומטי, עכשיו ידני. לרכב יש ABS וסאן רוף מקורי (לא דולף!). שתי ידיים קודמות היה בתוך המשפחה, אבל נהג אחד! הוחלף מנוע מקורי למנוע עם אוברול - מנוע ישן פיתח חור בבלוק. מנוע מאושר ברשיון. שילדה נקיה 176000 ק"מ על השילדה 25000 ק"מ על המנוע אחרי אוברול. ברכב הכל תקין, חוץ מ: 1. סאן רוף רק עולה ויורד - אינו נכנס פנימה. יש להוריד חלודה מהמסילות. 2. חסר גריל - הפס. 3. צריך לעשות חיווט לאורות רוורס בין קונקטור לחיישן. לי לא מפריע שאין, טסט - עובר. מחיר…
הודעה אחרונה מאת lev_p, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר 7 שנות שירות נפלאות, אני נפרד מהרכב שלי ועובר לרכב אחר. פרטים: שנת 98, אני יד שלישית, נסע 186000 ק"מ, טסט עד 06-2012. הרכב עבר טיפולים רק בצ'מפיון ואצל מוסך-רון. למה אני מוכר? כי אני יכול להרשות לעצמי להתפנק, לעבור לרכב חדיש יותר וידני פחות... אני גר בתל-אביב ועובד באזור נס-ציונה, ככה שתעשו את השיקול אם זה באזור שלכם או לא. ניתן ליצור קשר בנייד 052-8301793 (בין השעות 0800 ל-1930) או בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת לוויתן, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כמו בכותרת, אני מוכר את הפונטו ספייס שלי בעקבות הזמנה של הקליאו החדשה. הרכב נכון להיום, במצב מצויין, קניתי את הרכב לפני כ-6 חודשים ולא תכננתי למכור אותו בשנתיים הקרובות ולכן השקעתי בו המון המון כסף ביישור קו והבאתו למצב חדש. הוא עושה 1/18 והוא חסכוני וזול מאוד הן בטיפולים ובביטוח. הרכב טופל רק במוסך מורשה פיאט בחדרה + קבלות (מצורפות כתמונה). הושקע על הרכב כ 15,000 שקל במוסך מורשה על חלקים מקוריים - מגובה בקבלות. הרכב ללא פגיעות שילדה וללא פגיעות קצה שילדה, הצבע של הרכב במצב טוב מלבד טמבון אחורי שהצבע שרוף - אפשר לראות בתמונה. הפנסים של הרכב מבריקים ולא שרופים כמו רוב הרכבים האלו. הרכב עבר ישור קו וטיפול מאוד רציני בינואר בתחילת השנה כולל החלפה ש…
הודעה אחרונה מאת <<TIBURON>>, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 7 אלף צפיות
יצרן: אודי דגם: A-3 תת דגם: AMBITION TURBO אוט' 3 דל' 180 כ''ס 1.8 נפח: 1800 שנה: 2002 מחיר: ₪48000 יד: 4 ת. הילוכים: אוטומט צ'יפ. ג'נט 18 מאושר ברישיון. פנסי איגל אייז קדמיים. פנסי איגל אייז אחוריים. מערכת PIONNER + חיבור לאייפון. מגבר + סאב. תאורת לד פנסי חזית diamond vision. טיימינג + טיפול גדול. A3 יפהפיה שחורה. דגם T אדום 180 כ"ס. דגם 3 דלתות. כסאות ספורט. סאנרוף. צמיגים חדשים בני שבועיים. פנסי חזית + פנסים אחוריים חדשים בני שבועיים. מצבר חדש. רכב אכזרי. נמכר עקב מעבר לאופנוע. גמיש
הודעה אחרונה מאת SkateFreak, -
- 4 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
למכירה , 106 ראלי דור 2 , מנוע 16V מאושר ברישיונות!! הרכב GTI לכל דבר כולל כל הפלסטיקה וסאנרוף . המנוע בריא מאוד משנה גבוהה (07) סאנרוף חשמלי של גנות,מדהים!! הרכב שנת 97,יד 6 ,טסט לחצי שנה. למרות שהמנוע חדש לגמרי לפני הכנסתו הוחלפו : משאבת מים חדשה מקורית . סט טיימינג מלא POWERGRIP (מקורי) פלאגים חדשים מקוריים צמת חשמל חדשה לגמרי עברה בידוד והרכבה מקצועית (ללא חיתוכים והתאמות!) מחשב 106GTI עם צ'יפ שהותאם במיוחד למנוע . קלאץ' חדש VALEO +מיסב לחץ SKF . 3 שטנגות חדשות מקוריות פג'ו. שמן גיר 75W80 מקורי של פג'ו. המנוע עבר טיפול לפני 2000 ק"מ . שמן VALVOLINE חצי סינטטי פילטר שמן מקורי כבל קלאץ' חדש מקורי של דור 1 (בלי מתיחה אוטומטית-הר…
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 0 תגובות
- 760 צפיות
למכירה אוטוביאנקי / לנציהY 10 יד ראשונה 100000 קמ נתן 0544449623
הודעה אחרונה מאת natan5, -
- 2 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. בעקבות קניה של רכב חדש יותר בהזדמנות, אני נאלץ להיפרד מה 19 קבריולה שלי. קצת נתונים: שנת 1995,יד שישית ק"מ 225,000, 1,800 סמ"ק 16 שסתומים, 138 כ"ס ידנית כמובן. הרכב מטופל ומושקע בהמון אהבה עם חלקים מקוריים בלבד. עברה לפני פחות משנה החלפת מנוע,למנוע מקורי,ולא חלש יותר כמו בשאר הרכבים האלו בארץ, ובמצב חדש. לאחרונה בוצע יישור קו מכאני מקיף בעלות של למעלה מ10,000 ש"ח שכלל: החלפת כל מערכת הפליטה מהמנוע אחורנית כולל החלפת ממיר קטליטי לחדש. שיפוץ מערכת ההזרקה ושיפוץ הפוטנציומטר (חיישן הצתה) שיפוץ מסרק ההגה טיפול גדול החלפת ארבעת הצמיגים לחדשים,ועוד. הרכב במצב מכאני מעולה! לרדיאטור נמזגים מים ירוקים מקוריים בלבד. כמו כן הרכב…
הודעה אחרונה מאת dj-jack, -
- 8 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
עוד תמונות של חלקים:
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
- 10 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
סוזוקי ג'ימני שנת 2007 דגם מפואר (פנסי ערפל, גלגלי מגנזיום, רדיו דיסק מקורי, אמובילייזר מקורי) יד שלישית 83200 ק"מ מטופל בחברה מנוע, גיר ושילדה תקינים! (התחייבות בבדיקה) טסט עד 6/11 תוספות: דיבורית BT קודנית בולמים+קפיצים של "אולדמן" מצבר וצמיגים בני שנה וקצת. הרכב כמעט ולא בילה בשטח! הבעלים הקודמים רק ירדה איתו לחוף הים ואצלי הוא עשה 4 טיולי שבילים מאוד עדינים (אפילו לא היה צורך ב LOW!) הרכב אצלי כ 5 חודשים שבהם נעשה טיפול והוחלפו כל השמנים ברכב. נמכר עקב שינוי מקום עבודה ודרישה לנסיעות ארוכות על בסיס יומי. מחיר נדרש: 70,000 ש"ח גמיש. הרכב נמצא בירושלים וניתן לראותו גם באזור רמת גן/גבעתיים. עודד 054-5616098
הודעה אחרונה מאת drivemaster, -
- 0 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
למכירה פורש שנת 1976 אספנות (ללא טיפה של חלודה) רוב שנותיה היתה בקליפורניה במצב מדהים לרציניים בלבד מחיר 89,000 גמיש מעט טל 054-3113305 ג'ק
הודעה אחרונה מאת itayduk, -
למכירה audi a3
מאת kimn- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים אני מעמיד בצער רב למכירה את רכבי הפרטי רכב שהושקעו בו המון אהבה כסף ובאמת אחד האקסמפלרים השמורים שיש היום. פרטים : אודי A3 מודל 2002 ידנית צבע שחור דגם של 150 כ"ס יד שניה עם מושבי עור בצבע קרם מקוריים כמובן שמורים בצורה מדהימה. 142000 ק"מ המנוע נבנה ב 135000 ק"מ. טופלה על ידי הבעלים הקודם והיחידי במוסכים של צ'מפיון בלבד עם היסטוריית טיפולים מפורטת. הרכב לא עבר תאונות מתחייב בבדיקה על שאסי מנוע וגיר. ברגע שעברה לידיים שלי נעשו הדברים הבאים: שילדה : קיט הנמכה 45 מ"מ גאנטים 17" BBS רפליקה עם צמיגים חדשים dunlop super sport במידה 17/45/225 מאושרים ברישיון כמובן. ברקסים: 322 מ"מ חדשים לפני שלושה חודשים . מנוע : הרכב עם טורבו גדול gt307…
הודעה אחרונה מאת kimn, -
- 0 תגובות
- 916 צפיות
חברים שלום רב, אני מוכר את הרכב ואתם מרוויחים 1500 ש"ח. למכירה: וולקסווגן פולו החדשה שנת ייצור 2008, תאריך עליה על הכביש דצמבר 2008. נפח מנוע 1600, תיבת הילוכים אוטומט. קילומטראג' - 40,000. צבע שחור מטאלי. ללא עבר עם תאונות/ שריטות ושאר חברים. יד ראשונה שמורה היטב, עם טסט עד ינואר 2012. רכב מעולה ונוח, הסיבה למכירה היא שאני עובר בסוף החודש לניו-יורק. תהיו חברים, תעזרו לי למכור מחיר ע"פ מחירון: 86,400 ש"ח. כמובן שאתם מוזמנים להתווכח למודעה ותמונות של הרכב: חל איסור על פרסום קישורים במודעות המכירה! מי שמוצא לי מוכר מקבל 1500 ש"ח תודה, שוקי 0544368848
הודעה אחרונה מאת shuki777, -
- 2 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
למרות הרצון הרב להשאיר אותה, הגיע הזמן למכור את המיני המדהימה. קופר אס 2004, ידנית. צבע אפור עכבר (קיים רק לקופר אס) עם גג שחור. יד 3 (02 ברישיון), מעל 4 שנים אצלי. הרכב עם 173,000 קילומטר. גג פנורמי, מערכת MP3, חלונות כהים בלייזר עם אישורים, מושבי ספורט מעור מלא במצב מצויין! חונה בחנייה מקורה, שמורה מאוד, אפילו לא עישנו ברכב, ללא שום תאונות! אוטו מאוד מיוחד ונדיר. שדה קטנה ומאוד מהנה לנהיגה, ללא ספק אחת המכוניות היותר מהנות. במצב מצויין, מצבר חדש מקורי, טסט לשנה שלמה. התמונות של הרכב ומדברות בעד עצמן 054-6964242 נאור
הודעה אחרונה מאת נבדקי רכב, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים. עקב שינויים לא צפויים בחיי (התקבלתי ללימודים) ומעבר לדו גלגי. אני נאלץ למכור את הסקודה שקניתי לא מזמן. מדובר בסקודה פאביה שנת 2003 ידנית- דגם קלאסיק 68 כ"ס, 113000 ק"מ, צבע ירוק בקבוק, טסט עד 05-12 , מטופלת תמיד במוסך מורשה ולפי הספר (נעשה טיימינג ב90K ק"מ). יש ספר רכב על ה-כ-ל. יד שלישית 02 ברישיון. צמיגים חדשים. ומערכת מעולה של קנווד. הרכב חסכוני מאוד, נשטף כל שבוע- פנים וחוץ נראים כמו חדשים. כשקניתי אותו לפני 4 חודשים עשיתי יישור קו, ככה שיש שקט עד עוד 7000 ק"מ. הכל תקין ועובד כמו שצריך, הראשון שיבוא לראות גם יקנה.יש גם טופס בדיקה שלי. מחיר 24000 ש"ח. גמיש אך ורק לאחר בדיקה. לא לסוחרים. בידיים הקודמות הרכב היה של נשים מבוגרות. 054748479…
הודעה אחרונה מאת adielretro, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למכירה סיאט איביזה קופרה שמורה מאוד ומלוקקת ברמות מטורפות יד 2 51.000ק"מ סטנדרטית ללא שום שיפורים . ללא תאונות וללא תיקוני צבע כלל לפרטים 0547926620 אלכס.
הודעה אחרונה מאת alex pan yung, -
- 0 תגובות
- 935 צפיות
חבר מוכר יונדאי טוסון 2006, יד ראשונה, מנוע בנזין 2700 סמ"ק, 4X4, מיגון גחון, לא נסע מעולם בשטח, 102,000 ק"מ, צבע לבן. טל' 050-5526770 בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדובר בהונדה סיוויק שנת 94, דגם EX ABS המפואר ביותר. הרכב הוא ידני מקורי מהחברה, הכל ברכב מקורי, לא בוצעו שיפורים כל שהם. יד 4, עבר ידיים אוהבות בלבד, צבע לבן שנהב, טסט עד ה18.10.11. מדובר באקזמפלר שמור ביותר, מצב חיצוני מדהים, מצב פנימי שמור ברמה שלא רואים כל יום, ריפוד במצב חדש, דשבורד נראה כאילו יצא כעת מהמפעל, ללא חורים של דיבורית ודברים דומים כמובן. כדאי להגיע ולראות כדי להבין. 4 חלונות חשמל, נעילה מרכזית, בקרת שיוט, אזעקת ביפר. מזגן מקפיא. המנוע מקורי D16Z9 VTEC עבר 164000, חזק, בריא מאוד ואמין, גיר מקורי כמו כן, הילוכים עוברים בצורה חלקה להפליא. עבר טיפול מלא לא מזמן הכל החלפת כל השמנים, צינורות שנראו בלויים במקוריים חדשים, רדיאטור חדש, שיפוץ מלא למפ…
הודעה אחרונה מאת D16_CIVIC, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה מוסטנג קבריולט שנת 96 עברה טיפול צבע כללי ב40,000 ש״ח שחורה מבריקה עם פסי מרוץ מקוריים אפורים מערכת קירור מנוע שלמה חדשה כל הרכב מקורי כולל סט הצמיגים והג׳אנטים הרכב היחד בארץ מסוגו גג בד שחור נפתח חשמלי בתופסת סגירת גג וחלונות על ידי שלט הרכב 100,000 קלימוטרג׳ נסיעות רק בסופי שבוע רן 054-7726262
הודעה אחרונה מאת Ranh, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה פיג'ו 307 פיג'ו הדגם המפואר שנת 2003 185,000 קילומטר יד 2 נהג יחיד במצב מצויין ללא תאונות טסט לשנה אוטו פצצה תוספות:סן רוף,ספויילר,ג'אנטים 16 אינצ' צמיגים רחבים חדשים של מקסיס,ריפודי עור חדשים מוכר עקב קבלת רכב מהעבודה לפרטים : רועי 057-8197873
הודעה אחרונה מאת royiko, -
- 0 תגובות
- 886 צפיות
ברלינגו שנת 2001, הדגם המפואר יותר. מנוע חדש מלפני שנתיים שעשה סביבות 60 אלף היסטוריית טיפולים מלאה מהשש שנים האחרונות. הוחלף בערך הכל. טסט מלפני חודש וחצי. 8500. אזור קריית גת. 0546468668
הודעה אחרונה מאת live4cars, -
- 0 תגובות
- 721 צפיות
שנת 2001, אפורה, יד שלישית פרטית, 21000 ק"מ, מנוע 1400 סמ"ק , דגם RT. הרכב מושקע בצורה בלתי רגילה, לפני חצי שנה עשיתי ראש מנוע, החלפתי קלאץ', גיר ורדיאטור, צמיגים הוחלפו לפני שנה, החלפתי מצבר לפני שבועיים. הרכב מטופל תמיד בזמן, כולל הסטוריית טיפולים מלאה וקבלות על כל החלפים. הרכב נמצא אצלי שנתיים ומעולם לא חסכתי ממנו, השקעתי עליו המון זמן וכסף, מבחינה מכאנית הרכב ממש כחדש, צריך לנסוע עליו בשביל להרגיש. כל הפלסטיקה הפנימית של הרכב שמורה ושלמה. יש אפשרות למערכת רצינית מאוד + סאב ומגבר במחיר מצחיק. מתחייב על הכול בבדיקה לפני קנייה. מוכר עקב רצון להשתדרג. מחיר מבוקש: 12,000 ש"ח. נא ליצור קשר בטלפון - 054-4418944 יואל.
הודעה אחרונה מאת יואליקו, -
- 2 תגובות
- 5 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, הסיירה שלי למכירה, הנה כמה פרטים עליה: הרכב משנתון 1992, מדגם CLX, גיר ידני TYPE9 חמישה הילוכים, 2 חלונות חשמל מקדימה. פנים רכב GHIA מלא, כולל דיפונים ודשבורד. לוח שעונים עם מד סל''ד ושאר הממתקים. חיצונית: לרכב יש טמבונים חדשים לגמרי אשר נקנו דרך פורד, עלו הרבה מאוד, יושבים מעולה. הסיירה נראת מצוין יחסית לשנתון שלה, צבע ממש בריא וטוב. מתלים: בולמים אחוריים של GAV, מאוד קשיחים ותומכים בהתנהגות הרכב. צלחות ברקס ורפידות חדשות, מסרק הגה משופץ ותפוחי הגה חדשים. כל הגומיות אשר אחראיות על חופשים במערכת ההיגוי (גומיות פנימיות בתוך המוט היגוי והקיר אש) הוחלפו לחדשות לגמרי. מנוע: מנוע 2000, בלוק 205, ראש מנוע הזרקה, קרבורטור אשר עבר שיפו…
הודעה אחרונה מאת JEP, -
סובארו למכירה
מאת דוד ב69- 0 תגובות
- 764 צפיות
סובארו אימפרזה ניו איג, מנוע 1600 שנת 2002, אוטומטית. מנוע חדש, רדיאטור חדש. לפרטים: דוד 057-7719611 :arrow:
הודעה אחרונה מאת דוד ב69, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה מיצובישי לנסר שנת 2005 מנוע 1600 דגם ספורט יד 00, נקנתה מהיצרן ! 113500 קילומטר טסט ל10 חודשים ספר טיפולים מלא , במוסכים מורשים ! לאחרונה הוחלפו: הרכב עבר טיפול גדול ב90K ב105 טיפול 10K רגיל בין הטיפוליםהוחלפו רביעית רפידות + דיסקים זוג צמיגים חדשים, זוג בני שנה. דורש מחירון. 0507779279 0545884818
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 4 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
ראלי דור 2 שנת 97 149,000 ק"מ פרטים נוספים בטלפון 0522-210292
הודעה אחרונה מאת BLUE-R, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שנת 99, יד 2, 162K ק"מ, כסוף מונע במערכת גז (גפ"מ) בת 3 שנים (80,000 ק"מ עם המערכת) במצב מצויין. הוחלפו לאחרונה סטרטר ורדיאטור תוספות: ח"ח, נעילה מרכזית, אזעקה, חלונות כהים, הגה כח טסט לשנה נמכר לטובת ליסינג מעבודה מחיר - 14,000 (כולל מערכת גז), גמיש לפרטים, אירית 054-3339355, חולון
הודעה אחרונה מאת irith22, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, עקב חזרה לעולם האופנועים אני מוכר בצער רב את רכב חלומותיי, 200 כ"ס A3 2.0T תוספות: קסנון עם פס הלד (מקורי -לא היה 2009), אירו קיט - ספליטר בחלקו התחתון של הטמבון הקדמי,חצאיות צד וספוילר עליון - מקורי של אאודי והיחידי שהורכב. מושבי עור בצבע שחור (מקורי מהמפעל) ג'אנט 17 5 צלעות סגורות בגוון אפור פחם , וגג שמש מקורי. הרכב מטופל (במוסך המרכזי של אאודי בבני ברק) ונשמר ברמת קנאות מהרגע הראשון על הכביש (אני יד שניה אך הראשונה ה הייתה אצלי גם כן) וכן מכוסה כל שעות היום , מחיר הרכב משקף את רמתו ואבזורו (לא להתקשר למי שרוצה לשלם מתחת או שרוצה לספר מה "המחירון"-חבל על השיחה ) . למעוניין ברכב נדיר ושמור חגי…
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, הפנדה שלי יוצאת למכירה עקב שדרוג: שנת 2005, ידנית, יד 3, 172K ק"מ. ידיים פרטיות (כולל ראשונה). שאסי נקי, לא החליפו שום חלק פח. הפגושים נצבעו מתישהו בעבר. עד 165K מטופלת במורשה כולל תיעוד (ראה תמונה מצורפת). טיפול 165K במוסך GTA אצל מיכאל (נא לערוך חיפוש כדי להבין): 10w40 חצי סינטטי גרמני. שמן סינטטי מלא לגיר Royal Purple. נוזל קירור פראפלו. מצתים. פילטר אוויר ושמן. משולשים חדשים לפני הטסט. עברה הכנה לקיץ מבחינת מזגן, תיקון מעבה, החלפת גז, מילוי שמן והחלפת פילטר מסנן אוויר. צמיגים יחסית חדשים (בני שנה, 8K ק"מ בלבד). טסט עד 07/12. שנה. אמינה, זולה לאחזקה וחסכונית בטירוף 1:16.5 מעורב. רק בעיר 1:14.4. כביש מהיר 1:20-21. …
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה סיאט איביזה טורבו קופרה, 180 כוחות סוס. יד שניה , 50800 ק"מ. צבע שחור חציל. שמורה מאוד נמכרת בצער רב עקב אי שימוש ברכב . הרכב סטנדרטי לחלוטין כמו שיצא מהחברה יש קרוז קונטרול מדהימה תמיד נמצאת מכוסה . ללא תאונות, ללא תיקוני צבע . מתחייב בהכל. פרטים בטל' : 0547926620 אלכס
הודעה אחרונה מאת alex pan yung, -
- 1 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
למכירה טויוטה קורולה 2001 GLi אוטומטית, מנוע 1600 שמורה ומטופלת עם הסטוריית טיפולים מלאה יד שניה (פרטית, כמו גם היד הראשונה) 133,000 ק"מ טסט לשנה מה-27/06, מצבר חדש מה-23/06, אזעקה מקורית, מרים שמשות אפשרות החלפה באופנוע 600 ומעלה משנתון גבוה מחיר: 33,000 ש"ח טלפון ליצירת קשר: 054-5833748 אלכס
הודעה אחרונה מאת alexg1987,
-
מי מחובר 21 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,425 אורחים (הצג רשימה מלאה)