מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה טוסון 2005 יד 5 נסע 124000 KM ,מנוע 2.7 , כל הבעלים היו פרטיות, האוטו שמור מאוד מאוד ללא שריטות ללא תאונות וללא תיקוני צבע בכלל. צבע ירוק בהיר הצבע שמור כמו חדש . הריפוד בפנים ללא שריטת בכלל וללא כתמים הכל שמור, כל הפלסטיקה בפנים במצב חדש כמו בחברה וללא שברים או נזקים, אין אפילו קידוח אחד של ברגים. תוספות: כל התוספות האפשריות , טמבון קדמי משודרג ,גריל קדמי ניקל, סט ניקלים שלם כולל 4 ידיות 2 מראות צד עם איתות חלון אחורי כולל מגב הכל ניקל , מדרכות צד מקורי, חיישני רוורס מקוריים ,רדיו דיסק מתקדם, סט 4 מגיני רוח, מרים חלונות אוטומתי,אזעקה+ נעילה מרכזית, חלונות כהים ועוד,,, מצב מצויין הכל עובד ותקין, מוכר עקב קניית רכב לעבודה וצריך קצת כסף. בקיצור…
הודעה אחרונה מאת יוסי1234, -
- 0 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי, בשעה טובה אני מוכר את הרכב שלי, גולף דור 5 שנת 2005(תאריך עליה לכביש באוגוסט 2005) מנוע 1.6FSI 115 כ"ס, יד שניה(01 ברישיון). הרכב שמור מאוד ומטופל במוסך רון, עבר 83,000 ק"מ וכמו כן יש טסט לשנה(עד אוגוסט 2012, העברתי אותו טסט בחודש שעבר) רמת האבזור באוטו היא טרנדליין פלוס שכוללת סאנרוף וחוץ מזה יש עוד המון תוספות מקוריות שאני דאגתי להרכיב: בקרת שיוט הגה עם שליטה על המערכת לוח שעונים עם מחשב דרך מורחב!(מסך מלא כמו בGTI החדשות) פנסי ערפל(עם שליטה מהמתג אורות הראשי כמו במקור) ידית הילוכים של GTI כמו כן מבחינה חיצונית יש לאוטו ג'אנטים של GTI(מקוריים ולא רפליקה סינית), פגוש קידמי של GTI, פנסי חזית של GTI, חצאיות צד וספויילר של GTI. כמו כן יש אופציה להגה…
הודעה אחרונה מאת golfmk5, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
האוטו במצב מעולה חיצונית פנימית ומכאנית. עובר טיפולים כמו שצריך לא עובר התעללויות למיניהם. טסט עד חודש 1 ב-2012 אגרת טסט עולה כולה 800שקל ! לאוטו הוחלפו: -4 צמיגים לפני חודשיים -כבל קלאצ' חדש -צלחות+ברקסים חדשים מקדימה !! -גומיית הגה חדשה -דוד אגזוז חדש -פילתר פתוח מוכר עקב שידרוג,רכב אמין! -לא נוגע בדלק! 1/14. -חזק מהיר וזריז בכביש לא עגלה ! -יש מזגן מעולה חלונות חשמל! נעילה מרכזית! -חלונות עולים עם העזקה! אוטו הכי יפה שיש באונואים ממש שמורה התמונות ידברו לבד יחסית לא דורש הרבה וגמיש במחיר ומוכן להחלפה על סופר לנסר ! וכו' מחיר-4500ש"ח גמיש מעט לרציניים. ג'ינו אני נימצא בלוד, ניתן ליצור קשר בה"פ ובפלאפון 052-2036499 …
הודעה אחרונה מאת glansfor, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה טויוטה לאנד קרוזר, שנת 2005, יד 5 , 155,000 ק"מ דגם PREMIUM המפואר (סאנרוף, מושבי עור וכו') רכב שמור מאוד ומהנה. 052-4249333 - מאור.
הודעה אחרונה מאת שניר106, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אהלן חברים, לפני שתתחילו לקרוא, אני מדגיש שאני לא ממהר למכור - ואם הרכב יהיה מוכן לנסיעה לפני שתיסגר עיסקת מכירה אז רוב הסיכויים שיישאר אצלי. הרכב מושקע בהמון אהבה וכסף וזמן, לא מכיר ולא מתקרב לחאפרים או לקומבינות - מי שמכיר אותי יעיד על זה. כל מה שרשום הינו אמת ואני לא מחסיר פרטים - מי שמעוניין שיבוא לראות- אני מכיר את הרכב עוד מלפני שקניתי אותו ויודע מה עבר עליו ומה לא. בזמן שהרכב היה אצל הבעלים הקודמים : צבע נעשה לפני שנתיים - ולא בגלל תאונה אלא בגלל שריפות/כוויות שמש, הרכב נצבע לפי צבע מקורי לפי איך שיצא מהחברה והדגם (GT1 למי שיודע לזהות דגמים). הוחלפה כנף ימנית קדמית ברכב לפני שנה (אישה נסעה ברווס וכמובן טענה שלא ראתה את הרכב מאוחוריה). אגז…
הודעה אחרונה מאת spidi_r1, -
- 0 תגובות
- 735 צפיות
פז'ו 405 שנת 97 יד 3 אוטומט, במצב מעולה חיצונית פנימית ומכאנית. כל הטיפולים נעשו בזמן. לאחרונה הוחלף מנוע לחדש, מצבר, סטרטר ואלטרנטור. מוכר עקב מעבר לרכב חדיש יותר וזקוק לכסף עקב צורך לשלם על הרכב . מחיר :7000 בסך הכל ומוכן להתגמש מעט. לפרטים : 050-3029680 גיא. הרכב נמצא בראשון לציון וניתן להתקשר כל יום ובכל עת.
הודעה אחרונה מאת guybaskin, -
- 4 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
*הרכב חזר להיות אקטואלי(יש אנשים לא רציניים בעולם הזה) אלפא ספרינט תילתן ירוק שנת 88 מקורית לחלוטין. לפני יותר משנה בוצע פרוייקט שיחזור שתוכלו לראות פה באתר תחת שמו של "יחיעם".מנוע 1.5 קרבורטורים כפולים,בשימוש יום-יומי,נוסע,ניראה,ונישמע מעולה. ללא חלודות,פגיעות ואפילו שריטות,אני יכול לומר בלב שלם שזו הספרינט הכי נקייה ומקורית שלי יצא לראות. *יינתן מזגן(לא מורכב) על כל חלקיו ועוד חלקים ספייר.תודה ובהצלחה. חן 054-6630334
הודעה אחרונה מאת CHENLI6, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איביזה קופרה 2008 ק"מ: 50000 מטופל,שמור. עיר:עפולה אילנה 050-7776466 תמונות נא לצרף תמונות בגוף ההודעה ולא בקישור.
הודעה אחרונה מאת soika, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רנו 19 שנת 1993 דגם RT, ידני, 1400 סמ"ק(מנוע אנרג'י), 165,000 ק"מ, יד 3, טסט עד 12/10, חלונות חשמל קדמיים, מזגן וחימום עובדים מעולה, פנסי ערפל קדמיים מקוריים עבר טיפול 10,000 ב-27/6/11 שכלל שמן מנוע 10W40 AcDelco חצי סינטטי, פילטר שמן, אויר, דלק, ניקוי מערכת הקירור ושימוש במי קירור פרסטון. בשנה האחרונה עבר: החלפת פלאנג' מים + תרמוסטט מילוי גז מזגן 2 צמיגים MAXXIS אחוריים בני חצי שנה החלפת גומיית ציר שמאל + החלפת שמן גיר שיפוץ קרבורטור - אצל צביקה סטרטר משופץ בן חודשיים 2 משאבות ברקס אחוריות (לפני הטסט האחרון) פולי מותחן מדחס מבחינה קוסמטית: המושבים וההגה במצב חדש, היו מכוסים בריפודים כל חייהם, ונחשפו פעם ראשונה כשקניתי את הרכב כל הפלסטיקה…
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
דגם ספורט 150 כ"ס מנוע 2000 סמ"ק, מצב מכאני מצויין כולל ספר טיפולים מלא. פרטית צבע אפור כהה מהממת, 128000 ק"מ סאנרוף,מגנזיום 17 חתך נמוך,8 כ"א, הגה עור, שליטה מההגה . איתורן. חסכונית (1:12) ואמינה רק 64,000 ש"ח חייבת להמכר!
הודעה אחרונה מאת RcBuilder, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב, אני מוכר את הרכב האהוב שלי. הרכב עבר 230000 ק"מ אבל הוא מטופל בקנאות, כל החלקים שהוחלפו הוחלפו למקוריים. הרכב קיבל שמנים איכותיים בלבד ( בכל השנים רק Agip או Mobile) והוא במצב מכני מעולה. הרכב עבר לא מזמן טיפולים גדולים במוסך מורשה, ישנם חשבוניות על הכל. צמיגים,רדיאטור,מצבר,בלמים ועוד חלקים נוספים חדשים לגמרי (אני אפרט אם יהיה צורך - הכל מתועד). ספויילר ופנסי עקפל מקוריים, ג'אנטים, מערכת סאונד בשווי 10000 ש"ח הכוללת GPS מובנה, מסך DVD נשלף, 2 מגברים,סאב וקבל. + פנסי קסנון ( לא מורכבים) יינתנו לקונה. מחיר מבוקש: 23000 . לפרטים : איגור - 0544964747
הודעה אחרונה מאת Igor_STI, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שנת 2001 197k יד 3, רכב במצב מצוין צריך לראות כדי להבין נמכר אחריי 3 שנים משותפות ונאמנות עקב שדרוג פרטים נוספים: 0544821327 0577567270
הודעה אחרונה מאת liran_gti, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האוטו של אבא שלי אז לא לשלוח הודעות פרטיות כל המכירה מבצעת דרכיו! כן אתם לא מדמיינים אכן יד ראשונה (ברשיון 00) עבר 207 ק"מ, לפני 3 שנים הוחלף מנוע, האוטו לא אוכל (שמן) לא שותה (דלק) וגם לא משחק סנוקר ממש צדיק. טלפון לבירורים 0502434886
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- 0 תגובות
- 738 צפיות
יד שלישית במצב חדש דגם XLI ללא שום תאונה או תיקון צבע (יש מעיכה בכנף קדמית, והצבע דהוי). הכל חדש בפנים, לא הותקנו שום רמקולים במגש אחורי ושום מגברים אין שום חורים הכל חדש למעט חורים של דיבורים שעשה אידיוט מקדימה בדש בורד נוסעת כמו חדשה. מזגן מקפיא. הגה כח. אין נעילה מרכזית ואין חלונות חשמל. מושבי הרכב שמורים כחדשים לגמרי. לפני שבוע הוחלפו ברקסים, בולמים אחוריים KAYABA, זרועות הגה ומוטות קישור מתלה אחורי (גומיות יבשות) צמיגים חדשים טיפול שכלל החלפת שמן, מסן שמן, מסן אויר, מסנן דלק, מסנן מזגן, פלגים. מנוע מאד חסכוני בדלק, 1:14. מנוע 1600. להניע ולנסוע. 13000 ש"ח 0522975082 דודי
הודעה אחרונה מאת legacy3r, -
- 0 תגובות
- 939 צפיות
שייכת למישהו מהעבודה. לבנה. הבחור קנה אותה לקראת מעבר מהקיבוץ לתל אביב (קיבוצניק שלא מבין מהחיים...) ביצע ישור קו הגון ועכשיו עומד (אין חניה בעיר הגדולה). רכב די יפה ישחרר בסוף ב25 (יכאב אבל אין מה לעשות) אם מישהו מעוניין- צרו קשר בפרטי חונה בקיבוץ ליד עפולה (לא יוננה על ידי האתיופים עד כמה שידוע לי...)
הודעה אחרונה מאת asa160, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שנת 2008, 21000 קילומטר. מחירון 7300 אני דורש 6000 צמיג אחורי חדש, מצבר חדש, משאבת דלק חדשה, טיפול לפני 1000 ק"מ. מוכן להחלפה + הוספה מצידי על אוטו קטן וידני עם מחיר דומה. לפרטים - 0542207952
הודעה אחרונה מאת איתמר1234, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה פג'ו 306 S16 מקורית שנת 95 טסט לחצי שנה יד 7 204,000 ק"מ שמורה מאד! הרכב סטנדרטי כמעט לחלוטין למעט בולמי בילשטיין קפיצי אייבך שיפור בלמים עם צינורות מסוככים הטלפון: 0547250194 אנא חשוב מאד לא בשבת! נא לא להשאיר הודעות! במידת הצורך ניתן יהיה לשלוח תמונות
הודעה אחרונה מאת natan-s16, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צבע כסף גיר אוטומט, 00 בעלים קודמים. כ 27000 ק"מ שימש רוב הזמן כרכב שני במשפחה. הרכב של אחותי (רשום על שמה) , יותר פרטים אפשר לקבל ב 0506791939.
הודעה אחרונה מאת nepet, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אצלי שנה וחצי יד 3 (02 בעלים קודמים ברישיון) מקורית לחלוטין 128,000 ק"מ אמיתיים בולמי קוני מתכווננים עברה טיפול לפני 1000 ק"מ שמורה שמורה שמורה מוכר רק בגלל שאני מתגעגע לאופנוע. לא לחוץ למכור ועושה את זה בלב כבד. 45,000 ש"ח 050-9307300 אור
הודעה אחרונה מאת מישמיש, -
- 0 תגובות
- 807 צפיות
צבע כסוף, יד 2 - הכל בתוך המשפחה, היד הקודמת של אחי. 140000 קילומטר. מנוע מעולה, גיר מעולה, מצבר בן חצי שנה. התחייבות על שאסי. כל השדרוגים - חלון שמש בגג (sunroof), ספוילר אחורי, חצאיות, גלגלי מגנזיום, משענת יד, פסי כסף בלוח מחוונים. מעולם לא ראתה מוסך! לפרטים: מיקי 050-4484948 - אזור פ״ת-ת״א
הודעה אחרונה מאת mikej007, -
- 0 תגובות
- 774 צפיות
הרכב לא שלי, של השכן, אני לא מרבה לפרסם פה פשוט הרכב הזה נראה לי כמו בונבון שחבל לפספס! יד שניה, ראשונה היה ליסינג. טסט לשנה שמור מאוד ננהג בעדינות מזגן מקפיא 190 אלף קילומטר. נהג מבוגר להשיג בפלאפון: 0545618176
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה רנו מגאן 2002 סדאן 1600 אוטומט יד:3 צבע: לבן ק"מ: 178000 הרכב עבר טיפול גדול הכולל רצעות טיימינג, רצועת מנוע, ומשאבת מים. לפני שבועיים טסט לשנה עד 6/2012 ג'נטים מגנזיום ניתן להוציא את כל ההיסטוריה של הרכב הרכב בבעלותי 4 שנים מחיר: 20000 ש"ח 0509090108 אלי
הודעה אחרונה מאת רון מיטלמן, -
למכירה מאזדה 3 5ד' ספורט-קומפורט מודל 2006 יד שניה, פרטית, 145.000 ק"מ, מטופל בחברה, צבע שמפניה, טסט לשנה. 60.000 ש"ח 0546588000
הודעה אחרונה מאת roeiw, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הדגם המפואר שנת 2003 185,000 קילומטר יד 2 נהג יחיד במצב מצויין ללא תאונות טסט לשנה אוטו פצצה -XS-307 למכירה פיג'ו תוספות:סן רוף,ספויילר,ג'אנטים 16 אינצ' צמיגים רחבים חדשים של מקסיס,ריפודי עור חדשים מוכר עקב קבלת רכב מהעבודה לפרטים אזור הצפון:רועי 057-8197873
הודעה אחרונה מאת royiko, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה לאון טורבו שנת 2003 , יד שלישית , 141500 ק"מ , צבע אפור מטאלי , ציפ APR ... מקורית לחלוטין .. 0525-910005 ניר
הודעה אחרונה מאת natan nir, -
- 0 תגובות
- 735 צפיות
חל איסור על קישורים בפורום המכירה. אם יש מידע רלוונטי נוסף או תמונות, נא לא להתעצל ולפרסם את מלוא הפרטים בגוף ההודעה! סקודה פליסיה שנת 95 לא עשה ולא עושה יותר מידי בעיות בתקופה שהוא אצלי, אוכל קצת יותר מידי שמן קניתי אותו לפני שנה וכמה חודשים ב3250 שקלים, הבן אדם שמכר רצה 3500 הסתדרנו איך שהוא נגמר לו הטסט עוד חודש, פרסמתי אותו ב3000 שקל וכל מי שאני אומר לו את זה אומר שזה יקר מידי למרות שאנשים מוכרים את זה ביד2 ב3000-5500 התקשר מישהו על הבוקר ורצה לסגור על 2000 שקל נמוך מידי בקיצור אין לי מושג כמה אני יכול או צריך לבקש עליו באמת. תודה
הודעה אחרונה מאת dovih22, -
- 0 תגובות
- 991 צפיות
לאנציה קאפה 96 ידנית, מנוע 2400 V5. יד שניה, פרטית. עברה 167,000 ק"מ. נקייה, מעולם לא עברה תאונה. למביני עניין - 14K. טלפון לברורים - 0505492724 - איציק.
הודעה אחרונה מאת בזוזית, -
- 0 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
סמוראי ארוך, שנת 88, יד 7, נפח מנוע 1300, ידני. מקומות 3+נהג, צבע לבן חדש עבר פחחות, מצב מכני מעולה מנוע וגיר במצב מצוין ללא תקלות, כמובן כל שאר האוטו מעולה גם כן. גג פלסטיק עמיד בגשם כולל 3 חלונות (ניטן לפירוק), מיגון תחתון על המיכל דלק והגיר, נעילה אחורית, צמיגים שטח מעולה 205 ברשיון, שנורקל מים(ניטן לפירוק), טראנספר 1ליטר, וכמובן 4X4!!! פרטים בטלפון 0502220071
הודעה אחרונה מאת sasha18, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 929 צפיות
למכירה 307 XSI כסופה. שנת 2005, 100000 ק"מ, יד רביעית. שמורה, יפה ומטופלת, ללא תאונות. תוספות: איתורן מחיר: 52000 ש"ח שחר 0542414590 נא לא לפרסם קישורים במודעות, אם יש עוד מידע רלוונטי ותמונות, נא לפרסם אותם בגוף ההודעה ולא להתעצל.
הודעה אחרונה מאת sfaians, -
206CC למכירה
מאת holonia- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יד 3 , 129,000 ק"מ , מטופלת במוסך מורשה בלבד שנת 2002 א.האוטו נקי מבחינת שלדה ב.האוטו מטופל במוסך מורשה מעונינים שלחו הודעה בפרטי
הודעה אחרונה מאת holonia,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,471 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Derish
- Night Driver
- Tal7
- sperial
- Alloytoy
- אורי מ.
- rashkana1
- ברווז
- משה אלפא
- יובל .מ.
- SlowRide
- Renaultrap