Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע, חבל על העץ.לא צריך להוריד אותו אלא רק את הענפים שמפריעים לך. אם אינני טועה החוק מאפשר לדייר הרוצה לעשות שינויים\שיפוצים לעשות אותם ובלבד שיש לו הסכמה של 75% מדיירי הבניין.

תתעניין באגודה לתרבות הדיור,חפש חוקים באינטרנט, תעשה שיעורי בית ואז תפעל.מקסימום תוכל להתלונן במישטרה נגד בעל הבית על הטרדה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סטי הו שלום. גם לעצים יש נשמה. לפני שתרוץ לרצוח ברוא אל, חבק אותו, שב בצילו ואז תחשוב האם לרצוח אותו באמצעות כימיקלים.

לפני שתתקוף את החבר הירוק בנוזלי הדברה, קרא את הסיפור הבא:

http://www.ilschool.org/sheled/tubishvat/eznadiv.asp?school=aa&lb=ilschool.org/aa

אל תתביישו להתחבר לעצמכם!

http://www.veset.co.il

פורסם

אמא של חובש ,

אם כבר ללכת על סיפור מופת לילדים , וכפולני אל פולנייה , אני מצרף עבורך את הגרסה המעודכנת לסיפור.

לפותח השרשור - מציע לך לארגן כסא נוח , להזמין את בני ל. הבייתה ולארגן יום קללות מרוכז כלפי העץ. מובטח לך שנתיב הצמיחה של העץ ישתנה לכדי 5 מ' מרחק מחלונך לכל הפחות.

פורסם

אם הם לא מוכנים לעשות משהו עם העץ אז תשרוף את העץ,הם יחשבו שאתה פסיכי ולא יתעסקו איתך יותר!

הסיכוי שלא תחיה כדי לצלם לנו תמונות אחרי השרפה הוא קלוש אז לך על זה נמר! (-:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

תכניס בו איזה 106 ראלי

אולי הוא יזוז טיפה מהחלון.

(בגלל השילדה המטורפת)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אל תתלה את תקוותיך באגודה לתרבות הדיור.

זה גוף פחדן ועצלן שלא יזיז את התחת שלו ביותר מדיבורים בטלפון או מכתב או שניים מנוסחים יפה.

מניסיון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
או, מצויין, בדיוק חיפשתי את סיפור האלטרנטיבה של העץ הנדיב ולא מצאתי.

תודה לעוסקים בדבר.

ושמר היה מאושר.

אתה צריך לראות את הגרסה עם הילד הערס ושיח המריחואנה הנדיב, הדבר הזה קורע...

הייתי מעלה את זה אבל ראיתי את זה במחשב צה"לי, אולי מישהו מכיר ויש לו את זה על מחשב אזרחי ויכול להעלות?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

סטי הו שלום. גם לעצים יש נשמה. לפני שתרוץ לרצוח ברוא אל, חבק אותו, שב בצילו ואז תחשוב האם לרצוח אותו באמצעות כימיקלים.

לפני שתתקוף את החבר הירוק בנוזלי הדברה, קרא את הסיפור הבא:

http://www.ilschool.org/sheled/tubishvat/eznadiv.asp?school=aa&lb=ilschool.org/aa

גברת,

אני לא יודע מה לקחת :shock:

אבל גם אני רוצה! :twisted:

• תוכן חדש...