Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה - הרכב מגמגם במהירות גבוהה.

לדעתי קרבורטור; או פלטינה סגורה

פילטר דלק ומשאבה חדשה. פילטר אויר חדש. הקרבורטור עבר ניקוי לפני כחצי שנה אצל מוסכניק "חאפר"

לפני שבועיים נכנס לטיפול אצל אותו המוסכניק (שוב ללא הסכמתי).

הבעייה קוראת במהירות גבוהה

בנוסף בעמידה בהילוך (הרכב אוטומט - סובארו 84) הרכב רועד וכל מספר שניות יש מין "קפיצה" מורגשת. (איבוד פעימה?!)

זקוק למספר המלצות

1: איך לבדוק אם יש פלטינה סגורה

2: איזה ספריי קרבורטורים או תוסף לקרבורטור מומלץ על מנת לנקות את המנוע (הרכב תודלק היום).

3: מה צריך לעשות ? ולאן לפנות באזור רחובות/רמלה על מנת לבדוק את זיוף המנוע

תודה.

פורסם

המלצה שלי, גש לצביקה לקבלת אבחון מקצועי ללא כל התחייבות(כפי שצביקה מאוד אוהב להגיד:)).

קרבורטורים משאירים למומחים בעניין ולא למוסכניקים "חאפרים".

תוסף לא יפתור את הבעיה הוא רק יעקוף אותה זמנית, עדיף לטפל בבעיה כל עוד היא ניתנת לאבחון,ולא אחרי שתשים תוסף ויהיה קושי באיתור הבעיה.

כמוכן חבל לזרוק את הכמה עשרות שקלים על תוסף, כאשר בעוד X זמן אתה תזדקק שוב לטיפול לקרבורטור, עדיף לפגוע בבעיה מהשורש .

under construction..

פורסם

הכינוי שלו:

צביקה.

(כולל הנקודה)

לי הוא עזר מספר פעמים וגם שחזרתי אליו אחרי שמוסכניק שיחק עם הכיוונים הוא לא היסס וידע לעזור מכל הלב.

פורסם
לצביקה במכון יש מכונה לבדיקת זיופי מנוע?

מה הכינוי של צביקה בפורום, אין לי את הכתובת שלו

צביקה בעצמו הוא המכונה!

צור קשר בטלפון הרשום בפרופיל, ובחתימה , ללא שום התחיבות .ובעייתך תפתר לשביעות רצונך המלאה ובאחריות מלאה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
הבעיה - הרכב מגמגם במהירות גבוהה.

לדעתי קרבורטור; או פלטינה סגורה

הבעייה קיימת במהירות גבוהה!

בנוסף בעמידה בהילוך (הרכב אוטומט - סובארו 84) הרכב רועד וכל מספר שניות יש מין "קפיצה" מורגשת. (איבוד פעימה?!)

מה צריך לעשות ? ולאן לפנות באזור נתניה, על מנת לבדוק את זיוף המנוע

תודה.

לדעתי התחל בהחלפת חוטי הצתה, ובמידה ותרגיש שיפור אפילו חלקי, יש לטפל גם בקרבורטור,

פרטים בה.פ ו/או בטלפון!

וזכור עצה שלי שווה זהב!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...